- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kócoska
csendes tag
Hjééééééééé, frissült pár dolog a tökmagocskám agyában
Ide figyeljen, aki fél a leendő eséstől
Tegnap este sikeresen zuhant kerek egy métert a kis telefonocskám a járólapra... kicsúszott a kezemből...Első sírógörcsöm előtt könnybe lábadt szemeimmel rápillantok, mi lett vele.....
A kis csempék ott röhögtek a hátlapját elvesztett kis fekete csodában, még az akksi se esett ki....
Ezt kisebbfajta csodának tartom
A hátlap az elengedte magát az agyától, de annak se lett semmi baja, még karcolás se...
Valószínűnek tartom, hogy a bal felső sarka körül érhetett először a padlóra (a kiindulási szögből viszonyítva), de sokadik átnézésem során se tapasztaltam semmilyen elváltozást.... szóval angyalkák fogták meg a kis gépcsodát...
Amúgy szervizben rákérdeztem, kb. 8 000 Ft-ból új üveget varázsolnak rá, ha megrepedt volna....
Egyszerűen egy fólia van rajta [link] és egy tokja van, amiben épp nem volt benn.A fagyásokról beszéltetek. Nálam nem fordult elő. Természetesen én egy-kétnaponta azért kikapcsolom a telefont, főleg új alkalmazások telepítése vagy törlése után, mert úgy vettem észre, hogy akkor szépen "újraépíti" magát, de ez amolyan "női logika", nem kell komolyan venni
Engem egy szolgáltatóhoz (Telekom) kötött probléma érdekelne, hátha tudjátok rá a választ. Volt a Hívásátirányításoknál a régi telefonjaimon olyan funkció, hogy akkor, HA FOGLALT, HA NEM VÁLASZOL, HA NEM ELÉRHETŐ, akkor egy sms-ben értesít, hogy ki keresett. Korábban mindig zavartak ezek az üzenetek, de rájöttem, most ez hiányzik a legjobban.... ezeket mindig a telefonban állítottam be korábban, egy spec. szolgáltató számra lett átirányítva, ha jól emlékszem. Ebben a készülékben nincs választási lehetőség ezek közül (első független készülékem, lehet ezért bénázok annyit), csupán BE vagy KI. Most mit tehetnék?? Amikor ki van kapcsolva a telefon, és bekapcsolom, semmi sem érkezik, hogy kikapcsolt állapot alatt kerestek volna engem.
Valaki valami ötlet?
MMS küldés-fogadás beállítással szintén küzdök.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest