Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Nekem ez nem szokott problémát okozni, rá lehet szokni arra is, hogy kézzel benyomod a képernyőzárat, úgyis ott van az egyik ujjad, ahogy fogod.
Ha a füled hozzáér, lekapcsol a képernyő, ha meg nagyon távol tartod, akkor úgysem érsz hozzá, csak ez esetben fogyaszt a kijelző. -
SteveL
aktív tag
válasz
Frosttide #2297 üzenetére
Anyámnak kéne egy telefont venni, de nagyon zavar a közelségérzékelő hiánya. Lehet, hogy mégis inkább egy maradék 520-ast veszek. Anyám ugyanis úgy telefonál, hogy a telefont eltartja a fülétől a levegőben (tudom, hülyén hangzik), így bármikor előfordulhat szerintem, hogy nem nagy területen hozzáér a füle a kijelzőhöz, és ezt már érintésnek veszi a telefon...
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Van a 630-ban közelség érzékelő? -
Frosttide
tag
0:00-01:00 között is próbáltam, akkor sem működött, ma reggel 4-től szintén nem ment. Azt én megértem, hogy nagy a terhelés, de akkor mi a drága jó anyukájukért promózzák 1 hétig, ha nem készülnek fel a rohamra? A másik, hogy a nem akciós terméket szintén nem tudtam megrendelni, szóval azokkal is kicsesznek, akik mást, akciótól független terméket vásárolna.
Személyesen kellett elmennem a bolthoz nyitásra (szerencsére nincs messze és első voltam), hogy a Black Friday keretén kívül eső terméket megrendeljem, telefonra rákérdezvén ( de xbox és minden egyéb nagyon megérős termékre is igaz) a válasz "Az interneten lefoglalták az összes készüléket", persze azután a kérdés után (amit mögöttem állók kórusban tettek fel), miszerint "Hogy azon a weboldalon, ami nem megy éjjfél óta?" persze nagy volt a kuss.
Ez az alkalom kiváló volt arra, hogy kiderüljön, az edigital amatőr módon kezelte ezt a promóciót és már tudom, hogy legközelebb felesleges várnom, mert egy kalap sz.r az egész. Persze úgyis akadtak szerencsések, akik tudtak rendelni, de a nagy többség hoppon maradt.
-
bepken
veterán
én a végén már folyamatosan nyomkodtam az F5 billentyűt, végül beengedett
(az más kérdés, hogy ezt a "slotot" mennyi ideig tartja utána fent a számodra...)
szándékos blokkolásról nem hiszem, hogy szó volna. ha valaki vásárolni akar, azt nem fogják szándékosan meggátolni ebben.
viszont inkább engedek be egyszerre 50 felhasználót (csak mondtam egy számot), amennyit tutira elbír a szerver, mint hogy beengedjek 70-80-at, amit már nem...vagy csak nehezen. aztán döcög, esetleg le is hal.. -
-
Frosttide
tag
Szerencséd volt, most már szinte semmit nem lehet rendelni, ha akciós, ha nem. Egyszerűen összesz.rta magét az edigital, most épp szürke 530-az mutat rendelhetőnek, másik három színt nem, rokonnak meg kiírta nincs raktáron, törölje a terméket a kosárból.
Azt egyébként baromi gáznak tartom, napokig promózzák, aztán meg egyszerűen nem bírja rendszer a sok rendelést és annyi eszük lehetett volna, hogy azokra gondolnak, akik épp nem akciós terméket akarnak venni, mert az is vicc, hogy egy teljes árú terméket sem tudok megrendelni. -
bepken
veterán
nesze neked feketepéntek...
edigital ajánlatai nem olyan rosszak egyébként, de Lumia fronton elég gyengus...konkrétan az L530 három színe közül választhatsz, amit egyébként féláron osztogatnak (nem rossz, de nekem kevés)
a media markt ajánlatai viszont megmosolyogtatóan egyszerűek....nem tudom, hogy ez most csak hajnalban, a webáruházban ilyen gyenge, vagy napközben az üzletekben is ennyi az annyi... - ami egyébként, ha jól látom, igazából MINDENRE -10% és kész... L630 esetében még a 10% sincs meg
ez így kihagyott ziccernek tűnik....
-
ciceroo
tag
Androidról jöttem 2 hónapja.
Mobilnettel csak Opera-t használok, de wifinél is gyakran.
Az IE-vel az a baj, hogy állandóan újratölti az előző, háttérben lévő oldalakat (gondolom RAM hiány).
Opera pont olyan szuper és gyors (és keveset eszik), mint androidon.Jah, ha megerősít a döntésben: Nagyon szuper a WP, nem bánom, hogy váltottam
-
tyan
senior tag
Hosszas utánanézést követően ezt a telefont néztem ki magamnak. Jelenleg fizura várok és már rendelem is.
Lenne néhány kérdésem. 1. Használja valaki a telcsijén az Opera böngészőt? Mik vele a tapasztalatok? 2. Lehet valamit tudni az új oprendszerről, ami a telcsire kijön? Jól tudom, hogy ez a WP10 lesz? Köszi
-
MarQs
senior tag
Akkor ez inkább az FB-n múlk, mint az OS-n, vagy a appon...
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek! -
313313
addikt
Az amire te gondolsz, az Facebook ficsőr, webes változatnál és droidon is előfordul.
Valami változott a megjelenítés metódusába facebookon, ismerős gépen és droidon használja, arra panaszkodott, hogy alig frissül neki az aktualitás(a hirfolyam vagy hogy hívják), több napos posztok, azokból is pár, eddig meg napi szinten több 100 új linkelés/feltöltés/hozzászólást mutatott neki. -
EatSleepPush
csendes tag
Fóliát én is Cellect-et vettem, mattot, de nem birtam normálisan felrakni. Ment a kukába. Se kezugyesseg, se a türelem nem az én tulajdonságom. Viszont akkor veszek meg egyet, csak hol tudnám felrakatni?
Mas: Ébresztő óránál nagyon halkan cseng pedig maxon van. Illetve, hangosodik csak nagyon lassan. Erre valami megoldás?
Illetve, vegulis mi lett az Ultimate zene lejátszó wpre? Ami visz losslesst is? Sajnos egyik kedvenc albumom csak abban tudtam megszerezni, es nincs pcm mar evek ota, nem tudok konvertalhatni.
Koszonom elore is! -
GEPESZ66
veterán
Fiamnak szeretnék telefont venni ,Samsung ACE-t leváltani.Netezésre használja,Facebook,zenehallgatás, s egy-két játék.
Ajánlhatom-e neki erre ezt a telefont?
Ő nem szokta használni a Skype-t. Ha használjátok, akkor nem gond ez előlapi kamera hiánya? -
g@bo
nagyúr
urak
hol lehet venni 630-ast /black/ jó áron? fekete péntek media vagy extreme?
kicsit jobb áron min 40k és korrekt garanciával.
-
313313
addikt
válasz
fenetikus #2262 üzenetére
Mi volt az MM free wifi SSID-je? Lehet volt benne valami speciális karakter, ami miatt nem látták. Esetlegesen router beállítás... Ezek lehetnek direkt szándékos dolgok is, így próbálnak terelni egyik készülékről másik irányába...(Ez kereskedelembe be vett szokás, hogy nem egyformán állítgatnak be kirakatban lévő dolgokat, te meg az alapján döntesz, amit látsz...)
-
Frosttide
tag
válasz
fenetikus #2262 üzenetére
Nem lehet a beállítások miatt van? Csak mert a WIFI rész nem gyenge a Lumia 630-ban, nálam ahol a nem 19 ezres android már eldobta a jelet, ott 630-al simán megy a skype. Rokonnál (Lumia 520) a kertben is van jel, pedig két téglafal is a router és a telefon közt van.
-
fenetikus
újonc
Sziasztok!
Nem rég voltam a Szolnok MediaMarkt-ban. Ki volt téve: 520,630,530. Az 530 le volt merülve nem lehetett bekapcsolni,a másik kettő használható volt
Az hogy lehet,hogy egyik Nokia telefon sem érzékeli a MediaMarkt free wifi hálózatot,de egy másik free wifit igen?
Se az 520 ,se a 630 nem érzékeli. Mellette a 19000 Ft-os Androidos készülék meg max elérhetőséget mutat mindkettő vezeték nélküli hálózatra. -
kolosanyi
veterán
válasz
#14121216 #2258 üzenetére
Önmagában a formátumtól nem lesz jobb vagy rosszabb a minőség. A neten elérhető FLAC albumok többsége sima CD rip, eleve nem lehet jobb a minősége a CD változatnál. Azt szokták mondani, hogy egy 320-as MP3 már "CD minőség", emberi füllel szinte észrevehetetlen a különbség. Igen, egyfajta sznobéria körüllengi a veszteségmentes formátumokat, de be kell látni, hogy ez nem sokat számít. Ha valóban durva minőséget akarsz, szedj le nagyfelbontású hanganyagokat, egész másképp szólnak. Persze azok alá már olyan hardver is kell, ami valóban profitál ebből, az pedig jellemzően nem egy telefon lesz. Nekem akkor repült a kukába a FLAC gyűjteményem amúgy, mikor vakteszten rendre nem tudtam eltalálni, hogy melyik a lossless és a 320-as MP3. Kevesebb helyet foglal, univerzálisabb formátum és még a különbséget se hallom, szóval számomra nincs értelme ezzel bajlódni. De ha nagyon akarod, konvertáld át WMA losslessbe a zenéket, vagy van elvileg valami FLAC player is a Storeban.
-
törölt tag
válasz
Piera23 #2259 üzenetére
Lehet hogy én is veszek akkor, ha ne is jönne be nem nem nagy összeg
Más: találtam 2 csempeszerkesztő progit, ami a Store-ból nem érhető el. Tesztelem őket, s ha működnek rendesen, közzéteszem itt őket
Igen, itt sem bírok az alkotói véremmel, már van pár ötletem egyedibbé tenni ezt a csempe rengeteget
-
Piera23
tag
válasz
#14121216 #2252 üzenetére
Ujjlenyomat szinte nulla, csak halványabb pacákat tudsz rá csinálni ha már sokat húzgálod, nem egy zsírhalmazt. Úgy szoktam letörölni hogy rálehelek és az alkarom alját (ahol nincs szőr) végighúzom rajta. Olyankor teljesen eltűnik róla minden, mint ahogy a képen is láthatod.
Nem ront a minőségen, ha extrém közelről nézed akkor látszik hogy egy kicsit szétszórja a pixelek fényét. Nem bántam meg hogy nem a fényeset vettem, ezerszer jobb. Tükröződés mint egy matt monitor vs laptop. + marha jól is néz ki vele
-
törölt tag
válasz
Frosttide #2256 üzenetére
Ezért is írtam, hogy amúgy nagy általánosságban meg vagyok elégedve vele
Pedig féltem kissé tőle hogy az 5.5'-os HD kijelző után nem fogom tudni megszokni ennek a kijelzőjét, de érdekes mód 1 nap alatt simán átállt a szemem rá (habár még mindig zavar kissé a betűk kis szőrössége, ezt nem tudom mitől van, gondolom nem a felbontás hanem a panel megjelenítési technikája miatt)
De amúgy több év android után felüdítően "semmittevős" teló, igazi "lustafon" a WPNem kell semmit csinálnom vele, piszok gyors, nem kell telepakolgatni rendszer-appokkal ugyanahoz az élményhez mint androidon
kolosanyi: Flac??? Mp3-ban vannak rajta zenék. Miért, .flac formátumban hallhatóan jobban szólnak? Igényel külön lejátszót?
-
kolosanyi
veterán
válasz
#14121216 #2255 üzenetére
Nem az EQ-tól lesz részletes a hangzás, az max elfedi a hibákat. A Philips tud meglepetést okozni alsó kategóriában, van pár jó fülesük, de a Senn nagyon túlárazott termékeket ad. Ennek a telefonnak eléggé kiegyensúlyozott hangja van, valószínűleg a füled nem a "flat" hangképet szokta meg, ezért fura számodra ha nincsenek bizonyos tartományok túlhangsúlyozva, ezt hallod "egysíkúnak". Van némi összehasonlítási alapom, bár nem vagyok hifis, ezek alapján elmondhatom, hogy semmi gond nincs a 630 hangjával, hozza a jobb MP3 lejátszók szintjét (Sansa Clip például).
-
Frosttide
tag
válasz
"Egyik a kinézet testreszabása: ez a csempés rendszer eléggé primitív"
Wp-nek ez az egyik jellegzetessége, számomra ez letisztult és sallangmentes.
"A másik fájó pont a zenék minősége... Akárhogy is nézzük, messze nincs olyan minőségű zenehallgatás a 630-on mint egy androidos telón..."
Kinek milyenek az igényei illetve kinek milyen a hallása, de nekem két androidos telefonom is volt más gyártóktól (egyik 2.3.6, másik 4.1.2 alapon nyugodott) és az enyémek hangzása nem volt jobb, mint a Lumia 630-nak. Ugyanazzal a fejhallgatóval hallgatom, mint a droidokat és nem rosszabb a Lumia. Rendszeresen frissítem az alkalmazást és elégedett vagyok vele.
Örülök, hogy csak ennyi kifogásolni valód van a telefonban és remélhetőleg tovább fejlődik még a vonal és jobban testre szabhatóvá válik a készülék és kényelmesebb a használata (mert azért némely alap funkciót is kacifántosan lehet kapcsolni jelenleg).
SD kártyára mentést a "tárterületsegédben" láttam, itt van olyan, hogy "Új alkalmazások mentése" és ott vagy telefon vagy SD kártya opció van. Ha másképp nem is a letöltés előtt itt tudsz variálni (habár elég barbár megoldás így, de ha más nem mond jobbat, akkor ez van).
-
törölt tag
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő:manuálisan hogy tudok telepíteni appot a telóra? Nem warez, csak ebben a régióban nem letölthető a Store-ból, de le lehetett szedni a szgépre .xap formátumbanhroberto: ezek szerint hardver függő az EQ??? Akkor érthető hogy ebben nincs, alsókategóriás hw (habár a Lumia800-ban sincs, pedig az prémium kat, volt...
bepken: arra értettem, hogy nem gagyi 1-2 ezer forintos Hama füles, hanem ami kis EQ beállítások után iszonyú jól szolt. S az EQ nem arra kell hogy egy sz.r fülesből 50k-s csodát csináljon, hanem arra, hogy a hallgató igényeihez és ízléséhez tudja szabni az épp hallgatott zenét. Androidon EQ alaphelyzetben (mintha nem lenne EQ) is jól szóltak a fent írt fülesek, legalább is nem kellett kompromisszumokat kötni, de itt az EQ tudná csak ezt megoldani, azért hiányolom a telóból nagyon...
-
hroberto
veterán
válasz
Mikor beleteszed a kártyát rákérdez, hogy miket akarsz rátenni. Fényképek, térképek, programok, stb.
De a Tárterületsegéd alatt is be tudod állítani.
Mivel ez a telefon WP alsó kategória, csodákat ne várj tőle zene szinten. Maga a rendszer tudja az eq-t, csak mivel alsó kategóriába szánt telefonról beszélünk, ebben nincs. Magasabb kategóriás Lumiákban van. -
törölt tag
Ha telepítek egy progit vagy játékot a Store-ból, mikor vagy hogy tudom megnézni vagy befolyásolni hogy az SD karira tegye?
Az SD kari milyen filerendszerű? FAT vagy NTSF? Csak azért kérdem, mert sehol sem tudom megnézni. S amikor az androidos telóból kivettem (FAT), tartalmakkal együtt beraktam a telóba, gond nélkül felismerte s mindent lejátszik/látszik róla, pedig sehol nem volt átkonvertálva NTSF-re. Akkor most hogy van ez???Amúgy így 3 napi nyomkodás után nagyon bejött, rájöttem, az android után is van élet
Pár kisebb bajom van vele, ezekkel egyenlőre együtt tudok élni, remélem a Windows 10 ezeket is orvosolja.
Egyik a kinézet testreszabása: ez a csempés rendszer eléggé primitív, egyhangú, s ezt akármilyen átlátszó csempékkel sem lehet változtatni nagyon... Erre sztem egy olyan megoldás lenne elfogadható, ahol pl minden csempének egyedi képet lehetne hozzárendelni, de gondolom ilyen nincs...
Ez a kinézet már csak azért is fáj kissé, mert androidon témaszerkesztéssel foglalkoztam... Na de ezt tudtam, hogy ilyen szinten s mélységben nem fogok tidni, de egy kicsit többet vártam a WP8-tól...A másik fájó pont a zenék minősége... Akárhogy is nézzük, messze nincs olyan minőségű zenehallgatás a 630-on mint egy androidos telón... Minőségibb fülessel ami androidon (és nem drága androidos telórol beszélünk, hisz ott nem a hardver hanem a szoftver dönti el a zene minőséget) egy JetAudio player-al gyönyörűen szólt, elég harmatgyenge: az egyik füles ami agybadugós (Philips), 630-on a mély és a közép hangokat nagyjából elfogadhatóan kiadja, viszont a magas hangok teljes hiánya van ilyenkor, magyarul: totál dobozhangú az egész... A másik fülesem ami kevésbé a mély hangokra van kihegyezve (SENNHEISER MX 475 ): van közép, van magas, van egy kis mély, de az egész olyan "egy síkú", össze van olvadva, nem vállnak olyan szépen szét csatornákra mint az androidon egy jó kis Equalizer beállítás után...
Nem tudom hogy a WP8 rendszeren a hardver vagy a szoftver határozza meg a hangzást, melyik miatt nem tudnak EQ-t csinálni...
Ne értsétek félre, semmi bajom a 630-al, hisz ezeket leszámítva nálam nyerő a teló. De ha ezek a fent leírt hibák se lennének, abszolult nem gondolnék még vissza se nosztalgiával az androidra
Piera23: Milyen rajta? Ront valamit a kijelző minőségen? Ujjlenyomat, tükröződés?
-
Piera23
tag
válasz
EatSleepPush #2244 üzenetére
"Hülye azért nem vagyok" üzletben vettem 999-ért Cellect matt fóliát (netes oldalukon is veheted ingyen szállítással). Két védőréteg között jött + törlőkendő. Fürdőben forrózuhanyt engedtem hogy a pára pormentesítsen. Utána első réteget lehúztam, odaigazítottam a szélét, ahogy ráraktam a többi részt, egy buborék sem lett (nem olyan a fólia). Második védőfólia le és kész. Pofonegyszerű, buborék nélkül. (átcelluxoztam azért a törlés után, a felrakás előtt én is)
-
Bootsyka
tag
Lehet láma kérdés, de elvileg a 630 kijelzője is működik kesztyűs kézzel?
-
AMD Power
titán
Ebbe a telóba ha videót veszek fel vele egy sima Class 4 kártya elég nem?
-
zkiss0
tag
HI!
Nem megy a videolejátszás a telefonon. Ugyanazok a videok vannak rajta régóta class 10-es msd kártyán.
Eddig ment, kibekapcs, elemki, minden volt. Gyereksarok kibekapcs is volt.Mit tegyek?
Kösz!
-
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy mostanában szinte csak EDGE van mindenhol a telefonon? Kis gondolkodás után vagy néha-néha előbukkan a H+, de nagyjából mindig az E betűvel találkozok.
Az egyik haverom is erre panaszkodott egy 820-al.
Azt mondták neki a Telenornál, hogy régi a SIM kártyája, de ez csak a hetekben jött elő, szóval gyanítom nem az a gond.EatSleepPush: Én ezt elolvastam és azóta még nem rontottam.
-
Frosttide
tag
válasz
EatSleepPush #2244 üzenetére
Én nem szaroztam, bementem a helyi Nokia Care-be, ott megkérdeztem, hogy ott vásárolt fóliát felteszik-e, mondták igen. Megvettem, gyönyörűen feltették, a csomagban lévő másik fóliát ideadták.
-
EatSleepPush
csendes tag
Sziasztok! Budapesten tud valaki olyan helyet, ahol van matt kijelzovedo fólia a telefonra+fel is rakjak? Szereztem egyet, de csak idegbaj, es ferde buborékos felrakas lett belole, szoval en megegyszer nem szorakozok vele. Koszonom elore is ha valaki tud valamit.
-
kolosanyi
veterán
válasz
alphamooncam #2242 üzenetére
Akkor még egy vélemény, ami egyezik az enyémmel.
Mivel hallgattad?
-
alphamooncam
őstag
válasz
Den Hadnagy #2231 üzenetére
Üdv !
Szvsz nincs is szükség EQ-ra.
24 bit 88.2Khz-es nagy felbontású *.flac-et nemhogy lejátssza, hanem kiváló minőségben teszi ezt.
Stúdió monitor fejhallgatóval tesztelve. Részletező, dinamikus, egyszóval tökéletes !
-
kolosanyi
veterán
válasz
janeszgol #2238 üzenetére
A koncertfotózás nagyon nehéz téma. A villódzó fények, a színpadtól való távolság mind komoly kihívás elé állítják az optikát. A videófelvétel meg azért gáz, mert ezekben az eszközökben nem nagyon van olyan mikrofon ami elviselné a nagyon zajos környezetet. Persze lehet fényképet meg videót készíteni vele, de nem nagyon lesz élvezhető minőségű.
-
janeszgol
félisten
válasz
zsola32 #2239 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a válaszokat!
(Küldött az illető egy példát. Ez már a bőven kíváló minőség. Ha ezt vagy ehhez közelít tud, az kiváló neki.)
-
zsola32
őstag
válasz
janeszgol #2238 üzenetére
én vettem fel koncertet, szerintem nem rossz a minősége.
persze a kép jobb mint a hang, kissé meg is lepett, gyengébbet vártam.
(írom úgy, hogy van full hd felbontású kamerám, illetve a fényképezőgépem is tudja a full Hd-t, ergo van viszonyítási alapom)ha mindent a helyén kezelsz, akkor szerintem simán elfogadható
MrQs:
köszi a belinkelt progikat, ma megvettem a MoliPlayer Pro lejátszót.
elsőre nagyon tetszik, simán hoz mindent.
amit nem tudtam belőni elsőre: hogy a gyermeksarokban beikszelt videókat is ez a progi játsza le.
(megadtam a progi elérhetőségét is, így a MoliPlayer is ott a listában, amit láthat a gyerek, majd megtanítom neki(k) merre navigáljon.) -
kolosanyi
veterán
-
janeszgol
félisten
Sziasztok.
Nekem egy kérdésem lenne. A telefon képes pl egy koncertet élvezhető minőségben felvenni? Tehát a hang és kép is megfelelő videó felvételnél?
+1: a képalkotása milyen? Kihangosítva jól szól rajta a zene (csengőhang)?
+2: kijelző betekintési szöge megfelelő?Csak azért kérdezem, mert jön a black Friday, meg majd a karácsony és szemezgetek evvel a telefonnal.
-
MarQs
senior tag
válasz
Nem sokkal találkoztam, de akad azért EQ-s zenelejátszó a Store-ban... viszont hiába, ha alapból a készülék nem támogatja a funkciót!
Az okának pontosan nem néztem utána miért, de csak bizonyos Lumiák bírnak ezzel a fícsörrel (EQ, pölö).Amúgy meg pont azzal akartam még kiegészíteni a posztomat, amit épp (#2233) kolosanyi ecsetel! Némi öröm az ürömben! Még az olcsóbb fülesekkel is jól muzsikál a vas.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Ne akarj EQ-t, csak rontana rajta. Maga a telefon kimenete meglepően jó, kiegyensúlyozott, szép tere van, minden a helyén van. Egy minőségibb fülessel jobban jársz és hosszú távon élvezetes lesz a zenehallgatás.
-
AMD Power
titán
válasz
Nincsen. És én úgy tudom ,hogy nincs egyenlőre olyan lejátszó amiben van EW.
-
MarQs
senior tag
válasz
#14121216 #2224 üzenetére
Ha alkalmazásokra vadászol, szerencsésebb ha ezt a topikot követed! Használd bátran a hozzá tartozó keresőt, esetleg kérdezd a kollégákat, de kezdetnek bedobok néhány appot, ami megér egy próbát...
Easy Transfer (wifin keresztül másolás teló és gép között oda-vissza)
Empty Tiles (egyszerű app kizárólag üres, átlátszó csempék létrehozására, kezdőképernyő rendezésére)
Fájlok (fájlkezelő alkalmazás, mappákat kicsit nehézkes vele kezelni)
Flaslight XT (elemlámpa app, villanó nélkül is beválik)
Lomogram+ (fénykép szerkesztő, több mint 40 szűrővel, rakás kerettel, fény effekttel)
ModernMusic (elég jól megírt, funkcionális zenelejátszó, bár szerintem már a gyári is megteszi)
Tubecast (YouTube kliens, sokak szerint A legjobb - fizetős verza nem tom mennyivel okosabb)
MoliPlayer Pro (fizetős, de fejlett, jól megírt, inkább videólejátszó)
Office Lens (egyfajta képolvasó: papírjegyzeteket, dokumentumokat, névjegykártyákat digitalizál)
8 Zip (ZIP tömörítéshez, további tömörített fájltípusok kezeléséhez - fizetős is van belőle)
PDF Reader (MS-féle megoldás, az Adobe verziójára voltak panaszok)
ShareFolder Explorer (hálózati megosztások, tárolók, NAS-ok tartalmának elérése telóval - fizetős)
SofaScore LiveScore (kb. 15 féle sportág mérkőzéseinek követésére elég komoly, részletes adatbázissal)
Számológép2 (többfunkciós kalkulátor, ingyenes, hasznos)
T-Translator (szótár, fordító 80 nyelvhez, de csak online)
Timelapse Pro (bónusz app, csak úgy - time lapse videoszerkesztő)
Lehet nem mindegyik lesz igényeid szerint tökéletes - ez szinte biztos - de amúgy teszik a dolgukat, többségüket kisebb-nagyobb időközönként frissítik is fejlesztőik!
-
siemenss65
tag
Jönni fog rá a windows10
-
kolosanyi
veterán
válasz
#14121216 #2224 üzenetére
Szia!
"keresem azt az appot, ami Lumia 800-on meg volt nekem: nem tudom a nevét, a lényege az volt, hogy ha bekapcsoltam, a teló kamerájának a képét mutatta, s közben ahogy forogtam vele, kiírta a boltokat, éttermeket, meg minden adatot róluk, hány méterre vannak, honlapuk címe, stb..."
Ez nem működik a 630-on, nincs benne iránytű. Ingyenes appok terén nem nagyon tudok segíteni, nálam a Lumia appok vannak fent, meg a MixRadio. Illetve még pár alap, mint a MS PDF olvasója, fájlkezelő, fitnesz appok, ilyesmik.
-
törölt tag
Sziasztok
HardCore Android fan voltam idáig évek óta (rom cserebere, moddingolások, stb), most váltottam Lumiára, mert kissé kiégtem, belefáradtam az androidba. S kell egy kis nyugalom, s mivel pár hónapig régen volt egy Lumia 800-am, bátran bele mertem vágni a 630 vásárlásába
Kicsit féltem a kijelzőtöl (eléggé kijelző mániás vagyok), mert Lumiában a 800-as kijelzője minimum elvárás volt számomra, valamint most meg egy 5.5'-os HD kijelzős telórol váltottam. De szerencsére nagyjából azt kaptam amit vártam, ami kis infókat felcsipegettem innen-onnan a telórol, azok élőben sem okoztak csalódást
Még pár órája hoztam haza az ExtremeDigital-ból, még ismerkedek a 8.1-el (mivel a Lumia 800 7.8-as volt)Tudnátok segíteni, hogy melyek azok az ingyenes appok, amik a legjobbak és nélkülözhetetlenek rá?
Gondolok itt: időjárás, zenelejátszó, videolejátszó, stb...
S keresem azt az appot, ami Lumia 800-on meg volt nekem: nem tudom a nevét, a lényege az volt, hogy ha bekapcsoltam, a teló kamerájának a képét mutatta, s közben ahogy forogtam vele, kiírta a boltokat, éttermeket, meg minden adatot róluk, hány méterre vannak, honlapuk címe, stb... -
namsdrowseht
csendes tag
válasz
Orient84 #2221 üzenetére
Hasonló okok miatt váltottam én is pár hónapja egy ilyen dual simesre és maximálisan elégedett vagyok vele, teszi a dolgát ahogy kell. Én mondjuk konkrétan wp-t szerettem volna, utánaolvasva tudtam is mire számítsak tőle, meglepetés így nem igazán ért, vagy ha igen az mind pozitív volt. Azóta a baráti körömben 2-en is erre váltottak, hasonlóan teljes megelégedettséggel. Bátran tudom ajánlani bárkinek.
-
-
Frosttide
tag
válasz
Orient84 #2219 üzenetére
Ha iPhone fan vagy, akkor nem biztos, hogy tetszeni fog, ha nem vagy fan és nem hasonlítgatod folyton össze a kettőt, akkor nyugodtan válthatsz. Nem személyeskedni akarok a fan jelzővel, ne értsd félre, csak akinek tetszik egy rendszer, az nehezen szokik át másikra, mert folyton azon van, hogy "ez a régi kedvencemen nem így volt, nem úgy volt" és a végén jön a konklúzió, hogy a WP "szar", miközben nem az, csak más.
-
Orient84
aktív tag
Sziasztok,
pont ezen a telefonon gondolkozok, dual simes változatán. Rossz céges telefont akarom kiváltani vele,csak nem tudom merjek-e váltani iOs-ről vagy sem. Persze az iphone saját
Csak hogy ne 2 telefonnal rohangáljak, gondolkoztam lecserélem egy ilyenre. Köszi az infokat előre is
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
átlag felhasználásra itt értem e-mail,net, zene és néha egy egy fotó jó ez a telefon?
gondolom hangminőség telefonálásnál ugyanolyan jó,és térerő gondjai sincsenek.
köszi -
bepken
veterán
uramatyám.....
egy 1000 oldalas, átlagos minőségű, szkennelt oldalakból álló .pdf fájl se több 200-300 MB-nál (inkább 200 környékén van) - ha csak szöveg, akkor meg ennek a méretnek csupán a töredékéről beszélünk (40-50 MB)
szerintem egy ekkora méretű dokumentum betöltésébe még egy átlagos teljesítményű asztali gép is megizzadna
(az én C2D laposom legalább tutira...)
ha van rá módod (Te hoztad létre a fájlt), akkor optimalizáld egy kicsit.
-
ciceroo
tag
Van olyan zenelejátszó, amelyben be lehet állítani, hogy az 1 gombos headset-en lehessen számot léptetni? (pl. dupla megnyomással)
-
zkiss0
tag
HI!
Egy L630 512 RAM-mal meg tudok tekinteni egy 1.17 GB-os PDF-et, érdemben, úgy, hogy nem omlik össze rendszer?
közben kiderült: NEM
:-(
-
MarQs
senior tag
válasz
Viper26 #2206 üzenetére
Használd az MS-féle Fájlok nevű alkalmazást hozzá, vagy bármelyik, az áruházban fellelhető fájlkezelőt!
Mondjuk a konkrét problémára lehet nem a linkelt motyó a legjobb megoldás, lévén komplett mappákat a bennük lévő cuccokkal együtt nem képes másolni/áthelyezni - előre létre kell hozni az adott mappát az új helyén - de biztos van fejlettebb app is erre... -
Viper26
nagyúr
Zene (album) átmozgatható SD-re, vagy újra fel kellene másolni?
-
MarQs
senior tag
válasz
Viper26 #2204 üzenetére
A rendszerben alapból nincsenek beépített lossless audio kodekek, de ha minden igaz, vannak olyan zene appok, amik elbírnak az ilyesféle igényekkel! Érdeklődj ebben a topikban, melyik ajánlott leginkább közülük! Vagy használd egyből a topikhoz tartozó keresőt!
-
Viper26
nagyúr
Lossless formátumokat támogat a zenelejátszó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest