Új hozzászólás Aktív témák
-
Abból ítélve, hogy az nV karik közelebb állnak a GPGPU felépítéshez, mint az ATi kártyák, valószínűleg az nV-nek fog jobban menni a fizikai számítás, vagyis kevesebbet fog esni az FPS a fizika hatására. A fizikához meg ugye inkább GPGPU felépítés passzol, ha nem tévedek.
De lehet, hogy ez csak az én logikám szerint van így. -
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
De úgy értettem, hogy az Ati karik is támogathatnák a Cuda-t, nem? Anyagilag nemtom, hogy jönne ki, de tudomásom szerint az nV akarja, hogy mások is mozduljanak el Cuda irányba. Rosszul tudom?
Ha jó az infó, akkor már csak műszaki okokra tudok gondolni, pl. működne, de nem lenne túl gyors, vagy ilyesmi. Az is lehet, hogy az AMD fél, hogy az nV olyan irányba menne el a Cudával, amit az AMD nem akar/tud követni. -
Abu: Miért baj a cuda elterjedése az AMD szemszögéből?
Azért, mert az nV fejleszti a saját kártyáira optimalizálva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest