- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Azért az tényleg vicces, hogy az egész masina felépítése egy tankhoz hasonló, de az álványmenet műanyag, fura.
Egyébként, ahogyan a cikkben is le van írva, túrázóknak, és bicajosoknak egész jó. Csak ugye egy jobb képminőségű kompakt + egy jól védő táska/tok lehet olcsóbban kijön. -
Kazimír
őstag
10m-ig vízálló..
Magam előtt látom, hogy a part közeli vizekben búvárkodók viszik magukkal, és beavatják a sós tengervízzel...Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Timyyy
őstag
Az ára elég siralmas, szerintem csak a víz alatti használhatóság dobja meg, nem a minőség.... (persze arról már nincs kép, gondolom az se szebb mint pl a babás...)
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Flow
senior tag
Nagyon tetszenek a feature-ök, de ennyi pénzért egy premium modell kicsit produkálhatna jobb képet is... Még akkor is, ha vízálló...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Talán - hamár vízálló - egy 8000-essel készített kép érdekesebb lett volna, mint magáról a 8000-ről készült víz alatti kép.
Pl. uszodában, akváriumban, ahol elsüthető lett volna tengerpart nélkül.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MLaca
őstag
tehetek fel képeket, ha gondoljátok, de annyira semmitmondóak a siralmas időjárás miatt, hogy sztem fölösleges. a teszt során feltöltöttek mindent megmutatnak.
http://mlzphoto.hu/
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából ez egy jó kis 40e forintos kompakt, a többi pénz az nagyjából a szigetelés. Kompakt tok ; másik ; DSLR tok....
-
bazsade
tag
hűű, nem olcsó egy búvártok. kipróbálnám pedig.
-
Kazimír
őstag
Nos, ha az illesztések tényleg bírják a víz nyomását és minden alkatrész rozsdaálló, akkor csak annyi, hogy tisztogathatod egy darabig. Különösen az optikára lerakódott só vagy vízkő eltávolítása lehet érdekes, bár csak fantáziálgatok, nem volt - s nem is lesz - ilyen gépem..
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Stitch
őstag
Miért ne bírná ki, ha erre lett tervezve, gyártva? Nekem egyébként 850SW-m van, ha jól emlékszem annyi a kikötés (a szabványban előírtakkal ellentétben), hogy folyamatosan max. 1 órát lehet víz alatt. Sós vízben történő használat után, tíz perc édesvízben való áztatást javasolnak.
-
Stitch
őstag
Lehet.
Egyébként kipróbáltam ezt a Tough szériát, ami nagyon nem tetszett, hogy túlbonyolították a menüjét az előző SW szériához képest. Képminőséggel nagy csodát nem tudnak tenni, marad olyan, amilyen. A 28mm kezdő nélkül meg elvagyok, néztem képeket úgyis "ken" a szélén. Egyedül ami hiányzik, az a nagyobb kapacitású akku és a mechanikus stabilizátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest