Hirdetés

Oldalsó HDD dokkolós házzal mutatkozik a Thermaltake

Hirdetés

Az április elején megjelent Armor A90 után újabb ház érkezett a Thermaltake műhelyéből, amely az Armor A60 nevet kapta. Az új fémláda külső vonalaiban emlékeztet a tavaszi modellre, most is a szögletes vonalak és a háromszögszerű formák használata a jellemző rá, illetve a kívül-belül fekete festés kombinálása a kék LED-es ventilátorokkal, a fémrácsokkal és az átlátszó, plexi ablakos oldallappal. Az A60 kicsit kisebb lett elődjénél, 210 x 500 mm-es alapterületű, amihez 480 mm-es magasság társul. Alapanyaga acél, így nem meglepő 7,1 kilogrammos tömege.

Különlegessége az bal oldallapján látható gyors meghajtócserére szolgáló fiókban rejlik, az úgynevezett SideClick EasySwap HDD dokkolóban. Ez egy könnyel eltávolítható komponens, amibe egy SATA interfészes meghajtó rakható. A ház elején találunk továbbá egy 3.0-s és egy 2.0-s USB aljzatot is, továbbá egy eSATA csatlakozót a szokásos hang ki- és bemenetek mellett. Az előlapon egyébként három 5,25”-es bővítőhely található és egy 3,5”-es, belül pedig utóbbiból további hat kapott helyet. A 3,5”-es helyekre természetesen 2,5”-es meghajtók is beépíthetők átalakítóval.

A ház megfelelő hűtéséről gyárilag egy felülre szerelt 200 mm-es kék LED-es, kifelé fújó, és egy elöl lévő 120 mm-es ugyancsak kék LED-es, befelé szívó ventilátor gondoskodik, továbbá hátulra is raktak egy 120 mm-es kifújó szélkereket. A felső 800 rpm-es fordulatszám mellett 15 dB(A)-s, a többi pedig 1000 rpm-nél 16 dB(A)-s zajkeltéssel üzemel. Ezeken kívül további szellőztetők építhetők még alulra, oldalra és elölre. A processzorra szerelt hűtő maximum 180 mm-es magasságú lehet, videokártyák közül pedig a 305 mm-nél rövidebbek használhatók csak.  Folyadékos hűtési rendszer használatára is van lehetőség, a csöveknek a hátlapon kialakított lyukaknak köszönhetően. A Thermaltake Armor A60 háza 90 dolláros áron kapható.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés