Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem biztos, hogy értem, mit akarsz pontosan ezzel. most is csak azt tudom, hogy szerinted ez nem hoz majd komoly változást, új utakat a számítástechnikában, meg egyáltalán, az életünkben, oké. szerintem pedig hoz.

pár dolog, amiről írsz, az majd később elválik. sok ember már most is monitor előtt tölti a fél életét, sokat nem oszt, vagy szoroz, hogy pár év múlva VR szemüvegben nem lép majd ki az utcára. az utazással kapcsolatban pedig annyi, hogy akinek most van pénze, az utazik, akinek nincs, az megnézi képeskönyvben a piramisokat, vagy google mapson. (én ott szoktam ilyen nevezetességeket nézni.
) akinek a jövőben lesz pénze, szintén inkább utazni fog, mintsem ezzel bohóckodjon. de a kevesebb pénzűek is kaphatnak majd egy nagyon jó élményt, ezzel.a többit, hogy ki nem hagyja majd "elszállni", meg hogy jön éppen ide a világot irányító elit, azt tényleg nem értem, de nem baj.
ez egy hardver, ami újszerű, és új távlatokat nyit. kézzelfogható, prototípusként is nagyon jól használható, és hatásos. én ennyit látok belőle egyelőre. a többi kiderül, ha fogható és vásárolható lesz. ha siker lesz - szerintem az lesz - átalakítja a világot. kb. úgy, ahogy a tapifonok pár éve. Jobsot is kiröhögte a Nokia, az iPhone bemutató utáni napokban. tudjuk, hol járnak most az okostelefonok, és hol jár a Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Autós kamerák
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest