Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
blade zte
üzenetére
Szerintem ez már off, úgyhogy odateszem, de ez mellett nem tudok elmenni:
Nem akarok neked menni kedves blade zte de ugyan mutimegmár nekem, hogy 3,5-5,2 colon, vagy akár egy kapacitív tableten te hogy produkálsz olyan 3D animációt vagy akár 3D rendert amiért fizet is valaki valamit? Itt ne egy béna kocka megforgatására gondolok... Mondjuk nyomj egy ilyet és megveszem a droidod : [link] Nem egy nagy durranás de egy négymagos asztali pc 2 gb videó rammal és 8 gb rammal pontosan 13 órán keresztül renderelte a 640-es felbontást
Mit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben??? 
Az igazadhoz legyen szólva, ha van egy bt billentyűd, legalább tudsz valami alap szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, fapados powerpointot összerakni.... és egyébként minden remek MOBILRA és tabletre írt játékot futtatni, zenélni, netezni stb... de talán ez a kor még mindig nem az, amikor van egy bika kütyü a zsebedbe és minden téren elég az életben (nekem nem).
Bocsi, ez az én meglátásom, lehet kövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkPad T14s GEN 6 (bontatlan, 2028.11. Garancia)
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben???