Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Den Hadnagy #2795 üzenetére
A 630 rendszersebessége kiváló, az 512 RAM, na az a szopó.
-
atosan
veterán
válasz
Den Hadnagy #2797 üzenetére
Köszönöm
Ha ez lesz, úgy is még jövök -
atosan
veterán
válasz
Den Hadnagy #2795 üzenetére
Köszi Neked is, én is inkább erre próbálom rábeszélni, majd élőben ha meglátja, remélem nem kell többet győzködnöm.
-
Den Hadnagy
senior tag
A fentieken túl én az esztétikai oldalt sem felejteném le... a 630 nagyon csecse élőben, plusz ugye fél collal nagyobb is... A legnagyobb érv azonban mindenképpen az erőforrás, ill. ebből következően a jobb rendszersebesség. Ami, ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor a 630-nál éppen megugorja a lecet (a sebességgel nincs úgy en bloc gond, de az én ízlésemnek sokszor tölt újra az 512 ram miatt).
Alighasználtan garanciálisan jópárat találsz a 630-ból itt a hardveraprón is, többsége az edigitalos akcióból maradt vissza
DH
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Ide már írtam, mivel e két telefon közt vacilál a nővérem, vagyis inkább én ajánlanám neki ezt jobban. Mivel kínál a 630 többet? Kijelző, proci, belső tárhely külömbségeken kívül. -
Lalikiraly
addikt
Egy kis tanács kéne nekem
Az én telóm dual simes.
Eddig az 1 es kártya a privát számom volt a második meg a céges.
Szépen beállítottam minden számnál hogy a cégesről indítsa a hívást.
Ez a telón szépen működik. Viszont a bluetooth os autórádiómnál akármit csinálok az 1 es simmel akarja a hívást indítani. Most átcseréltem a két simet majd kiderül...Szerintetek is csak ezt lehet?
-
nagybá
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hogy gépre nem tudok csatlakozni bluetooth-szal, mert csatlakozik, utána meg ledob? Folyamatosan látják egymást, de nem sikerül csatlakozni.
Illetve a Ringtone is megbolondult, nem engedi csengőhangként választani azokat a csengőhangokat se, amik eddig azok voltak....Előre is köszi a választ!
-
-
orangutan4
tag
válasz
Lalikiraly #2781 üzenetére
eddig az összeset az 520 kapta kb utoljára, azt gondolom most fordított az MS. Úgyis a legtöbb WP teló még mindig az 520
De nincs annyi + a mostani frissítésban, mint mondjuk korábban az értesítési sáv, meg háttérkép volt..
-
törölt tag
Sziasztok.
Nektek a telefon saját videólejátszója felismeri a feliratos filmeket? Én valamiért nem tudom megjeleníteni vele a feliratokat, pedig rá van égetve úgymond a filmre a felírat, nem is kell külön hozzárendelni, és mégsem játssza. -
mrbego
aktív tag
válasz
Lalikiraly #2781 üzenetére
Szerintem lesz abból augusztus is
-
Lalikiraly
addikt
Egyébkén érdekes, hogy a Lumia 520 előbb megkapta a DENIM et... Kíváncsi leszek, hogy mi mikor kapjuk meg. A Win 10 meg ki tudja, szerintem lesz abból Május is.
-
hroberto
veterán
válasz
halo.balazs #2769 üzenetére
Nincs.
-
halo.balazs
csendes tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség beállításokban, vagy külső app segítségével, hogy fotózáskor valamelyik hangerőgomb megnyomására fotózzon?
-
hroberto
veterán
válasz
Den Hadnagy #2766 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség. Tűzd ki a kezdőképernyőre az adatforgalmi segéd csempéjét, és az élő csempe mutatja az elhasznált és felhasználható adatmennyiséget.
-
Den Hadnagy
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogyan tudom beállítani, hogy napi fordulóval letiltson nekem, ha elhasználtam a napi 50 megás mobilnet-kvótámat? Az adatforgalmi segédben napi számlálót nem találok, csak egyszerit meg havit.
Lumiás ismerős mondta, hogy 520-on neki van olyan, hogy Data Sense, és elvileg tud ilyet, de én nem találok ilyesmit se a telón se az áruházban.
Ha netán valaki ismeri, 3G watchdog androidos app-hez hasonló tudású progit vagy beállítást keresek.
Köszönöm:
DH
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
A közeljövőben várható hogy az ára lentebb fog menni?
Esetleg valaki vásárolt már Lumia 630 SS-t innen?Üdv. Imi
-
Lalikiraly
addikt
Várjuk a hivatalos Denim frissítést rá. Párom L520 asára már kijött és fent is van. Kíváncsi vagyok miket, hoz bár az övén nem vettünk észre gyorsulást ilyesmit...
-
boratsagdiy
tag
Karácsonyra vásároltam egyet a telefon nagyon erős pörgős az 512 mb ram ellenére is nem bántam meg 40-ért vettem.
-
Frosttide
tag
válasz
Imilenni #2758 üzenetére
Szia!
Mivel szerintem a legtöbb telefont az 512 MB memóriával szereltekből adják el, így nem valószínű, hogy kevés memo miatt ne mennének az alkalmazások. Meg mintha csk olyan alkalmazások listázódnának, amik futnak az adott készüléken, de ebben nem vagyok biztos.
Én egy Full HD videót próbáltam, azt vitte akadás mentesen.
-
Imilenni
addikt
Jóestét!
Telefon vásárlás elött állok! Eddig droidos voltam (xperia mini pro) valahogy beleuntam, és megláttam hogy alsó-középkategóriában vannak wp-vel szerelt mobilok, szóval gondoltam belevágok.
Igazából lenne pár kérdésem!
Először is!
Ez az ár most elírás lenne vagy tényleg ennyiért is megvehető???
Aztán pedig szerintetek ez jobban megérné, mint a fentebb említett boltból vásárolandó 4GB-os telefon??
És végül de nem utolsó sorban!
Találkoztatok már olyan programmal, játékkal ami a 512MB Ram miatt nem ment? Vagy ha ment is nem úgy ahogy kellett volna neki? HD filmeket próbálta már valaki?Üdv: Imi
-
mrbego
aktív tag
Szia,
ugyanezt szokta csinálni Skype alatt is néha. A közelség érzékelő hiánya miatt van. Az igaz, hogy normál telefon hívásnál nem csinálja sosem, de gondolom nem foglalkoznak vele a skype és viber (és egyéb hasonló chat szoftverek) alkotói, mert abból indulnak ki, hogy ma minden telefonban van közelség érzékelő. Ez az egy-két készülék (530, 630) meg nem tétel nekik, hogy a szoftvert átírják. -
orkati
tag
Néhány hete van egy 630-am, rendkívül elégedett vagyok vele. Kicsit nehéz volt megszokni a droid után, de 3-4 nap átállás után már minden remek.
Ami nem annyira remek, hogy feltettem a Vibert (sosem volt ilyenem, ma van az első Viberes napom
), és azt figyeltem meg, hogy ha beszélek valakivel (akár ő hív, akár én őt), nem tudom befejezni a beszélgetést a megfelelő gomb érintésével. Ha rányomok a hívás befejezése piros gombra, akkor egy pillanatra elsötétül a képernyő, de nem bontja a vonalat, addig megmarad a kapcsolat, amíg a másik fél le nem teszi. Ez Viber program baki, vagy az én készülékemben van a hiba? Mit tudnék tenni ellene?
-
gzoll
aktív tag
A böngészős problémára: elérhető az opera mini erősen béta változatban 8.1-re is, 630-on én még semmilyen hibát nem találtam rajta, pedig nyúztam a lapokat rendesen. Ugyanúgy tömörítve, gyorsan dolgozik, mint bármely másik platformon, szóval nálam most az az alap (meg kb amióta mobilon internetezem, azóta operát használok, az első még java alapú volt...)
-
gzoll
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem ilyen telefont. Eddig nem érdekelt a közelség érzékelő megléte meg hiánya, aztán most rájöttem, hogy mire való és hiányzik. Kipróbáltam viszont egy rém egyszerű módot, és működik, beszélgetés közben a felold/lezár oldalsó gombot nyomjátok meg, és kikapcsol a képernyő, de nem szakad meg a hívás. Beszélgetés végén újra megnyom, és visszakapcsol. Az első érintős telefonomon is így működött, szóval meg lehet szokni, nem kényelmetlen, talán még jobb is, hogy én döntöm el, mikor mi legyen hogy legyen a képernyőn.
Viberen nálam is eljátszotta a képernyőprüntyögést, de amúgy nekem nagyon tetszik, ezelőtt lumia 610-em volt, és az már az index mobilos nézetét se hozta be, a max játék meg a passziánsz és a szókereső volt rá.
Tokot e-bay-en rendeltem kemény 380 forintért, fóliát meg a westendi telenorban vettem, igaz 1600 forint volt, de nagyon profi kis készlet, még külön youtube csatornája is van ahol lassan megnézheted hogy kell a porszem eltávolítót használni meg ilyenek. Ja és egy matt meg egy kristály fólia van benne, szerintem ez sokáig fent lesz, megérte maximálisan. -
kengyel
nagyúr
Érdemes ezen az oldalon figyelni.
-
oz82
senior tag
Sziasztok,
Egyébként rendszerfrissítés mikor várható?
-
jmakk
őstag
válasz
Den Hadnagy #2745 üzenetére
Nálam IE és UC is rendszeres futott ki a memóriából már a 620-nál és most a 630-cal is.
Van olyan oldal, amit naponta olvasok és 99.99% hogy kilép belőle.
Talán 2-3x az is előfordult korábban, hogy újraindult, de sztem ezt az újabb frissítések befoltozták, mert mostanában nem találkoztam vele. Egyébként rohadt idegesítő, mert elég egyszerűen megoldhatnák a problémát. -
-
kengyel
nagyúr
válasz
FET-MEN #2738 üzenetére
Én helyedben csinálnék egy mentést, és utána egy HR.t. Ha ezek után is ezt produkálja akkor mehet neki ez a verzió utoljára.
Tudom hogy minden adatot töröl, de szükség törvényt bont ! -
FET-MEN
veterán
Srácok nálatok akkor nincs ujraindulgatás csak nálam? o.O
ma is rebootolt
-
dropopi
aktív tag
Kedves fórumlakók, érdeklődnék, hogy hogyan lehet, illetve célszerű átmozgatni a telefonról az SD kártyára az adatokat? térképeket töltöttem le, és eléggé beleharapott a telefon tárhelyébe, jobb lenne az SD kártyán... a 920-nál ilyen gondom nem akadt ugyebár, ott elég nagy az alapvető hely... le kéne törölnöm az egész alkalmazást, és újratelepíteni, majd a térképeket is? mert azt beállítottam, hogy SD-re tegye az alkalmazásokat, de gondolom ha gyárilag ugye a telefonra volt telepítva, akkor a térképeket is autoatikusan oda pakolta
-
luk88
tag
válasz
tothjozsi96 #2732 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz
tothjozsi96 #2732 üzenetére
Amennyiben nem 50, úgy teljesen normális szerintem. Ilyen használattal és fogyasztással majdnem 3 napig elmenne, mi azzal a baj?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne.
Az egyik ismerősöm most vett egy 635-öt de azért ide írok mert a 635 topicja nem megy ez viszont igen és a két telefon szinte ugyan az.
Az lenne a kérdésem hogy nálatok hogy bírja az akksi?
Nála 4 óra után merült 5%-ot és nem is használta. -
Den Hadnagy
senior tag
Az üzemidőről csak annyit, hogy nekem simán ment úgy egy napot, hogy mobilnettel kb. 8 órán át webrádióztam, amit BT-n toltam ki egy hangszóróra. Mindkét SIM egész nap aktív, este még egy kis hotspot funkció... Még ekkor sem volt csontüres, csak megszokásból tettem fel tölteni (ami szintén jó, hogy rövid idő alatt feltölt).
Azt nem tudja valaki, hogyan kell beállítani, hogy a hotspot ne kapcsoljon ki automatikusan?
DH
-
Blyan
félisten
válasz
Frosttide #2728 üzenetére
Direkt napfényben értelemszerűen fel kell nyomni a fényerőt a maxra (ugyebár más készülékeken ez automatikusan történik).
A 920-am jól muzsikált akkor is, a 520 nem (a Clear Black kijelző sokat dob ezen, plusz mondjuk olyan feature, ami itt a 630-ban nincs, ez a képernyő túlvezérlése, ami durván eltolja a kontrasztot az egekbe).
Szvsz direkt napfényben sincs ok szégyenkezésre az árához mérten. -
Frosttide
tag
válasz
kengyel #2727 üzenetére
Lakásban, autóban gyönyörű is, felhősebb időben (vagy napos időben árnyékban) szintén, viszont ha a nap rásüt a kijelzőre, na akkor már válthatok magas fényerőre, hogy le tudjak olvasni bármit is róla.
Értem én, hogy IPS és gyönyörűnek kell lennie (fenti körülmények között az is), de közvetlenül rásütő napfénynél én nem látom, ezért is kérdeztem, hogy honnan jött a napfény, vetült-e árnyék a kijelzőre. -
kengyel
nagyúr
válasz
Frosttide #2726 üzenetére
Akkor a te helyzeted nem értem. Azért itt egy IPS panelről beszélünk, és ennek közepes fényerőn szépen kell "villantania".
A háttér nálam is sötét, a fényerő közepesre állítva. A nagyobbik lányom a nyáron vette ( amit össze is tört ) és azon teszteltem elsőnek a napsütést. Bizony szépen olvasható volt a kijelző.
-
Frosttide
tag
válasz
kengyel #2725 üzenetére
Ezt a napsütés dolgot gyakran olvasom, mégis honnan jön konkrétan a fény és világos vagy sötét háttér?
Csak mert az enyémet sötét háttérrel és közepes fényerőnél alig lehet látni, ha rásüt a nap és nem vetül árnyék a kijelzőre, magas fokozaton jobb, de ott se mondanám gyönyörűen olvashatónak. -
FET-MEN
veterán
Ma 2 resi is volt. Ez mar igy nem olyan vidam
-
Blyan
félisten
válasz
kolosanyi #2719 üzenetére
A zenelejátszó és az ie HTC Trophyn is összefosta magát olykor, szóval nem biztos, hogy 800-as baki.
1000x elmondtam már, a 7.x sokkal stabilabb volt, már a legelején is, mint bármikor a 8.x. Bő 1 évnyi használat alatt a frissítés volt az egyetlen amikor újraindítottam, és emellett kétszer szarta össze magát a zenelejátszó és az IE miatt.
Az 920-at szinte hetente (aztán naponta, mert zárlatos volt az usb aljzat, csere megoldotta), az 520-at is kb két hetente újra kellett indítanom. Valami mindig volt.A 630 egyelőre jól bírja, nekem főleg az üzemidő az ami nagyon tetszik.
Mindent egybevetve viszont nem értem ezt az 53, 4x elképzeléseket. Kb ez kéne a legalja legyen a WP-nek.
Igénytelen anyagból van a ház (pedig maga a készülék nagyon jól néz ki), fos a kamera (az 520-é mérfőldekkel jobb), viszont gyors mint a nagyok (mint anno a 8.0 alatt az 5,6,720), a kijelző szerintem nagyon jó ahhoz képest, hogy hova pozicionálták (CB IPS, nagyon ott van, az 520 után remek használni, még ha kicsit pixeles is). -
kolosanyi
veterán
Nekem időnként fagyogat. A 800-as még úgy is sokkal, de sokkal stabilabb volt, hogy van egy ismert firmware hibája, zenelejátszó és IE együttes futtatása mindig fagyást okoz azon, de ez kivédhető azzal, ha mondjuk UC Browsert használ az ember. Mindegy, elnézem neki, mert egyrészt olcsó (bár a 800-at még olcsóbban vettem anno a T-nél), másrészt még így is összehasonlíthatatlanul jobb, mint a hasonló árú droidos csodák.
-
Frosttide
tag
Megvolt az első rendszer összeomlás. Viber chat közben, üzenet küldés után először elkezdett kattogó hangot adni a hangszóró, majd bekapcsolt a rezgő motor és úgy rezgett a telefon, mint egy vibrátor.
Kikapcsoló gombra, resetre nem reagált, kénytelen voltam kivenni az akksit, mert másképp nem lehetett leállítani.
Ilyet eddig még sosem láttam semelyik rendszeren. -
FET-MEN
veterán
Valakinek nincs elfekvőben új hátlapja?
-
Steelers
senior tag
válasz
orangutan4 #2712 üzenetére
Nekem van egy eladó!
-
orangutan4
tag
válasz
Den Hadnagy #2713 üzenetére
Köszi szépen!
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
orangutan4 #2712 üzenetére
Igen, be lehet állítani a mobilnetet, most pl. nekem a net a kettes számú simről megy. Mindkét foglalat tudja a 3g-t, ez szerintem nagyon fontos. Egy sima állítás kérdése, hogy honnan jöjjön a net.
A névjegyzéket nem tudom, én második simet csak net miatt tartok, szóval majd megmondja más.
Az tuti, hogy az üzenetek rész pl. le van duplázva, meg a tárcsázó is, ezt talán a tesztben is írják.
Üdv.:
DH -
orangutan4
tag
válasz
Den Hadnagy #2711 üzenetére
ok köszi
Igazából 535 lenne a legjobb talán, csak az rendes kínálatban még nincs, és ajándékba menne a telefon most
Így jött ez a 630. Amúgy látom, h DS van neked, ott hogyan működik a dual mod? Szal mobilnetet be lehet állítani, h melyik SIM ről használjam? Illetve 1 vagy 2 címjegyzék van ilyenkor a teloban?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
orangutan4 #2710 üzenetére
Dupla koppos ébresztés sajna nincs.
Meg a vaku hiányát szokták felróni. De van itt aki 520-ról váltott és nem bánta meg. -
orangutan4
tag
Üdv, a 630 vásárlásán gondolkodok, de lenne pár kérdésem. Lehet 6 oszlopba tenni csempéket, mert amit láttam kitéve boltban, ott ez a beállítás hiányzott. Illetve van dupla koppos ébresztés? Van vmi olyan tulajdonsága ami az 520 ban benne van, de ebből kimaradt? Köszi
-
zsírsámán
senior tag
válasz
mongoose01 #2706 üzenetére
Nálam is előfordul, szerintem is a ram lesz. Leginkább a windowscentral lép ki nálam, még sosem sikerült 5 percnél tovább azt az oldalt néznem
-
mongoose01
tag
Sziasztok,miért van az hogy böngészés közben többször kilép,az 512 memória miatt?mert már igen idegesítő...am csak ezt az egy hibáját fedeztem eddig fel.
-
Signum04
tag
válasz
Mr. Nimbus #2704 üzenetére
koszi szepen...ezekszerint nem valami bug amibe belenyultam
mar meg is nyugodtam...
-
Signum04
tag
sziasztok...
olyannal talalkoztatok hogy a hangszinszabalyzot nem tudom megnyitni ha ramegyek a menuben akkor rogton atdob a fejlesztesek fulre....
ez normalis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest