- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
T_Stark #13747 üzenetére
Videó ide, videó oda, a drágámnak sikerült jól összekarcolni az 520 kijelzőjét 3 hetesen. Úgy vigyáz rá mint a szeme fényére, csak épp a táskájában tartja, mert nincs zsebe a nadrágján (nem farmerben melózik) és táskában a rekeszben egy öngyújtó is tanyázott.
Hogy végül is mi történt nem kideríthető, de körömmel is érezhető karcok vannak a kijelzőn. Már azon agyaltunk, hogy mivel amúgy is kötöttünk rá biztosítást betöröm az üveget, és kérünk egy újat.. Ez működne szerintetek?
Azóta fólia van rajta, (én tettem rá a vizes módszeremmel) ami szinte nem is látszik, ellenben az ujjlenyomatokat sokkal kevésbé gyűjti. Egy 300 Ft-os fóliát havonta cserélni, azért nem egy akkora érvágás.(OFF)Csak megjegyzem, én májusban vettem a 620-as telómat, és azóta zsebben hordom. A kijelzője még most is olyan mint újkorában!(/OFF)
-
marchellow
tag
-
T_Stark
őstag
-
-
-
westcoastog
veterán
válasz
T_Stark #8752 üzenetére
Érdekes, dolog az biztos, bár én inkább esténként mindig kikapcsolom, emiatt is, nehogy valami process megragadjon és lezabálja a telót.
Akinek gondja van az akkuval, próbáljon meg egy bekapcsolhatatlanságig merítést, utána maxra töltést, úgy vettem észre nálam azóta normalizálódott az aksi használat/visszajelzés.
-
RMZ250
senior tag
válasz
T_Stark #8640 üzenetére
Nem tudom miért kell itt ez a Droid szapulás állandóan, van egy tabom Droiddal és még soha semmi baja, akadása nem volt minden simán megy rajta még a HD filmeket is reccenés nélkül viszi. Pedig csak egy kínai szutyok. Ellenben itt minden második embernek lefagy, újra indul meg stb.stb.
Na mindegy kérdeznék is valamit: ha a store-ból veszek egy progit majd valami okból mondjuk letörlődik a telóról utána hogyan tudom vissza szerezni
Konkrétan az OBD Autodoctor érdekelne de az ingyenes változat sajnos valamiért nem műkszik az 520-on(megjegyezném, hogy droidon hibátlanul megy). Szóval most nem tudom meg merjem-e venni mert mi van ha nem megy az se.
-
Chaser
legenda
válasz
T_Stark #8048 üzenetére
Te vagy béna, az elsőt én is elqrtam
A titok, ne vedd le teljesen, csak kezdd meg a réteget és szépen fokozatosan helyezd fel a felületre, közben kinyomkodva a levegőt akár egy plasztikkártyával. Ha nem egyértelmű, két külső réteg közt van az, amit a kijelzőre kell feltenni. Asszem a piros füles megy a telóra, a kék füles meg a külső felületét védi. Célszerű azt a legvégén levenni, amikor már fenn van a tapadó felületes rész a kijelzőn.szerk: tuti vidi róla, nekem se volt annyi eszem hogy először videot nézzek
bár van amelyiken teljes fóliát leveszik, de az nekem nem jött be
-
-
T_Stark
őstag
válasz
T_Stark #4430 üzenetére
Aznap este töltőre raktam, azóta jó, megint normálisan merül. Most 87%-on van, 1 nap alatt ennyire merült. Bár nem sokat volt használva. Nem tudom mi volt ez.
Más. Kamera appnak ki mit használ?
Olvastam hogy ez a ProShot a legjobb talán, vagy van ingyenesben is olyan ami hasonlóan jó képeket csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest