Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
Cyberpunk #134 üzenetére
"A lényeg az hogy elromlott, minden gyártónál megesik ezt, kisebb/nagyobb számban."
Na ez a lényeg!
A Funboy dumát kérem mellőzni,mert engem nem érdekel,milyen néven fut az alkatrész a számítógépemben,csak jó legyen és olcsó relatív ehhez képest használható,minden másodlagos.Azt hogy neked van működő 8800GTS-ed tök,jó mert nekem van rossz,ill ami memóból csíkozz,cseréljünk
HD4850-512 gainward beszart csíkoz,HD4850-512XFX beszart csíkoz,(mondjuk jó lóvéért megcsinálták és eladtam,ill kicserélték garba.HD4870-1G működik a mai napig 2 is volt belőle. eladtam!
Sem, az AMD sem pedig az NVidia hibája,itt ez a lényeg!
"és ti szépen elkönyvelitek szarnak az nV-t pár darab elhullott kártya miatt. Csak gratulálni tudok ehhez."
Én? én biztos nem ,kik azok a Ti?
Én magam nevében írok!(példát kérek ,hol írtam ilyet!)Nem könyvelek el semmit,senkit és semmilyen céget nem támadok,csak azt tudnám,hogy ki mondta ,hogy "védő ügyvéd légy,egy nem létező perbe" ???
Eddig sok jó hozzászólásod volt,remélem lesz is ,ne most "ba*d" el!
OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest