- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
Na akkor:
lassan másfél hónapja van meg a cucc. a tapasztalatok eddig így alakulnak szubjektíve:
külcsín: az eddigi legszebb telefonom ami a letisztultságot illeti. kézbesímul, könnyű, vékonka.
cián vagy fehér hátlapon gondolkodom, és bár eszemmel tudom hogy kéne tok, (vettem is egy méretben nem passzolót) nem visz rá a lélek hogy becsomagoljam.
a vas maga:
kellemes. azt csinálja amit akarok. gyors mint a fene. spontán újraindulásom kétszer volt. egyszer uc browser közben, egyszer fotózás közben, közvetlenül olvasás után.
napfényben nekem nincs panaszom ha úgy áll akkor betükröződik, (van antireflex crystal fóliám rajta - szerintem javított valamit.) de ha kicsit mozdítok rajta akkor végülis látom a menüt nem is kell árnyékolni kézzel. közepes fényerő mellett.
az akksi idő lehetne jobb, ha úgy alakul lesz egy 1600-as mugen power beújítva.
szoftverek:
elvagyok a gyáriakkal.a creative studio nagykirály cucc
még töröltem is programokat: a herecsomagot (majd telepítem ha kell, nemigen navigálok) dühösveréb roost-ot, adatátvitelt, meg efféléket.
amit telepítettem:
fiction bookreader
explora 3 browser
quick switch
flashlight
lumia pusher
lumia tárterület ellenörző
magnifier (fasza kis nagyító)
mértékegység átváltó
metrotube
stopwatchmeg kipróbálásra perpillanat
a shelter c zombis kártyajátékot.
jól látható hogy elég minimalista vagyok
nem szinkronizálok automatice, nem érdekel a push és társai.
2,8gb a foglalt helyem.
ennek ellenére 3 fiókot összefűzve levelezek, böngészek, olvasok, időnként kipróbálok egy játékot de mivel se időm és elég béna is vagyok a játékokhoz, mikor nehezedni kezd, letörlöm a p@csába, így én nyerek
desktopon linux user vagyok. debian7 mate-core (köszi Oceanrush!) a mate filekezelője kezeli szépen a lumiát. (és azért van egy szintén kicsontozott xp-m virtualboxban az meg döccenés nélkül felismerte)
Összefoglalva:
nem bántam meg a platform váltást eddig. ezt a készüléket meg pláne. szeretek vele telefonálni, kézreáll.
- talán a csempék hátterének cseréjének lehetősége rendszerszinten.(pl mint a wiztiles. csak többmindent)
de most ahogy írom, csak akkor, ha ez nem megy a teljesítmény rovására.
- kéne hogy programozható legyen a keresőgomb. (pl valami más programot bármit. böngészőt, naptárat etc. ráprogramozni)
- ogg, avi support
- apróság, de ha takarékos üzemmódban vagyok, akkor ne szivecskét rakjon az elemre mert nem látszik hogy fogy a csík hanem legyen a fehét töltöttségi csíkból zöld pl.
- filekezelő (egy karaktergrafikus norton commander -like cucc untig elég lenne)
az újraindulások. néha nem a win gombbal kell kilépni hanem a vissza-gombbal ez a hivatalos javaslata a nokiának. (és ahogy belegondoltam volt egy idő az elején mikor mindenből kiléptem. aztán mondta valaki a 620-as topikban, hogy akksikímélőbb állítólag ha csak a win gombbal lépkedünk ki. és tényleg. mindkét rebootom akkor volt, mikor ez utóbbi szerint jártam el.
aktív tag
válasz
fradimil3 #2494 üzenetére
Igaz nekem még csak 3 napja van meg de nyüstöltem rendesen és minden számomra hasznos funkcióját kitapasztaltam.
