Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Én sem használok az input lag miatt... De a kép ettől még törik 144hz-en is sajnos (játék motorjától függ milyen gyakran, és mennyire zavaróan). Ezt a G-Sync megoldja input lag nélkül, tehát nem mondhatod rá, hogy hülyeség. Azt viszont el lehet mondani, hogy egy opcionális kényelmi funkció, ami nem mindenki számára szükséges.
-
BlackSoft
addikt
Hol védtem? Ha szerinted marhaság, akkor csak használj továbbra is v-syncet olyan input laggal, hogy közben kávézni is elmehetsz... Vagy törjön a kép 50 felé... Ez megoldja. Az más kérdés, hogy ki szeretne egy ilyent és ki nem...
(#17) csabika0001: Amikor a gariból visszajön egy ilyen termék, amit javítás során szétszedtek, akkor látszódni szokott feszegetés nyoma? Nem. Alapból nem nyúlok hozzá csavarhúzóval, mint a szakember a videóban
(#19) antikomcsi: Én is ezt mondom. Én inkább ezt a szerelgetést most kihagyom, pont az az új monitor miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged