Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ijk

nagyúr

válasz sb #107 üzenetére

Miért kell megmagyaráznom?
    A múltkori vitából adódóan már nem érzem azt hogy bármit tovább kellene magyarázni. Nem szeretem a szappanopera jellegű mozgást, nem szeretek LCD-n filmet nézni semmilyen be vagy kikapcsolt mozgásjavító vacakkal. Meg vagyok többé-kevésbé elégedve az IPS monitorommal, mindaddig amíg statikus tartalmat nézek rajta. Játékhoz meg akartam szerezni egy sony fw900-ast, mert semmilyen hiperszuper gamer monitoron nem olyan a mozgás mint egy CRT-n.
    A csúcskategóriás LCD-kbe sem unalmukban rakták bele a BFI-t, más kérdés hogy te nem látod, vagy nem érted miért jobb egy impulzusos megjelenítőn mozgóképet nézni. Én el tudom fogadni hogy másnak jobb az interpoláció, vagy egyszerűen egy judderes 60Hz is teljesen elfogadható, nem tudom miért kell megmagyarázni oldalakon keresztül hogy nekem meg miért jobb az impulzusos megjelenítés. Ha beírom a tv tesztekben mért 300 soros mozgóképfelbontást az 1080-al szemben az meg nem elég egzakt.

Új hozzászólás Aktív témák