Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Malachi

veterán

válasz priti #212 üzenetére

nem biztos, hogy értem, mit akarsz pontosan ezzel. most is csak azt tudom, hogy szerinted ez nem hoz majd komoly változást, új utakat a számítástechnikában, meg egyáltalán, az életünkben, oké. szerintem pedig hoz. :)

pár dolog, amiről írsz, az majd később elválik. sok ember már most is monitor előtt tölti a fél életét, sokat nem oszt, vagy szoroz, hogy pár év múlva VR szemüvegben nem lép majd ki az utcára. az utazással kapcsolatban pedig annyi, hogy akinek most van pénze, az utazik, akinek nincs, az megnézi képeskönyvben a piramisokat, vagy google mapson. (én ott szoktam ilyen nevezetességeket nézni. :) ) akinek a jövőben lesz pénze, szintén inkább utazni fog, mintsem ezzel bohóckodjon. de a kevesebb pénzűek is kaphatnak majd egy nagyon jó élményt, ezzel.

a többit, hogy ki nem hagyja majd "elszállni", meg hogy jön éppen ide a világot irányító elit, azt tényleg nem értem, de nem baj.

ez egy hardver, ami újszerű, és új távlatokat nyit. kézzelfogható, prototípusként is nagyon jól használható, és hatásos. én ennyit látok belőle egyelőre. a többi kiderül, ha fogható és vásárolható lesz. ha siker lesz - szerintem az lesz - átalakítja a világot. kb. úgy, ahogy a tapifonok pár éve. Jobsot is kiröhögte a Nokia, az iPhone bemutató utáni napokban. tudjuk, hol járnak most az okostelefonok, és hol jár a Nokia.

Új hozzászólás Aktív témák