Előny: olcsó, szép (mondhatni gyönyörű fehér hátlappal
), gyors, megbízható, teszi a dolgát, szép, érzékeny és nagy kijelző, ingyenes navi, azonnali frissítések
hátrány: Alkalmazások hiánya/silány minősége (ez szerintem hamarosan változni fog, mert most nagyon megnő a WP8 tábor az 520 és a 620 miatt), fb egyszerűen használhatatlan, (de pl viber az tökéletesen működik), és igen a melegedés, de ez szerencsére legfelül van ahol úgyse nagyon nyúlkálsz normál használatnál
Én összességében nagyon megszerettem már ennyi idő alatt is, mert tényleg smooth és gyors és nagyon szép is szerintem
Ez nagyon OFF: de szerintem a wp8 a felsőkategóriába jelenlegi formájában nem való, egyszerűen oda kevés, kevés az app és ahogy olvasom a lumia 920-ak eléggé megbízhatatlanok, meg itt is volt pár újraindulás (nálam még nem)... Ha 100 ezer küröl vennék telefont akkor biztos nem wp-t. Viszont itt 50 ezer körül nagyon rendben van, ennyiért nem kapni ilyen megbízható és gyors rendszert, amit 3 évig támogatnak. 50 ezerért meg már androidot nem vennék (Magyar országon), itt a használható androidok 80tól kezdődnek (pl: Xperia SP).
Bocsi, hogy így eltértem. -
Bukk900
őstag
válasz
CsiguszMaxim #2496 üzenetére
Töltsd le a trailmap programot, az openmaps oldalon van hozza osztrák turistaterkep, azzal megtudhatod milyen jelzésen, osvenyen vagy eppen es hol.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Lacus MD #2492 üzenetére
Ez így nem is rossz ötlet. A kérdés már csak az, hogy nyers GPS koordinátákat be tudok e vinni valahogy. Az útvonal ahol haladunk nem épp települések és térképen jelölt helyek közelében halad. Így arra lenne szükség, hogy pont a susnyásban tudjuk épp merre vagyunk. Ez megoldható valahogy?
-
fradimil3
tag
Sziasztok!
Ti akik már hosszabb ideje használjátok a telefont mennyire látjátok jó döntésnek a megvételét?
Mi az előnye, hátránya a telefonnak? -
SavioR11
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=rod8U__kXnw
Itt már rajta van az Amber update a lumia 520 on
-
Lacus MD
tag
válasz
CsiguszMaxim #2491 üzenetére
Azt hiszem ilyenre nem képes, sőt, elméletileg csak amber után lesz lehetőség arra, hogy kitűzd a célokat a startra. Úgy lehetne max megoldani, ha lenne ambered (már bukó) és kijelölnéd a pontokat és mindegyik szakaszt sorba kitűzögetnéd.
Most a legegyszerűbb, ha azt csinálod, mivel úgysem kell navi azt mondtad, megnyitod a maps-ot és a "sarokpontokat" be tudod jelölni kedvencként. Akkor ilyen pici csillagokkal jelzi hol van a következő pont és neked a térkép alapján kell követned az útvonalat.
Én jövő vasárnap indulok Párizsba két hétre gyakorlatra, de mióta megvettem ezt a telót már nem aggódok annyira a tájékozódás miatt
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok!
Osztrákiába készülünk bicikli túrára és itt lesz az első lehetőség, hogy bizonyítson a Nokia mapsi.
Olyan kérdésem volna, hogy van e valami mód, hogy előre meghatározott útvonalat betöltsek a rendszerbe. Egy körtúráról volna szó, és bizonyos sarokpontokat tartalmazó GPS koordinátákat kellene, hogy eltároljon.
Ez megoldható valamilyen formában?A navigáció része nem érdekel egyáltalán. Az kell, hogy ha időközönként megnézzük a térképet akkor mutassa, hogy jelenleg itt vagyunk és az útvonal erre megy tovább. Stb.
-
kaliber
aktív tag
Köszi a válaszokat!
A GPS jó hír!
A másik kettőt már az E52 is tudta idáig az volt nekem csak 4év után feladta a küzdelmet, de végülis ennyi kompromisszumot tudok kötni, Huawei-t nem akarok venni a családban van egy (y200) mindig én szívok vele álandóan ramért kiabál meg az Android telerakja mindennel ami számomra nem fontos. -
Tim82
félisten
2. az okostelók 99%-a nem ébreszt kikapcsolva. ez sem ha jól tudom.(a huawei-ek g300-tól fölfelé igen. valami trükkel) HINT: repülő üzemmódba rakod éjjelre.(mint én.)
Valami olyasmi rémlik, hogy ICS-től adott Android-on az elvi lehetőség, de persze kell hardveres támogatás is hozzá. Asszem, az összes újabb MTK chipset és egy-két Qualcomm esetén ez adott.
-
duo
addikt
válasz
kaliber #2478 üzenetére
1. nem tudom sosem használtam még gps-t egyik telefonomban sem.
2. az okostelók 99%-a nem ébreszt kikapcsolva. ez sem ha jól tudom.(a huawei-ek g300-tól fölfelé igen. valami trükkel) HINT: repülő üzemmódba rakod éjjelre.(mint én.) és akkor ébreszt rendesen. és1% körül merül esetleg 2. és nem csörögnek rád az éjszaka közepén.
3. a megnézés módszerével. nem csipog nem zörög. ez van. (állítólag valami frissítés révén lesz valami megoldás, de nem akarok hülyeséget mondani.)
4. vigyázni kell vele, mert több hibája mellett még van egy: sajnos qrwa jó kis teló.megelőztek.
-
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefont akarok venni, de előtte pár dolgot kérdeznék ami nem teljesen tiszta :
1. GPS-hez kell internet mert több helyen azt írták róla, hogy A-GPS van benne ahhoz meg úgytudom kell internet is mert onnan fríssít?
2. Kikapcsolva ébreszt, mert én éjszaka kiszoktam kapcsolni a telót?
3. Milyen módon jelzi a nem fogadott hívást. ill. sms-t?Köszi
-
duo
addikt
válasz
old rocker #2475 üzenetére
tudom ajánlani a fiction bookreadert. (én megvettem a féldoboz cigi áráért a full verziót az sd kártya support miatt. nem kell a skydriverról szedegetni a könyveket.) eszi az fb2-öt epubot txt-t, mobit. úgyhogy én is olvasok mintha fizetnének érte
-
old rocker
veterán
válasz
Sellaci #2473 üzenetére
Az enyém elég válogatósan csatlakozik... A C7 -est elég nehezen ismerte fel bluetooth-on. Viszont, aminek örülök, mint alkalmazást letöltöttem a MEK-et, ma pedig az Alexandra olvasót. Mindjárt le is ragadtam a Piszkos Fred, a kapitánynál, az egyik legjobb Rejtő könyv. Jól tördelt, jól olvasható, gördülékeny. Még a budin is olvasok...
-
FireKeeper
nagyúr
emberek, csak szerintem lett szarabb a HERE Transit? az a verzió, amivel a telefon jött, teljesen fasza volt, megtalálta a legközelebbi megállót is kiírta az ottani járatok indulási idejét (BKK). a mostani, csilivili változat ugyan a pozit megtalálja, de nekem tök más járatok indulási idejét adja be... olyanok is vannak, amik nem is közlekednek ezen a vonalon/megállóban! találkozott bárki ilyesmivel?
-
Sellaci
tag
válasz
old rocker #2472 üzenetére
Sajnos nem esett le a parkettára, de még a betonra sem, akkor valószínűleg nem zavarna
egy hibája van ennek a telefonnak, hogy a "blútusz" működik benne...
-
kmarkk22
aktív tag
gondoltam h az akksit támasztja, bocsi akkor a hülye kérdésért
, csak valaki valami papírfecnis kitámasztásról beszélt és azt hittem h a nokia új szériában meogldotta szivaccsal
-
duo
addikt
válasz
#59070464 #2461 üzenetére
akkor vagy szoftveres problem arra meg csak a MS találhat megoldást.
vagy van egy csomó készülék szar. ( ez is elég valószínű.) hátha a tömeges visszavitel/csere után kijön valami fiatalabb széria, ami már nem csinál ilyet.Motorola Atrix 4g nél is az első szériával voltak gondok. ott (emlékeim szerint) a digitizer szart be meg még mittudomén. a frissebbek abból is problémamentesebbek voltak.
-
Sellaci
tag
Számomra a legzavaróbb hiba, hogy a hátlap szemből nézve a jobb felső sarkában recseg. A gyári fehér még telefonálásnál is benyomódott, a beszélgetőpartnerem is hallotta a recsegést. Azóta vettem egy sárgát, az kevésbé hangos, egy másik fehéret, és amióta ezt felraktam, simet se merek cserélni. Nem tudom, hogy 3 levételtől elgyengül-e a tartópöcök, vagy az anyaga más. Más nem észlelte még?
-
timekeeper
tag
-
zsigus
őstag
válasz
#59070464 #2456 üzenetére
Fasza... Akkor nem biztos, hogy augusztusban ideér.
A T-nél mennyit szoktak késni a frissítések (vagy késnek e)? Gondolom ez a szolgáltatótól is függ.
Lehet, hogy szeptember lesz belőle...
Remélem, hogy a zenelejátszó is frissül, mert nálam elég lassú néha a navigálás benne.
-
törölt tag
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
#59070464 #2449 üzenetére
Haha
Remelem ahhoz nem lesz "szerencsém" de ha igen akkor majd írok.
Viszont most 1 este alatt (Max 9 ora) 10%-ot nerult :/ pedig mobilnetet is kikapcsoltam. Itt nem lehet megnézni h mi fogyasztott?Szerk.
@NewmanHD:
Köszi a gyors választ. Mind1 hatha máskor jobban teljesít, ezt betudom az első napi hibájának. -
timekeeper
tag
Megjött a cián hátlap ebayről 2200 forint volt, íme (bocs előre a színekért, eredeti egyébként a cumó):
[link] -
Blyan
félisten
Fentebb leírtam mik vannak telepítve, azóta LastBootTime, SoundHound, TranslateThis és BatteryPerfomance van fent.
Semmit nem csináltam, 7 után hazaértem, letettem az asztalra és hozzá sem nyúltam (frissítettem az iOS a szifonon ), aztán fél kilenc felé veszem fel az asztalról és se kép se hang, nem reagál semmire.
Akksi ki és be.
-
Blyan
félisten
Tegnap este megint csontra fagyott.
-
macika69
tag
Hónapok óta fontolgatom, hogy megválok a L710-emtől és egy ilyenre váltok. Valahogy nem tudom rászánni magam. Számomra nem hozna érdemi előrelépést. A WP8 is tucatnyi betegséggel küzd. Véleményem szerint maga az 520-as áresése sem véletlen. (Olcsó, vigyék, majd megszeretik...)
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha megveszem a kiterjesztett navigációt 4700-ért,akkor ez csak spec az 520-ra vonatkozik,vagy a majdani újabb Nokiámon is,ha majd ugyanezzel a wm azonosítóval lépek be,mint a többi már megvett progi esetén? -
kmarkk22
aktív tag
Eddigi
tapasztalataim alapján nem bántam meg h ilyen telót vettem. Ennyiért
egszeruen nincs jobb felhasználói élményt biztosító telefon. A rendszer
gyors, viszonylag megbízható es stabil, bar van nehany borzasztóan
silany app, de ez a fejlesztők hibája. Egyebkent néha elgondolkodik es
ritkan meg is akad egy-egy animáció, de ez tenyleg ritka es nem zavaró.
Az értesítések nekem eddig egybol,jonnek a megfelelő alkalmazásokkal,
persze vannak ilyen téren is rossz alkalmazások... Viszont jatszani nem
tokeletes ezen, mert néha meg-megakadnak... A legrosszabb tulajdonsága
szerintem az hogy iszonyatosan melegszik felül, es nem kell hozza
jatszani sem... Komolyan attol felek h kigyullad vagy valami baja leszAz itt felsorolt hibák ellenere is nagyon tetszik es
ennel sokkal tobb pozitívum van. Alig várom hogy a frissitesekkel meg
jobba valjon -
tybsen
addikt
Igazabol en annak idejen csak nezegettem a rendszert (wp7 - lumia 800 volt a nagy szerelem), de nem ugrottam bele. Aztan a 820 nem jott be, bar tovabbra is szep az a cucc. Ma megnyomkodtam egy ativ s-t, iszonyat lementek az arak - az 520 is nagyon jo ennyiert, de nyilvan ez nagyon attol fugg, hogy mik a felhasznaloi igenyek. En nagyon probalnam szeretni a rendszert, de jelenleg egyszeruen nem tudja azt, amire hasznalni szeretnem
Na de majd egy kovetkezo update!
-
Blyan
félisten
Én magam egyszerűen nem látom azt a baromi nagy fejlődést a WP7-hez képest. Funkcióiban szinte semmit nem változott az egész. Oké, kétmagos proci, meg akár hd vagy lassan fullhd kijelző. És?
A meglévő fícsöröket nem csiszolták, vannak bugok, amiket egy az egyben átkódoltak a WP7-ről, ráadásul nem olyan stabil a rendszer, mint anno volt. -
törölt tag
válasz
timekeeper #2432 üzenetére
+1 | A cyan hátlap éltet.
-
benjonino
tag
Segítsetek!
Azt hol kell beállítani, hogy a magyar billentyűzeten a "z" betű a felső sor közepén és ne bal-alul jelenjen meg?
Még itt a mobilaréna tesztjén is felül-középen látható a "z".
KIválasztottam a magyar és az angol bill-t, de mindkettőnél bal-alul van.
T-nél vettem a Balcsi-24° akcióban...Köszi!
-
törölt tag
válasz
timekeeper #2429 üzenetére
Akkor nagyon elb@szta a Nokia. A legtöbbet eladott és legnépszerűbb WP8-as készülék.
-
timekeeper
tag
Akkor bizony ez lehet betegség lesz, talán nem hardveres
-
Blyan
félisten
válasz
timekeeper #2426 üzenetére
Nekem kétszer újraindult és egyszer csontra fagyott (egy hetes). Hogy ez most a WP vagy a Nokia sara, ezt nem tudom.
Az biztos, hogy ez a statisztika túlmutat a WP7-es HTC Trophym eredményén. Az bő egy év alatt csinálta ugyanezt ennyiszer. -
törölt tag
válasz
timekeeper #2426 üzenetére
Confirmed. Az enyém ilyen hibával szervizben. Péntekre várom vissza.
-
Blyan
félisten
válasz
timekeeper #2424 üzenetére
Elvileg a GDR2 frissítés majd hozhat valami változást etéren. Jobb üzemidőt emlegetnek, akiknek már megvan. Márpedig akkor a melegedés se lesz majd ilyen drasztikus.
Mondjuk árnyalja a melegedési képet, hogy 40 fok van árnyékban, így passzív hűtés és hőleadás sem működik elég hatékonyan.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
timekeeper #2420 üzenetére
köszönöm a gyors választ
az im+ eddig jól működik
Neked is köszönöm Blyan
-
Blyan
félisten
válasz
timekeeper #2420 üzenetére
Ez WP sajátosság és azon belül is Nokia. A HTC-k ennyire nem melegszenek, sőt a droidos Kraitok se igazán.
-
Blyan
félisten
válasz
kmarkk22 #2417 üzenetére
1. Melegszik rendesen... nem értem mitől.
2. JDB for Facebook - ez az ami legkonstansabban jelez, de ez egy nagy gyengéje az egész platformnak (mármint az értesítések).
3. Tárterület-ellenőrzés (storage chek). Beállítások, legalul (már ha fel van raktva, szerintem ott kellene lennie). -
timekeeper
tag
válasz
kmarkk22 #2417 üzenetére
Szia!
1: Igen, melegszik Krait processzormagok hajlamosak rá (ahogy a Tegrák is)
2: Az alap Microsoftos Facebook app nekem soha nem tolt push-t, arra van a JDB for Facebook vagy az IM+
(mindkettő gyönyörűen működik)
3: Alapból nekem nem volt fent, de a store értesített hogy elérhető a tárterületekhez egy frissítés, nyomban letöltöttem, majd a beállítások utolsó pontjában megjelent egy új menüpont amit tárterület-ellenőrzés címszóval fut. Na abban tudod törölni amit szeretnél -
kmarkk22
aktív tag
sziasztok!
Ma én is beléptem az 520-asok klubbjábaEddig tetszik a telefon, gyors és nagyon szép. Lenne pár kérdésem:
1. Nektek is melegszik felül? (nekem eléggé, pedig nem játszok)
2. Hogyan oldjam meg hogy időben érkezzenek az értesítések fb-on? Úgy rémlik mintha régebben írt volna valaki valamit hogy hogy lehet megoldani hogy időben jöjjenek az értesítések viszonylag, meg vmi push beállítás, de nem találom már :S
3.Meg melyik az az alkalmazás amivel tudom törölni a nem létező de helyet foglaló cuccokat? Vmi other content bug-os izére kiküszöbölésére gondolok -
diegho
nagyúr
Na most full gyári visszaállítás után azt csinálja a telefon, hogy kicsörög, csak hang nem jön belőle, nem is rezeg, semmit nem csinál, csak megjelenik a kijelzőn a hívás. Erre van valami megoldás?
-
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #2410 üzenetére
Így van, az MP3-as körülményekhez képest jól szól egy normális fülessel. Egy szám, Rory Gallagher Millions miles away c. száma van fent jó minőségű MP3 és MP4 változatban. Még az én csökött hallásomnak is ordító a különbség.
És ennek az MP4-nek még azért is örülök, mert Gallagher Irish Tour egyik koncertfelvétele. Sehol sincs meg ebben a változatban; már az elején elereszt egy gitárszólót. Edge mesélte egyszer, hogy Gallagher azt mondta neki, nem a másodpercenként lefogott hangok mennyisége a döntő. Ennek ellenére ennek a számnak a nekem meglévő változatában szinte önmagának ellentmondva mutatja meg, nem véletlenül választották 78-ban az év gitárosává, Ritchie Blackmore és Eric Clapton előtt. Eszméletlen, ezen a felvételen hányféleként intonálva csal ki hangot a gitárjából... Na, pl. ez a zene az, amit meg lehet hallgatni fülessel, youtube-on stb. de azt a bizonyos belemerülős zenehallgatást nem pótolja, amikor nyakig ülsz a hangokban. A mellékelt link az egyik jónak mondható youtube változat [link] -
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #2395 üzenetére
utazás, buszozás, várakozás idejének elütésére bőven jó - ha pedig valódi zenei élményt kíván a tisztelt user, akkor azt úgysem útközben, mobilon fogja kiélvezni, hanem nyugalomban, otthon, céleszköz által. Legalábbis én így vagyok vele.
Pontosan. Én is így vagyok vele.Valóban. Magam is kedvelem a szép, telt idomokat mély hangokat.
LOL!
Még hozzáteszem: maga az MP3 egy igazán minőségi HI-FI deck hangzását sem éri el; napjaink már fejhallgatós zenehallgatással telnek, mert lóf@szra sincs idő. De amikor a múltkoriban volt kis időm beülni a jó öreg Preludium hangfal elé/közé, mennyivel más volt, hogy Jon Lord hátrább tolta a Hammondot és Ricsi is kilépett a fejemből a gitárral... szóval volt TERE a hangképnek. -
Fukkó18
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet kitörölni a gyári háttérképeket valahogyan... ? Szeretném a saját képeimet nézegetni
-
mindthecrap
aktív tag
a navinak azért volt egy-két furcsasága, bár én még csak egyszer használtam. de egyszámjegyű főúton nem ismert egy 2-3 éves benzinkutat, meg két falu közt a semmi közepére tett töréspontokat, ahol bemondja, hogy tarts jobbra (egy kétszer egy sávos úton két napraforgómező között.)
de természetesen a benzinkutas affért leszámítva (ha rá hallgatunk rossz helyen hajtunk le) elvitt A-ból B-be inkább csak furcsaságok ezek. az ÉnMegyek is csinált olyanokat sógoroknál, hogy levitt minket a szántóföldek közti szervízútra mert úgy 50 méterrel rövidebb volt.
-
HuMarc
veterán
válasz
CyberPunk666 #2386 üzenetére
A régi C5-ömön rendesen működött, bár ott hang nélkül ment a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Battlefield 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest