- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
csak ezt mikor fogjuk itthon megkapni?
-
Findzs
addikt
jó lesz
tetszik -
Symbio
senior tag
Jó dolog a dokkoló, de miért oldalról? Elölről vagy felülről nagyon jó, de oldalról annyira nem praktikus
A LED-et ki lehet kapcsolni. Ha valaki erre sem képes, az nézegesse (vagy olvasson mellette a sötét szobában) -
gardener
senior tag
Tisztára olyan, mint az Antec Nine Hundred házam.
Semmi újdonság. Viszont ezt a hdd dokkolót irigylem belőle. -
gooool
őstag
Sose tetszettek a Thermaltake házai és sem lopta be magát a szívembe.Kívülről sem esztétikus,belül pedig kicsit átgondolatlan a tervezés.(picinek tűnik a backplate szerelő nyílás,nem látok kábelelvezető nyílásokat)
-
aram01
nagyúr
nem tetszenek a tt házak de ez bejövős
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pixelmaster #10 üzenetére
alapvetően ha másmilyen led lenne, sokaknak az is baj lenne.
nem vitatom, élőben jól néz ki. egész addig, amíg az ember nem szeretne egyszer aludni melette. illetve éjszaka/lanpartyn is zavaró lehet a plusszfény (ez függ a led erejétől is).
a házak/ventik nagyrészénél nem kapcsolható a led, ettől is válik a dolog problémássá. volt CM690em, gyönyörű volt a kék ledes ventivel a teszteknél, de én kapásból úgy kezdtem, hogy ment le a LEDes venti alulra, mert úgy volt a legkevésbé feltűnő. és eléggé sokan voltunk így vele. persze, ismerősök előtt egy bizonyos életkorig lehet vele menőzni, de egyébként felesleges szvsz.
olyan dolog ez, mint a fénycső: egy ideig poén, mert jól néz ki, de egy bizonyos idő után az ember nem akar olyan gépet, ami (a szükségesnél jobban) hallatszik, és nem akar olyat, ami látszik. tetejében ledes ventik jórésze úgy szutyok, ahogy van (persze vannak minőségiek is, de azok még egy SFlexhez képest is horror áron mennek).
mindenesetre gyorsabb nem lesz tőle a gép, akkor meg minek világítson plusszba?
viszont: ízlések és pofonok. az NZXT házainak egyrésze is szerintem hót ocsmány, mégis gyártják őket, tehát valószínűleg van piacuk. de pont ez a jó, ha valakinek ledes ház kell, akkor kap, ha valakinek meg nem, azis kap. (ennek a háznak a dizájnja se tetszik, de TT házat nem vennék a szuper minőségük miatt
).
-
Elijah Baley
tag
"...Ez egy könnyel eltávolítható komponens..."
Szegény tulajok igen sokat fognak sírni a ház használata során....Az ötlet viszont tetszik.., egy átlagos méretű hdd nem vészes árú, és indításnál így sokkal egyszerűbb "rendszert" cserélni..., -bár biztos sok másra is jó lehet...
-
g4mer
senior tag
Nem rossz, ára sem húzós.
- Feke kívül, belül
-Nem lesz 30k felett
-Szép
-Normális márka
-szellősNálam átment a vizsgán
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Büdös lábú rasszista az összes, akinek nem tetszik a kék.
Viccet félretéve, azért kék ledet kicsit jobban nyomják, mint a többit. Pl. halál jó lenne, ha opcionális lenne a led színe és még kemény 1-2 dodót is hozzácsaphatnának az árhoz
Amúgy a ház korrekt és tetszetős!
-
bartucc
addikt
válasz
Nekem a piros jön be egyébként jobban, ha már ventik. Tetszenek, de mindennapi használat során zavaróak.
-
Eddie141
senior tag
Nem rossz ötlet, mindenképpen dicséretes Maga a ház nem tetszik, de ez a hdd cserés megoldás mindenképpen bejön. Mindenesetre meglehet ezt szebben is oldani (lásd CM690 II Advanced)
-
Sicilian
addikt
New ötletek, jehh szeressük
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Én nagyom várom már a fekete fényű LED megjelenését.
A kéket addig kikapcsolva tartom. -
pottyantós
aktív tag
Szépen néz ki, de mért nem tudták volna meg csinálni a tápkábeleknek a kivágást? Sokkal jobb lenne ha hátul el lehetne vezetni a a kábeleket!
-
törölt tag
válasz
A hideg-kék szín, nem fejt ki nyugtató hatást, az ember idegrendszerére. látod elég ha csak rágondolsz
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Én nem fikázom a kék ledet, tényleg jól mutat a kék led+fekete ház,csak azt nem értem, miért hanyagolják a többi színt....vörös, fehér, sárga, zöld, arany...pl az arany+fekete a Motorola Milestone/Droid esetében is patent külsőt eredményezett.
-
Pixelmaster
tag
cooler master advanced II copyntás
nekem is világít ugye rajta a kék venti, de ha akarom bekapcsolom akarom kikapcsolom, mikor milyen kedvem van
és nekem tetszik, jól nézz ki a fekete kék kontraszt,
de ugye divat fikázni a kék LED világítást, én azt kérdezem, ezt mikor unják itt meg az emberek a prohardveren, mert ez engem már nagyon idegesít minden egyes hasonló híreknél a hozzászólásokban :@
bocs az offért, de már kikivánkozott...
peace -
Spancho
senior tag
Szép ház ,nem vészes az ára sem.
Nekem is kéken világitő rendszerhűtőim vannak és a lyukacsos helyeken kivilannak a fények ,este tök jó (mondjuk az asztal alatt van a gép ,de legalább ha be van kapcsolva megtalálom a sötétben is) -
törölt tag
Ár/érték arány elég jól el van találva, a világítós ventik megjavíthatók
-
Nordic
Közösségépítő
Kék LED....
, mikor unják már meg???
Mintha csak ez a szín lenne a világon, komolyan úgy érzem hogy a tervezők a Pandora-ról szabadultak....
-
Probber
őstag
Ez a dokkolós megoldás egész ötletes, biztos van/lesz aki ki is foglya használni, de maga a ház nekem nemigazán tetszik.
-
proci985
MODERÁTOR
"A processzorra szerelt ventilátor maximum 180 mm-es magasságú lehet" mármint a hűtő gondolom.
egyébként 165mmnél magasabb hűtő nincs is a piacon, jó okkal (mert szinte semmibe nem férne be).
-
bartucc
addikt
Nekem tetszik a ház, és az ötletesség, de hosszú távon bíztos nem tudnám elviselni a fényáradatot esténként...
-
Gyula84
veterán
A Thermaltake házak nekem nagyon bejönnek ez is pl
Látom a fenti venti megegyezik az enyimével habár az pirosan világít.
-
BaLee
addikt
Nem tűnik rossznak, dizájn meg az oldalsó hdd dokkolós megoldás kifejezetten tetszik. Árban sem olyan vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest