Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Eredetiben fehér van mindegyik iphone-hoz.
Ha head-set-et hasznàlok akkor bluetooth vagy a fekete akg.Pedig az iphone-hoz kicsi fehér van -ami tényleg naggyon jòl szòl!-.Francia: De azzal a 26éves etz-vel 100x körbe jàrhatod a vilàgot és ha ne adj'isten bàrmi gubanc lenne vele -ami kizàrt- akkor ott helyben megcsinàlhatod,ami az ùjabb motoroknàl kizàrt!
-
MK VII
veterán
Egy fehér fülesre még azt mondom csak csak.. De egy hatalmas fejhallgató? Az nálam már a többnél több
(#36713) Francia91
Na ja.. Játszani én sem szoktam.. Meghagyom a suliból hazafele igyekvő kis srácoknak a buszon való szórakozás gyanánt.
GPS-ként én is viszonylag sokat használom a telefont.. Ahhoz tökéletes.. Meg zenét hallgatok rajta és telefonálok.. Kb ki is merült a használati szokásom. Néha feljövök ph-ra bár N8-al nem egy leányálom ph-zni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest