Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Én sem használok az input lag miatt... De a kép ettől még törik 144hz-en is sajnos (játék motorjától függ milyen gyakran, és mennyire zavaróan). Ezt a G-Sync megoldja input lag nélkül, tehát nem mondhatod rá, hogy hülyeség. Azt viszont el lehet mondani, hogy egy opcionális kényelmi funkció, ami nem mindenki számára szükséges.
-
BlackSoft
addikt
Hol védtem? Ha szerinted marhaság, akkor csak használj továbbra is v-syncet olyan input laggal, hogy közben kávézni is elmehetsz... Vagy törjön a kép 50 felé... Ez megoldja. Az más kérdés, hogy ki szeretne egy ilyent és ki nem...
(#17) csabika0001: Amikor a gariból visszajön egy ilyen termék, amit javítás során szétszedtek, akkor látszódni szokott feszegetés nyoma? Nem. Alapból nem nyúlok hozzá csavarhúzóval, mint a szakember a videóban

(#19) antikomcsi: Én is ezt mondom. Én inkább ezt a szerelgetést most kihagyom, pont az az új monitor miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi