Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzsolt3
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Olyan problémával találkozta, hogy híváskor kettőt rezeg majd csörög, de csörgés alatt nem rezeg ( bekapcsolt rezgésnél). Találkoztatok ilyennel, illetve hogyan lehet beállítani, hogy csöngés alatt is rezegjen?
Kösz. -
Blyan
félisten
válasz
Mr. Nimbus #2696 üzenetére
Akkor gyorsan ki kell próbáljam mindenfélével, mert keddig visszavihetem az edigitalba (35K volt, nem bírtam otthagyni, 520 meg ment a levesbe).
-
Bandee941
csendes tag
Én Euronics-ben vettem a héten egy PANASONIC RP-HJE125E-B fülest és tökéletesen működik vele, ha kihúzom elhallgat és nem fagy le.
De a komolyabb fejhallgatóimmal is pöpec -
Blyan
félisten
Valakinek volt gondja a jack csatlakozóval? Bedugtam a regi fulesemet, s minha mi se történne, szól a külső hangszóró.
-
mongoose01
tag
sziasztok,hát váltottam egyszer kipróbáltam és azonnal megszerettem,igaz egy kicsit fájó a led hiánya és a távolság szenzor is de az árat nézve igy is jóó!!!!
-
-
Blyan
félisten
válasz
Mr. Nimbus #2677 üzenetére
A 920 nem kellett korábban eladtam, szóval igazából itt most 520 630 csere volt.
kolosanyi: nem hasonlítgatom
Nekem elég, hogy jobban működik, mint az 520...
-
Blyan
félisten
Üdv urak/hölgyek! Ma beszereztem egy ilyet. Kérdésem, tudtok képernyővédő fóliát hozzá, ócsószépet?
-
AMD Power
titán
Halihó!
Eladó 630 tok. Ha érdekel valakit. Alig használt semmi baja.
-
Den Hadnagy
senior tag
Valami jó minőségű utángyártott hátlapot nem tudtok ajánlani, ami kicsit masszívabb érzetű, mint a gyári műanyag? Nekem az túl csúszós. Valami fém(es) is szóba jöhet, már ha gyártanak ilyet. Nem szeretnék szilikon tokot használni.
Köszönöm:
DH
-
törölt tag
Hogyan lehetséges azt megoldani, hogy amikor újratelepítem a telefont törlődjenek a böngészési előzmények is? Már úgy próbáltam, hogy telepítés előtt, előzmények, jelszavak törlése, de amikor újratelepül a rendszer, a böngésző valami miatt megőrzi az eddigi előzményeket. Valami megoldás?
-
Bandee941
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan zene lejátszó alkalmazást ami ingyenes, nincs tele reklámokkal és mutatja az aktuális szám borítóját
-
Frosttide
tag
válasz
kengyel #2657 üzenetére
Pedig vastagodik, igaz hogy nem vészesen, de érezhetően vastagabb.
Más:
Valaki tudja, hogy mi a helyzet akkor, hogyha SIM2 olyan számokat tartalmaz, ami a SIM1-en is megtalálható?
Duplán fog megjelenni a névjegy vagy "összefésüli"? Illetve ha törlöm SIM2 névjegyeit és hívás jön rá, akkor vajon a számot írja ki csak, vagy a nevet is (merthogy a SIM1-en mentve van a név)? -
kengyel
nagyúr
válasz
Mr. Nimbus #2662 üzenetére
Köszi a választ , majd este megnézem !
-
Jones12
csendes tag
Ma megvettem a telót. MM-ban azt mondták, csak ha neten rendelem meg, akkor 35 a telefon. Mire hazaértem, már nem volt érvényes ajánlat:-)
Végül az Edigitalban sikerült a Pólusban.Köszönöm a véleményeket, segítséget!
-
szagnes69
aktív tag
Bocsi, idő közben rájöttem.
-
kengyel
nagyúr
Srácok !
Beleraktam egy másik sim kártyát a telefonba, tökéletesen működik csak a 2 sim névjegyeit nem találom.
Hogy tudom előcsalni a 2. névjegyzékét ? A névjegyek a sim kártyán vannak ! -
kengyel
nagyúr
válasz
-Faceless- #2658 üzenetére
Agyereknek is valami betonra sikerült ejtenie. De rendesen szétment az egész telefon
-
kengyel
nagyúr
Egy ilyen toktól nem hiszem hogy vastagodik a telefon.
Nekem ilyen van rajta -
kolosanyi
veterán
Tegnap megint leejtettem szegényt futás közben, megint megkarcolódott a hátlap és megint semmi baja ezen kívül. Nagyon mostohán bánok vele, úgy látszik, pedig szeretem ezt a telefont. Veszek rá egy szép új hátlapot majd, meg egy tokot.
Egyébként elég masszív egy cucc, másodszor esik le aszfaltra olyan 120-140 centiről és semmi baja.
-
Frosttide
tag
válasz
Mr. Nimbus #2647 üzenetére
"Tesztem" alapján már két ujjnyi felületen való érintés is elég ahhoz, hogy lezárjon a kijelző.
1 rohadt idegesítő dolog van benne, ami szerintem app bug, mégpedig, hogy Skype és Viber hívás esetén rengetegszer eljátssza, hogy a képernyő bármely részén egy ujjas érintés esetén is lezár.
Nem nagy gáz, de kellemetlen tud lenni, amikor csinálnék valamit egy hosszabb hívás közben, erre mikor ráböknék a kihangosítóra, lezár, elveszem az ujjam felold, hozzáérek lezár, így semmilyen funkció nem működik, még a letevés sem. Viszont ez eddig csak a Viber és Skype esetén volt így, sima hívásnál rendesen működik. -
kengyel
nagyúr
válasz
Mr. Nimbus #2647 üzenetére
Storno !
Tok nélkül minden oké !
-
kengyel
nagyúr
válasz
Mr. Nimbus #2645 üzenetére
Akkor nálam lehet a gond ! Mondjuk teljesen nem szoktam odarakni, kicsit ferdén tartom lehet az a gond
Mindegy, nem nehéz a power gombot megnyomnom ! Ennyi baja legyen még nálam van. -
kengyel
nagyúr
válasz
Jones12 #2642 üzenetére
Nekem még hívás közben nem kapcsolt le a kijelzőm, ezt most komolyan mondom. Pedig be van állítva a 30 mp kijelző lekapcsolás időzítése. Ilyenkor ha hívást kezdeményezek, fogadok, mindig nyomok egy power gombot és elsötétül.
Akkor lehet én nem tartom jól a telefont. Viszont a Bluetooth-val kocsiban igen.
-
Jones12
csendes tag
Sziasztok!
iPon-tól vett valaki ilyen telót? Gyári, 2 éves garit adnak?
Reggel néztem az árat, akkor még 200 Ft-tal olcsóbb volt, mint most. Egyébként a feltüntetett árak webáruházas vásárlásra vonatkoznak, vagy személyes átvétel esetére is igazak? Jelenleg 33.354 Ft-on áll. Vagy érdemes MM-nál 35-ért megvenni, és akkor nem érhet meglepetés?:-)Köszi
-
FET-MEN
veterán
legutolsó fb app frissítés óta egy rakás... lett
-
orkati
tag
A beépített lejátszó nem kezeli az ékezetes betűket. Van erre valami beállítási lehetőség?
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem: használtam a HERE Drive+-t és próbáltam köztes célpontot felvenni, de nem találtam ilyen opciót. Most én voltam a balfék vagy tényleg nem tud ilyen alapvető dolgot a navigáció?
-
zsola32
őstag
a MM-ban akciós a Nokia 630...aki még nem vette volna meg.
-
kengyel
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #2628 üzenetére
Akkor beszélgetés közben nyomd be a kikapcsoló gombot, én is úgy szoktam. Így biztos nem világít közben
Más
Nem is gondoltam volna, ebben az időjárásban is ilyen jó képet készít.
-
GEPESZ66
veterán
Kollégámnak van ilyen telefonja.
Hol lehet azt beállítani, hogy beszélgetés közben, pl. 30 másodperc múlva automatikusan elsötétüljön a kijelző? -
tkesy
őstag
Húgom vett egy ilyen telót tegnap, és picit meglepetten tapasztalta, hogy a 2. SIM-hez tartozó csempék nem átlátszóak. Ez másnál is így van, vagy csak nála nem stimmel vmi?
-
kiskakas
senior tag
más..
eredeti nokia műanyag tokot/bumper-t honnan érdemes rendelni,venni?
-
bepken
veterán
válasz
kiskakas #2609 üzenetére
csak a Kolléga egy gyári garanciás készüléket kínál korrekt pénzért, Te pedig egész más kategóriába eső ajánlatról beszéltél
(#2607) oz82 - 1 év garancia is elég volna, ha az valódi, gyári garancia volna. de nem az. csak dobálózás a szavakkal.
ha valamikor neadjisten "megmekken" a készülék, és már hiába keresed a boltot, ahol vetted...na akkor gyakorlatilag nemhogy olcsóbban vetted, hanem fizetheted egy másik készülék árát a szervizben...mondjuk egy panelcseréért. -
zsola32
őstag
osztom azok véleményét, akik nem akarnak sufni cégeknél vásárolni.
régebben - 3-5 éve - vásárolgattam egy pesti számtech boltból, nehezebben beszerezhető alkatrészeket.
én lenni vidéki (pécs), mifelénk zsugori a kínálat
(Lian Li, Silverstone HTPC házak, Seasonic tápegységek, stb...) néhány termékre adták az 5 év garit.
kb. 2 éve felszámolták a céget, egyéb gondok miatt.én itt tanultam meg, hogy csak nagy lánctól vásárlok.
(szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem romlottak még el az ominózus alkatrészek)
-
Frosttide
tag
Kinek mi. Én akkor is jobban szeretem a 2 év gyári, mint az 1 év "sufni" garanciát.
Egyébként pont vásárlás előtt volt egy ilyen "hitvitám" egy baráttal, aki Kínából rendelt androidos telefont, én neki is azt mondtam, hogy azt vesz, amit akar, de én a kínai 1 év helyett inkább az itthoni 2 év gyárit választom.
Mivel kártyás vagyok ezért nálam a telefonok többet húznak 2 évnél (már amelyik nem adja meg magát) és pont azért váltottam rendszert, mert az előzőnél a készülékek éppenhogy az 1 éves "születésnapjuk" után kezdtek el hülyén viselkedni.Szóval ki mit preferál.
-
jmakk
őstag
Szerencsés vagy. Lumia 620, másfél éves. Este kikapcsoltam, másnap reggel már nem tudtam visszakapcsolni. Kaptam egy teljesen új telót, a szervízben azt mondták, hogy az alaplap meghalt. Én tudom értékelni a 2 év gyári garit.
Azért az előfizetésben kifizeted te azt a telót, csak nem egy részletben..... -
oz82
senior tag
válasz
Frosttide #2605 üzenetére
Hát én nem pörögnék ennyit a garancián. Miért nem elég 1 év? Ami nem hal be 1 éves kora előtt az ki fog bírni még 1 et az tuti. Még nem volt olyan telefonom ami 12-24 hónapig tartó időszakban mekkent volna meg, általában előbb megy tönkre. Átlagban 2 évig nyúzok egy telefont, ha megmekkenik falhoz vágom vagy fiók alja, legalábbis 520,630, és Samsung galaxy young termékvonalon biztos. Jó az igazsághoz hozzátartozik hogy nem szoktam kiadni telefonokra 5-10k nál többet egyszerre, mert előfizetéses vagyok. De ez legyen az én "bajom". Ha el is adom jó ha 5-8k-t kapok érte.
Persze jó dolog a több év garancia, tartós fogyasztási cikkeknél, de egy telefont nem neveznék annak.
Bolti garancia meg érdekes dolog, barátnőm öccsének volt droidos minije, még élt a bolt /plázás GSM/ de a srácnak mintha a fogát húzták volna mikor visszavittük mert nem működött rajta az egyik gomb...
MM és nagyobb láncokkal nem volt soha gondom. -
-
Frosttide
tag
Attól függ, hogy honnan nézzük. Ha mindegy csak WP telefon legyen olcsón, akkor mindenképp. Rokonnak rendeltem egyet, hát engem nem győzött meg. Színek elég fakók, kissé vaskos és beállítása alatt párszor nem reagált, plusz egyszer már épp nyomtam volna HR-t, mert lezárt képernyőt nem lehetett feloldani, kijelző sötét mintha ki lenne kapcsolva a telefon. Aztán feléledt.
Én személy szerint Örülök, hogy tesómat 520-ra beszeltem rá, még mielőtt átvette volna a helyét az 530.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest