- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
-
schumy1
aktív tag
-
Kócoska
csendes tag
"Kedves
ÉN,Jelenleg a kollégák az esetet kivizsgálják, és azzal az információval tudunk szolgálni, hogy néhány típusú készüléknél előfordulhat, hogy hibák jelennek meg az Amber frissítés közben és emiatt sikertelenné válik a frissítés.
Számos készüléknél a frissítés hibamentes, de ha a hibakód megjelent frissítés közben, kérem, próbálja meg még egyszer néhány nap múlva, amikor a frissítés letöltése mindenvalószínűséggel sikeres lesz.
Kedves megértését előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
A Nokia HU csapata"... no comment ...
-
old rocker
veterán
Sennheiser kiváló; meg van egy összecsukható AKG-m is, na, az is leveri a maltert. Mindazonáltal, amikor 2 hete volt időm és leültem zenét hallgatni a két Preludium hangfal elé, valahogy az fogalmazódott meg bennem: mennyivel másabb. A gitáros nem a fejemben játszott, hátrébb lépett két lépéssel, volt tere a hangzásképnek.
-
guest666
aktív tag
ezt hogy érted hogy pontosabb és részletesebb?
Egyébként itt ahol lakunk (falun) a Nokia térkép kapásból bevisz egy zsákutcába
Google az jó, itt legalábbis (mondjuk én jelentettem be az új utat, és kb. 2 hét múlva bejárták, feltették, még értesítést is küldtek róla).
Még a forgalom megjelenítés (google), amire azt hittem hogy egy orbitális baromság, de egész jól működik, jól jelzi a dugókat. Nokián ilyen nincs (legalábbis itthon), mondjuk offline amúgy sem működne az ilyen... -
DS39
nagyúr
jó, nyilván túloztam, mert mint mobil és mint telefon használható, de azért ezek már mini PC-k és én már hozzászoktam hogy ha nem vagyok gépközelben akkor is mindent meg lehet tenni egy ilyen kütyüvel.
(valószínűleg ezen azért lepődik meg sok ember - fájlkezelés hiánya -, mert ha az SD kártya kezelés WP8-on már megoldott, akkor adná magát a dolog)
de pl. a régi Samu Champ-emen, ami feature phone-nak számít, is simán tudok fájlt másolni SD-ről belső tárhelyre, és fordítva, a gyári fájlkezelőjével. pedig aztán azon elég elavult rendszer fut.
-
DS39
nagyúr
telefonon belül gondoltam a másolást, nem PC-re kötve
az Android egy hugyfos rendszer, optimalizálatlan, tele van kisebb/nagyobb bugokkal, de PC-sebben használható mint az MS mobil rendszere azért az vicces.
mit értek ez alatt?
- net nélküli telepítés, fájlkezelés
- ms standardtől eltérő fájlformátumok kezelése (megnyitás, vagy lejátszás) 3rd party app-pal pl. -
Tim82
félisten
Eddig még mindig felébresztett engem az 520, ahogy elvárható. Viszont a csengést én sem hallom/érzem meg, ha zsebben van a telefon, igaz, nálam van rajta egy TPU tok és ezen felül egy szövettokban is tartom.
Meg lehet, hogy nem a Wire első évadjának főcímzenéjét kellene használnom csengőhangnak, mert hosszú és csak az elején rezeg egyet ugye a telefon.
-
-
Tim82
félisten
Nyilván minden elmesélt esetben, amikor old rockert felhívták a budin és felvette, úgy nézett ki a történet, hogy kipattogott letolt gatyával a szobába, ahol hagyta a telefont.
Én kérek elnézést.
Ha valamit viszek budira, az tuti, hogy nem a telefon. De végül is én is csak egy "üzletember/ügynök/buta FB-felhasználó" vagyok a fentebb már elhangzott pár sommás (
) megállapítás szerint, csak épp oda valahogy nem viszem...
*
Más: nekem akkor írt ilyet valamelyik fióknál, amikor megváltoztattam az ahhoz tartozó jelszavamat számítógépen és a telefonon ezt még nem tettem meg. -
Tim82
félisten
Nem a Gmail beállítása volt a kérdése: az volt, hogy a Gmail fiókján belül korábban beállított címkéi megjelennek-e, ha beállítja a Gmail-fiókot a gyári app-ban, vagy csak külön app tudja-e ezeket kezelni.
drzsoo1: próbáltad a gyári app-on belül ezt: Mappák -> Minden mappa látszik? Elvileg az app ugyanis mappákként kezeli le őket.
-
nicu71
addikt
Ahhoz képest,hogy első okostelód,nagyon frankón feltalálod magad!Már te tanítgatod a kezdőket
komolyan ,csúcs vagy!
Ha a micro simért pénzt akarnak kérni,akkor csapj az asztalra,nálam a Voda 5000 ft-t akart érte,de azt mondtam hogy akkor vagy kivágom olloval én,vagy megyek a telenorvégekhez,ott ingyen cserélik,hümmögtek,aztán fél perc alatt ott volt a MicroSIM
Viszont ki ne dobd azt amiből kitörted a kicsit,mert ha óvatosan visszarakod,akkor jó lesz a régi telódba a kártya/sose lehet tudni...nem-e kell/ -
He-Nike
aktív tag
-
Spancho
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest