- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
#72042496 #1615 üzenetére
Elnézve azt, hogy a DEUS EX alatt is képes a 60 fps -re high beállítások mellett, jó lesz az még két - három évig is
Néztem a jövő év nagyobb címeit, mit mondjak, nem igazán emelkedik a színvonal. Hozzátesznek a mai kor követelményeinek megfelelően pár olyan effektet, amiket észre sem veszel, de bika erős kártya kell hozzá, ha azonban azokat kikapcsolod, máris jó egy kisebb kártya. Jó példa erre Lara hajacskája, vagy a Witcher 3 főhősének a hajzuhataga. Mondjuk én bekapcsolom, ha bírja a cucc, miért ne, de lényegében csak egy vga zabáló plusz effekt mind, amelyek nélkül lehet élni. Ami szerintem fontosabb, hogy legalább egy high textura beállítható legyen egy ilyen szintű kártyán, és legalább 2xMSAA, bárki bármit mondjon, azt észre lehet venni, ha be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged