Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
blade zte
üzenetére
Szerintem ez már off, úgyhogy odateszem, de ez mellett nem tudok elmenni:
Nem akarok neked menni kedves blade zte de ugyan mutimegmár nekem, hogy 3,5-5,2 colon, vagy akár egy kapacitív tableten te hogy produkálsz olyan 3D animációt vagy akár 3D rendert amiért fizet is valaki valamit? Itt ne egy béna kocka megforgatására gondolok... Mondjuk nyomj egy ilyet és megveszem a droidod : [link] Nem egy nagy durranás de egy négymagos asztali pc 2 gb videó rammal és 8 gb rammal pontosan 13 órán keresztül renderelte a 640-es felbontást
Mit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben??? 
Az igazadhoz legyen szólva, ha van egy bt billentyűd, legalább tudsz valami alap szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, fapados powerpointot összerakni.... és egyébként minden remek MOBILRA és tabletre írt játékot futtatni, zenélni, netezni stb... de talán ez a kor még mindig nem az, amikor van egy bika kütyü a zsebedbe és minden téren elég az életben (nekem nem).
Bocsi, ez az én meglátásom, lehet kövezni.
-
quailstorm
félisten
válasz
blade zte
üzenetére
Azt hiszem hogy neked bajaid vannak a multitasking fogalmával...
Hány alkalmazást tudsz egyszerre futtatni? Írj egy listát. Legyen benne pl minecraft pocket server, 3 db webböngésző, dokumentumnéző meg pl a curiousity.
De úgyis tudom hogy marhaságot beszélsz, ezt még a padfone 2 vagy a note2 se tudja megoldani.
Elegem van az ál-multitaskból meg az appswitchingből. Meg az önmagát befagyasztó, leállító appokból.
Szerintem ez a rendszer: [link] [link]
Azt már hiába mutogatom hogy a maemo olyat tud mint a windows Aero, senki nem kíváncsi rá. De ezen rendszer előtt még van jövő. -
quailstorm
félisten
válasz
blade zte
üzenetére
"Mondj egy funkciót, amit az android nem tud, egy 100k-s laptophoz képest."
Multitaskolni, HALADNI, és kényszeríteni a fejlesztőket hogy normálisan programozzanak.
Használtál már ARM gépen ubuntut? Mert akkor más lenne a véleményed a fostos droidról. Ha nem pumpálnák így fel azonnal elhalna, mert rossz alapelvre épül.
A napi teendőidet még egy Raspberry PI-n is könnyebb elvégezni debian 6-tal mint androidon s3-mal. És akkor nem beszéltünk egy OMAP4 vagy exynos 4 + ubunturól... -
Fix3r
csendes tag
válasz
blade zte
üzenetére
Aki 100e-ért vesz laptopot az nem játékra veszi, a telefonos tapicskolós szörnyűségek 90% meg flash játék szintű , még a nova3 stb is messze vannak a pc-s színvonaltól(és itt nem csak a grafikára hanem a komplexitásra is gondolok). Funkcióknál nem tudom mire gondolsz? lehet rajta netezni, filmezni de azért akár egy 100k-s laposnak jóval szélesebb körű a használhatósága. (másrészt megnézném, hogy pl az s3 tulajok 90% miben használja ki az erős hardvert azon kívűl hogy játszi- arra ott vannak a kézikonzolok....)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben???