Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
TotoThomas #1697 üzenetére
Hát ilyen funkciókat nem is értem hogy várhatsz el egy gyári számológéptől, különösen egy Metro OS esetében, ami az egyszerűségre épít. De szerintem egyetlen más OS beépített/natív számológépe sem tud ilyet. Tipikus rétegigény, amit tipikusan a Store-ban kell keresni.
Esetleg ez: http://www.windowsphone.com/s?appid=80ab181f-e01b-483c-8bca-66b302a77df6
Szerk. A kettes számrendszerre gondoltam. A trigonometrikus függvényeket tudja a gyári is, amint ezt azóta ki is derítetted
-
Steelers
senior tag
válasz
TotoThomas #1697 üzenetére
és ha elfordítod a telefont fekvő üzemmódba,miközben megy a számológép, úgy sem jó?
-
taip
senior tag
válasz
TotoThomas #1692 üzenetére
Számológép van a programok között, lehet hogy nincs a főoldalon csempéje. Ébresztő is van Riasztások néven.
A névjegyeket én asztali Outlook-ba szinkronizáltam, szerintem ott szerkeszthető (most nincs előttem). Így legalább a naptárbejegyzések is megjelennek nem csak a telefonon, hanem PC-n is. -
confuser
senior tag
A jobb oldali applistában hosszan érinted meg az alkalmazást, majd uninstall. Rendszer appokat nem lehet uninstallálni (pl. Alarms, Battery Saver, Calculator, Calendar stb.).
(#1692) TotoThomas
A fentiek neked is segíthetnek. A számológép és az ébresztő a jobb oldali applistában találhatóak (én angolul használom, de a számológép biztos számológépként van fordítva, az ébresztő meg vagy ébresztő, vagy riasztások).A másik kérdésedre pedig: https://people.live.com/
-
TotoThomas
csendes tag
Napok óta nyúzom a telót, kifejezetten tetszik.
Amit nem találok: számológép, ébresztő funkció
És ami a legjobban idegesít. Milyen PC programmal tudom a névjegyzékemet szerkeszteni. Sajnos sokat kéne ismét beptyögni, és ahhoz lusta vagyok.
Asztali Windows Phone alkalmazás ezt nem tudja.
Köszönöm -
confuser
senior tag
Én pont most kísérleteztem vele. Arra jutottam, hogy 2 módszer van nem gyári csengőhang beállítására:
1. PC-ről USB-n keresztül közvetlenül a Phone/Ringtones mappába másolod az mp3-at, majd a telefonon Settings -> Ringtones+Sounds -> Ringtone -> a lista tetején a Custom alatt megjelenik az mp3.
Kritériumok a módszerhez: max. 30 MB-os, és nem lehet DRM védett az mp3 fájl. Továbbá a dolog úgy sem működik, ha egy másik mappába másolod fel (akár USB-n, akár WiFi-n), és ezt követően telefonon belül mozgatod át a Ringtones mappába (Pl. a fentebb linkelt Fájlok alkalmazással). Nekem kizárólag akkor jelent meg, ha USB-n keresztül másoltam közvetlenül a megfelelő mappába. Ha a másolás alatt a telefonon meg volt nyitva a Ringtones+Sounds menüpont, azt a másolás után be kell zárni, majd újra megnyitni, hogy lássa a felmásolt fájlt.
2. Felmásolod a telefonra/SD kártyára a zenét USB-n vagy WiFi-n keresztül, majd a fentebb is említett Ringtone Maker-rel kiválasztod és megvágod az mp3 fájlt, és az egyből be is állítja csengőhangnak.
-
-
hroberto
veterán
Ha nem látja akkor csak a Ringtone maker marad.
-
pr1mzejEE
addikt
Köszi a válaszokat!
-
schellj
tag
válasz
Blackhole13 #1681 üzenetére
Ilyen problémám nincs. Csak az fb app.
-
hroberto
veterán
Nem szükséges file kezelő, de ha nagyon kell van az is: [link] .
Csak simán számítógépről bemásolod a kívánt csengőhangot a telefon Ringtones mappájába, vagy használod a már linkelt Ringtone Makert.
A FB messenger a Viber-el ellentétben jól működik, mondjuk ahogy mondtam is a Viber üzenetes része nekem jó, csak a hívásoknál szarakodik. -
pr1mzejEE
addikt
Bocsánat a hülye kérdésért, de van valami nagyon egyszerű módja a hátlap lepattintásának?
-
-
junkhead
aktív tag
utóbbi időben, főleg reggelente, elsőhasználatkor lefagy a telo, ki kell venni az akksit,és csak akkor működik? mi lehet a baj? program akasztja meg?
-
hroberto
veterán
1. Ringtone maker
2. A Viber nálam általában jól működik, a hívásoknál szokott problémázni, hogy csak nem fogadott hívásként jelzi. Nézd meg a Takarékos üzemmód alatt is, hogy a háttérben futása engedélyezve legyen. -
Frosttide
tag
Ha ringtones mappás dolog nem jön össze, akkor le kell szedni az asztali windows phone alkalmazást, ott pár kattintás és látni fogja a listában a saját számot.
Viber kijelzésnél fontos, hogy ne tilsd le a háttérben való futást, ekkor megjelenik a "Beállítások-> értesítések és műveletek" menüpontban, ott is be tudod állítani miképp jelezzen. Viszont sajnos ahogy HKorn mondta, vagy jelez vagy nem, de ez más platformon is ilyen. -
HKorn
veterán
Csengőhangot úgy tudsz beállítani, hogy a ringtones mappába másolod be az mp3-at és már látni is fogja a teló.
Viber meg ilyen, általában jelez, de nem mindig, elég hektikus sajnos, de ahogy hallani más platformokon is vannak bajok vele, én ezért is használom inkább a whatsappot, az tuti megbízható.
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem anyunak egy ilyen telot, ma üzembe is helyeztük, de pár kérdés már felvetődött:
1, Hogy lehet NEM gyári csengőhangot beállitani
2. Viber miért nem jelez, ha nem vagyok benn az alkalmazásban?Aztán jönnek még a kérdések
Köszi a válaszokat
-
e_david
tag
Facebook beta napok óta azt írja, hogy "Probléma adódott az adatok letöltése közben." Wifin és mobil adattal is ezt csinálja. Újratelepítettem, de az sem segít a dolgon. Mit lehet ilyenkor tenni?
Az én 625-ömön simán megy a FB beta (8.1 GDR1), barátnőmé a 630 (gyári 8.1). -
feddel
senior tag
Nézegettem hogy honnan rendelhetnék olcsón és viszonylag gyorsan hátlapot. Gondoltam felhívom a helyi Nokia partnert. Nem gondoltam volna, hogy fél órán belül 2000ft-ért új hátlapom lesz :-) Én leszek a fény az éjszakában (narancs)
-
Frosttide
tag
Magyarul sajnos még nincs, angol hangnál van utcanév bemondó verzió. Egyébként, ha elindítod a Here Drive+ appot, ott beállítások, Navigációs hang, új letöltése, ott van olyan angol verzió, ami alatt oda van írva "announced street name", na ez az utcanév bemondó verzió. Hogy hogy boldogul magyar utcanevekkel passzolom.
-
A214
aktív tag
A HERE Drive+ utcaneveket is mond?
Ha igen ,hogy kell beállitani? -
Frosttide
tag
válasz
pr1mzejEE #1657 üzenetére
Le kell tölteni a térképet, ahhoz kell net. Miután letöltötted, telepíti (Here Drive+ esetén a navi hangot külön letölteni), utána működik offline (ha a helymeghatározás is be van kapcsolva). A helymeghatározást az app indítás előtt érdemes bekapcsolni, ezt én mindig elfelejtem és utólag meg macera.
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként internet hiánya miatt nem tudja bemérni, hogy hol vagyok? Megnyitom a Here Maps-et és csak azt írja, hogy nincs találat.
-
benobi
csendes tag
Sziasztok! Asszony pajtás telója hetente egyszer kb. átvált repülő üzemmódba.
Úgy kell visszakapcsolni. "Szerencsére" pont valamelyik alkalmazás használata közben, tehát nem
marad észrevétlen a dolog. Mennyire üzemszerű ez szerintetek? -
pr1mzejEE
addikt
Nekem mobil indításkor nem kér pin kódot, de úgy egyáltalán sem. Pedig elvileg érzékeli a SIM1-et, mert írja. Ez probléma?
-
Máté94
addikt
Azt esetleg tudja valaki, hogyan lehetne beállítani, hogy mindkét SIM-kártyán csak 2G-t használjon?
-
A214
aktív tag
Szasztok
Azt hol lehet beállitani,hogy a neveket a símkártyárol vagy a telefonmemoriából vegye?
-
Frosttide
tag
válasz
TotoThomas #1645 üzenetére
Nem tudom hogy vagy vele, de ha a fájlok ide-oda másolása megy, szinkronizálásra és csengőhang beállításra ott a asztali wp alkalmazás, akkor nem lényegtelen, hogy felrakja-e a drivert vagy nem?
No offense, nem kötekedésnek szánom, csak kérdezem, hogy mi hátrány fakad abból nincs driver, ha a fentiek működnek. -
TotoThomas
csendes tag
Vettem gyári nokia adatkábelt. Ezzel már le tudom venni a cuccokat a telefonról, de az illesztőprogram ettől még nem ment fel a gépre.
Ennek még keresem a megoldását. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
TotoThomas #1642 üzenetére
Tyű, jó kérdés, igazából csak keresgéltem és találtam egy másik kábelt. Külsőre ugyanaz. Szerintem az első kábel egy sima töltő kábel volt ( de ez tényleg csak feltételezés ) a másik pedig adatkábel volt.
Amúgy a szinkronizálás : Számítógép > Helyi lemez (C
> Felhasználók > Nyilvános és itt a képek, zene, ilyesmik. De lehet nem a nyilvánosban van, hanem a User mappádban (aminek persze nem user a neve, hanem az ami a géped neve
). Ott is ezek a mappák vannak : Zene, Videók, Képek, stb..
-
pr1mzejEE
addikt
Ti "kisütöttétek" amúgy az akksit?
-
-
bonger
újonc
Sziasztok!
A Nokia Zene alkalmazást hogyan tudom letölteni? Hiába állítom át a régiót US-re vagy UK-ra, nem engedi. Régebben pedig többeknek sikerült így...
-
HKorn
veterán
válasz
TotoThomas #1634 üzenetére
azt nem tudom, hogy sikerült eltűntetned az akksikijelzést az action centerből, de gyorsindító ikonnak elvileg 10 dolgot lehet betenni, sajnos a mobilnet az pont nincs ezek között, az majd állítólag a GDR2-es updattel jön.
-
TotoThomas
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Lumia 630-at. Este ahogy nézegettem, állítgattam, volt az akksinál %-os kijelzés, és az óra alatt dátum. Mára ez eltűnt
Hol miként tehetem vissza? Sehol nem találom.
Értesítési sávban csak az a 4 dolog a választható? Pl mobil adatot nem tudom oda betenni?
köszönöm.
Fogok vissza olvasni, csak most meghalni sincs időm. -
Tuomas
addikt
válasz
Blackhole13 #1631 üzenetére
Igen-igen, ismerős. Próbáld úgy, hogy ha nem vált át egyből, akkor kihúzod, bezárod az összes alkalmazást. Utána nekem működni szokott
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Blackhole13 #1631 üzenetére
Velem is előfordult már, nem tudom mi a teendő.
-
Blackhole13
senior tag
Van egy elég bosszantó hibám. Ha a telefonhoz fülhallgatót csatlakoztatok, akkor sokszor nem vált át a fülesre, hanem a hangszórón szólal meg a zene. Több félével is kipróbáltam már.
Van ilyen másnál is, tudok valamit tenni ellene? -
pr1mzejEE
addikt
Ez most komoly?
-
japy
őstag
Mindegyik 630-on ilyen katasztrofális bevilágítás van a felső részen? Meg lehet számolni a ledeket! Csak fehér háttérnél és világos színeknél jön elő!
-
bagkri01
őstag
válasz
Frosttide #1618 üzenetére
Köszönöm a választ. Most, hogy írtad megnézem már a gépem mivel van összeszinkronizálva (windows 8-at használok) és people app-ban szépen benne van az összes névjegy, tehát azzal nem lesz gond. Elsősorban a mostani telefonom mérete miatt váltanék és kíváncsiságból a wp-re gondoltam, valamint a nokia navigációja csábít még nagyon. Annak örülök, hogy a közlségérzékelő hiányát ilyen ügyesen megoldották. Ha elpasszoltam a wayteq-t (remélem nem lesz nehéz, mivel az enyém egy normális darab) és megvettem a nokiát akkor jelentkezek a fórumon. Addig még vissza-vissza nézek.
ui.:szerintem nekem tökéletes lesz a 630-as, az okostelón "csak" böngészni szoktam, navigálni viszonylag sűrűn, néha egy kis facebook, valamint zenét hallgatni. Erről jut eszembe fülessel/fejhallgatóval milyen a hangzás?
-
Frosttide
tag
válasz
bagkri01 #1615 üzenetére
Szia!
Névjegyre áttérés nem bonyolult, létrehozol egy szűz outlook fiókot (amit csak erre használsz), utána importálsz névjegyeket sim-ről és kész is.
512 RAM semmit nem gátol nálam, a rendszer is és az alkalmazások is gond nélkül futnak. Egyedül a skype és fb szarakodik, de szerintem ez inkább app hiba.
WIFI nálam rendben van, ott is erősebb a jel,ahol más telóval aligvolt fogható. GPS is rendben van, első elindítás kivételével gyorsan pozicionál és pontos.
Közelségérzékelő hiányából semmit nem vettem észre, pláne, hogyha a kijelző felső része nagy felületen érintést érzékel (fül), akkor elsötétül a kijelző.
Nálam az elején fura volt a WP, meg kellett szokni, de aztán én beleszerettem. Családtag is most tért át WP-re, ő is beleszeretett. Ha nyitott vagy és nem mindent az androidhoz hasonlítasz (netán ha csalódtál androidban), akkor tetszhet a rendszer, de ha mindent androidhoz hasonlítasz vagy "fan" vagy, akkor meglehet nem a te rendszered a WP. -
Tuomas
addikt
válasz
bagkri01 #1615 üzenetére
Szia!
Én nemrég váltottam, androidról, úgyhogy frissek az élményeim
Átállni nem nehéz, van adatátvitel, ami átviszi a névjegyeket, smseket is. De ha a mostani telódon elmented a névjegyeket outlook fiókba, akkor nem is kell semmit átvinni, mert a felhőből lehívja (de a google névjegyzéket is elvileg)
Közelségérzékelő nekem nem hiányzik, valami olyasmi megoldás van, hogy ha telefonálásnál a füledhez rakod a telefont, a képernyő két szélén érzékeli az érintést és lekapcsol a kijelző. A fényérzékelő nekem spec. jobban hiányzik, de mivel a fényerősség 3 profilja (kicsi, közepes, nagy) tetszőlegesen testre szabható, így túl lehet élni
Nekem az akksi kibír másfél-2 napot folyamatos mobilnet/wifi kapcsolat mellett, eléggé aktív használattal (fb, messenger, internet, néhány játék)
Térerő, wifi, GPS problémát nem tapasztaltam, sőt, GPS mobilnet/wifi segítségével kb 3 mp alatt talál jelet.
512 mb Ram egy átlagos felhasználásra simán elég. Előzőleg egy HTC desire x-em volt, abban 768 mb sokkal döcögősebb, töltögetősebb volt. Egyedül akkor szokott némileg töltögetni, amikor megy a spotify + fb messenger + fb. De ez lehet a spotify alkalmazás hibája is, mert az máskor is szokott döcögni.
Alapjában véve, gyors, és ha nem akarsz művészi fotókat csinálni vele, és átlagos használatra szánod, bőven megéri az árát. Az áruház kínálata nekem megfelel, minden alap alkalmazás megvan, majdnem ami androidra, de érdemes böngészni legalább hetente párszor, mert folyamatosan jönnek újdonságok.
Az alkalmazások is jobban optimalizáltak, mint androidra, pl fb és fb messenger alkalmazások is gyorsabbak, gördülékenyebbek észrevételem szerint. -
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok, tegnap vettem a telót, lenne pár kérdésem:
Először is: nem talál illesztőprogramot a számítógép. Néztem google-vel, meg hivatalos oldalon, de nem merek letölteni semmit, nehogy elrontsam (ebben kérlek segítsetek).
Illetve (talán az illesztőprogram hiánya miatt), ha összekapcsolom a gépet és a telót előjön 2 ablak. Az egyik neve Asztali Windows Phone alkalmazás, a másik pedig Vezérlőpult > Hardver és hang > Eszközök és nyomtatók > Windows Phone >.
Előbbinél kéne elvileg testreszabni a készüléket (gondolom én), hiszen telefon név, fényképek és videók importálása a telefonra meg ilyesmik vannak. Rákattintok a folytatásra és az egész belassul, olyannyira, hogy még a gép is. Pedig a feladatkezelő szerint meg sem "moccan" a gép.. Szóval rákattintok a folytatásra és ennyi, nem jön utána semmi. Tegnap este úgy hagytam, majd ma reggel mikor néztem annyi változás volt, hogy újra rátudtam kattintani a folytatásra, amivel igazából ugyanezt tudtam elérni csak, szóval valljuk be nem jutottam túlságosan sokra vele (
)
A másik ablakban legalább, ha rákattintok az Általános beállítások módosítására, akkor 2-3 percen belül bejön egy másik hely..No, ennyi lenne a problémám, remélem nem zavartam senkit, segítség kéne, köszönöm és szép napot, üdv!
(win7, x64)
-
bagkri01
őstag
Üdv Mindenkinek!
Én is egy nokia lumia 630 dual sim-es telefon beszerzésén gondolkodom. Szeretnék kérni felhasználói tapasztalatokat. Wayteq talk 5h-ról váltanék, szóval első kérdésem az lenne (ha valakinek van ilyen tapasztalata), hogy mennyire nehéz átálni androidról wp-re (elsősorban a névjegyekre gondolok)? Mennyire zavaró a közelség érzékelő hiánya? Az aksi kb. mennyit bír aktív kijelzőidő mellett. Térerő, wifi, GPS problémák vannak-e? Az 512 Mb RAM okoz-e valami kellemetlenséget programfutások esetén? Valamint a telefonnal kapcsolatos egyéb vélemények is érdekelnek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Andreas44
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdéseim lennének:
-Ha SMS-kapok akkor, hogy tudom elmenteni a küldő számát?
-Ha bejövő számot akarok elmenteni, akkor azt rögtön a Gyorstárcsázáshoz menti a Kapcsolatok helyett.
Hogyan lehet a Kapcsolatokhoz menteni? -
nagybá
senior tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy a teló MAC címét h lehet megnézni?
-
Воланд
titán
válasz
kisgabor87 #1603 üzenetére
igen.
-
törölt tag
Hogyan tudok analóg órát kitenni a kezdőképernyőre, vagy kell hozzá valamilyen külön alkalmazás?
-
Воланд
titán
válasz
kisgabor87 #1599 üzenetére
a 8.1.1 tamogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest