- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
TheBikerider #107 üzenetére
Ez is csak saját vélemény, és én is szuper telefonnak tartom az f1et és legjobb vétel
ár értékben. -
törölt tag
válasz
TheBikerider #88 üzenetére
Hát na. Drágán szart ne veszünk.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #51 üzenetére
"Esetleg ha 100ezer forint lenne a nyitó ára,akkor azt mondanám,hogy jó a cucc."
Jó vicc. -
Oneil85
csendes tag
válasz
TheBikerider #37 üzenetére
Lehet h neked egy kategória a Pocophone F1 és a Oneplus 6t de közel sem az. Én fogtam mindkét telefont a kezembe , ráadásául páromnak Oneplus 6t telefonja van. Anyaghasználatban nem mindegy h egy műanyag érzetű telefont vagy egy prémium érzetű telefont fogsz a kezedben. E mellett én nem is vennék olyan telefont aminél csepp bevágásnál nagyobb van felül mivel engem az már túlságosan zavar. A csepp bevágás nem zavaró, de ez az egyéni véleményem. Ráadásul az sem mindegy h a teljesítmény mellett használat közben mennyire érzed úgy h néha bedöccen a telefon tehát mennyire folyamatos azaz mennyire van optimalizálva a rendszer. Ez fogyasztásban is fontos. Hidd el nekem nem egy kategória ,de ha jól tudom ezt a tesztben is megemlítették az F1 nél. Kijelzőbe én sokkal jobban szeretem az új amoled kijelzőket, régebben inkább ips felé húztam. Kijelzőbe sem egy kategória. Az sem egy nagy hátrány h nem kell annyira túl biztosítani a telefont mivel gorilla glass 6 van rajta mi körülbelül 2x annyi leejtést kibír. Nem azt mondom h nem kell védeni a telefont, de nem egy hártány ez sem. Nekem külön tetszik a Oneplus 6t telefonban h akkumulátor üzemidőben átlag használat mellett 2 napot hozza, megtudom erősíteni a cikkben szereplő pár sort h közel jár a mate20 pro és a note 9 üzemidejéhez. Ezzel nem azt mondom h nem jó az f1 üzemideje de semmi extra. Kamera felvételekbe is ég és föld a 2 telefon. Mindent egybevetve a oneplus 6t ahogy a cikkbe is leírják " Negatívumok tehát vannak, ám nem elég mennyiségben, hogy a OnePlus pozíciója a „jól árazott csúcskészülékek” között meginogjon."
Tehát attól h hivatalosan nincs ip szabvány és és nincs vezetékmentes töltés és még pár dolog, attól felveszi a versenyt a csúcskészülékekkel közel fél áron, és nem egy kategória az f1 el. Nézd meg élőben a 2 telefont és úgy írj véleményt. Nekem megér ennyivel többet ez a pár indok amiket leírtam például egy f1 hez képest. De azt is megértem akinek ezek a szempontok nem számítanak és inkább választják az f1et. Azzal is egyetértek ha csak az ár érték arányt nézzük az a best buy , de még 1x mondom nekem megér ennyivel többet amiket leírtam, de már nem fizetnék majdnem még 1x ennyit egy note 9 ért vagy egy mate 20 pro telóért. Tehát a csúcs telefonokhoz képest igenis nagyon jó vétel ez a telefon. -
Lazika
senior tag
válasz
TheBikerider #66 üzenetére
Igazad van az iphone Xr, a még csak nem is full hd kijelzőjével jobban megéri 300-ért. Én X-ről váltottam és nem bántam meg. Sokkal gyorsabb is a rendszer, face id st. X-ben a 3Gb ram sem elég már. Xs is kb ér max 200 ezret nem 400at! Igen vannak hiányosságai a 6T-nek, de ár érték arányban szerintem nagyon jó.
-
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #56 üzenetére
Jogos, ha az alapmodelleket nezzuk, tenyleg eleg nagy kulonbsegek vannak. En a 128gb-os verziot neztem (ugy ~35-40kHUF a diffi, legalabbis az angol arak szerint), a poci-phone-t meg abszolut nem neztem, nincsenek meg eleg ideje a piacon ahhoz, hogy 25k felett egyaltalan erdemesnek gondoljam a megnezesuket. 3-4 ev mulva visszaterunk ra, jelenleg nem versenytars, tokmindegy, hogy nevleg ki all mogottuk.
Innentol kezdve a kerdes az, hogy meger-e a normalis EU-s gari (meg az undorito, apple-majmolos miui hianya) ennyi extra penzt, ez meg mar szemelyes preferencia.
Szerintem meg igy is jo az ar-ertek aranya a oneplusnak, bar teny, hogy mar kozel sem annyira, mint ~2 eve.
-
válasz
TheBikerider #62 üzenetére
Kb 70 k val fizetem többet én is mint amennyiért akkor be tudtam volna szerezni a F1 et.
Csak én a 3T nél rá szoktam az NFCre azt nem szívesen hagyom el . Emellett az OS, amoled , notch , plusz pár egyéb dolog miatt döntöttem a 6T mellett és nem sajnálom azt a 70 k . Öcsmennek az F1 et ajánlottam pl .
Egyedül az nem tetszett hogy le vacakoztad lehet mondani hogy neked ennyiért sok de nem vacak . Adjuk meg egymásnak a tiszteletett.
Na abba hagyom mert kezdek sok lenni itt .Annyit még hozzá teszek mert a kollégák is írtak . 89% raktam le tegnap este 11 kor . Reggel 7 órakor 89% vettem fel az asztalról a telefont az mi
( bár biztos változni fog )
-
válasz
TheBikerider #56 üzenetére
Segítek
OP6T :150 ( ha van plusz kedvezményed olcsóbb)
Poco : 80 -
beeep146
tag
válasz
TheBikerider #48 üzenetére
Nem, köszönöm... :-)
Nyilvánvaló trollkodásra nem ugrok be, feleslegesen pazarolnám a perceket és a betűket. Tisztelem a véleményed. Ennyi. -
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #51 üzenetére
Melyik az a xiaomi, amelyikben ugyan ilyen hw van es sokkal olcsobb?
Mert en akarhogy neztem, ugy lattam, hogy amelyikben ilyen szintu hw van, az a xiaomi pont ugyan ennyibe is kerul. -
beeep146
tag
válasz
TheBikerider #37 üzenetére
Üdv!
Elkezdtem írni egy választ a kommentedre, olyan alapon, hogy a 6T egy IphoneX-et váltott, de a utóbbi 2 kommented után kitöröltem a francba... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest