-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
válasz
orangutan4 #11560 üzenetére
En igy vagyok most a 820- al akarok venni meg egyett es mondta a benfentes, hogy nem tudja garantalni az arakat.
-
nbukta77
addikt
válasz
orangutan4 #11555 üzenetére
Mindig az adott honap utolso heten valtoznak az arak es az akcios keszulekek. Mi kerul be es mi kerul ki. Ez belso info.
-
nbukta77
addikt
válasz
westcoastog #11052 üzenetére
Ez egy rossz otlet a litium akunak nem tesz jot.
-
-
nbukta77
addikt
válasz
old rocker #10380 üzenetére
De az.
-
nbukta77
addikt
válasz
KunEmber #10370 üzenetére
Valaszt sajnos nem tudok, de mivel wp ezert celszerubb lenne msoft alkalmazasokat es szolgaltatasokat hasznalni. Ertem ez alatt a live- outlook parost. Ertelemszeruen android alatt google szolgaltatasokat. Miota at alltam wp- re es szakitottam a google szolgaltatasokkal nalam jol mukodik minden.
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10214 üzenetére
Hat ugy nem is jegyzi meg. Minek kijelentkezni?
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10212 üzenetére
Kijelentkezgetsz a kliensbol?
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10206 üzenetére
Nekem megjegyezte. Meg a jelszavam is.
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10196 üzenetére
Nem a kliensben kell bekapcsolni. Hanem az uzenetbeallitasokban van egy facebook alapu cseveges bekapcsolasa azt kell es utana az uzenetekben onlinere kell magad rakni.
-
nbukta77
addikt
válasz
muratomi1 #10159 üzenetére
Persze. En is a 625 es a 820- on gondolkodtam. Aztan a kamera a ram es az erosebb hardver miatt 820 lett. A grafikus gyorsito erosebb a 820- ban. Meg a plusz ram is jol jon majd a kesobbiekben a frissiteseknel.
Pl nekem amber alatt van gyorsnezet opcio ami az 512 ramos telokban nincs. Meg a dupla koppintasos feloldas. Es szerintem meg lesz egy par ilyen dolog. Plusz a here drive+ -
nbukta77
addikt
válasz
muratomi1 #10157 üzenetére
Nekem jobb. A 4" nekem kicsi volt. Ez a 4.3 pont a meretem. Minosegben is jobb szerintem. Ez olyan, mint egy 920. Tenyleg nem mondod meg, hogy szet lehet szedni, de hozza teszem az 520 is nagyon profi. Es en meg azt is jokor vettem 34.900- ert. Masnap emeltek az arakat.
-
nbukta77
addikt
Nalunk is a csaladban 520-820 paros van. Elotte 520-800 volt. En hasznaltam az 520- at, de akciozott a T igy valtottam 820- ra. En is es az asszony is nagy megelegedessel hasznalja. A 820 a nagyobb kijelzo,erosebb hardver es a vaku miatt jobb valasztas szerintem. De az 520- al sincs semmi problema. Nekem csak a led vaku hianyzott. Amugy mind a ketto popec telo. Nekem az evek ota tarto androidozas utan feludules wp- t hasznalni. Mar csak hasznalni akarom a telot nem mokolni folyamatosan. Mondom ezt ugy, hogy felsokategorias androidrol valtottam.
-
nbukta77
addikt
válasz
old rocker #9484 üzenetére
Hat ezert en sem.
-
nbukta77
addikt
válasz
old rocker #9482 üzenetére
Na az fasza.
-
nbukta77
addikt
Telepitettem a sysapp push- al a gyorsnezetet ami mint kiderult nem mukodik. Viszont a rendszerbe epul. Hogy tudom en azt torolni? Minden inaktiv benne igy nincs ertelme. Elore is koszi.
-
nbukta77
addikt
Azt tudja valaki, hogy mi az amit mi biztos nem kapunk meg a gdr3- al? Koszi
-
nbukta77
addikt
Jo reggelt mindenkinek. Melyik a legjobb youtube app?
-
nbukta77
addikt
válasz
The-Mechanic #9237 üzenetére
Ott irja fent, hogy amber.
-
nbukta77
addikt
válasz
The-Mechanic #9234 üzenetére
Extrak+infok alatt.
A kejelzon gyarilag nincs folia.
-
nbukta77
addikt
Ha van radiom akkor gdr3 van a telon? Kosz.
-
nbukta77
addikt
válasz
kovaripeti #9060 üzenetére
Bocs. A tokod milyen rajta? Amugy sorry!
-
nbukta77
addikt
válasz
patex1983 #8987 üzenetére
Az a baj, hogy allandoan fejlodik a droid alatt a hardver. Nem tudod kovetni. Mar lassan 3 giga ram is keves lesz. Az 520 elott 2 napig egy huawei g510- et hasznaltam, mert jo arban elvittek a lumia 900- am. Egy kinszenvedes volt az 512 rammal.
Hala a jo egnek, hogy en meg tegnap megvettem 35- ert a T- ben.
-
nbukta77
addikt
En is androidrol valtottam igaz nem ismeretlen a wp vilaga, mert anno mikor indult volt omnia 7- em. Meg mostansag is volt mar lumia 800,900,620,520 de mindig vissza tertem droidra. Most mar nem fogok. Az 520 egy jo valasztas igaz jobban szeretem a felsokategorias telokat. Csak elegem lett az allando androidos gondokbol fagyasok lassulasok. Meg s3- nal is. Ha ujra tehetem majd akkor az 520- at csak egy felsokategorias wp- re fogom cserelni. Mar ugy vagyok vele, hogy a telefont hasznalni akarom. Engem szolgaljon ne forditva,ne keljen romolni,hogy mukodjon flottul. Net,email stb szinkronok. Ennyi. Bocs, ha hosszu lett.
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma vettem egy 520- at a 900 utan.Kerdesem lenne van e mar gdr3?
-
nbukta77
addikt
Hi. Memoriakartyat gep nelkul hogyan tudnam formazni? Koszi
-
nbukta77
addikt
Azert arra kivancsi lennek, hogy mi lehet a gond az ertesitesekkel. Hasznaltam sokaig wp7-et aztan vissza valtottam pont emiatt androidra. Arrol volt szo, hogy wp8 alatt mar mennek rendesen. Aztan meg szarabb. A viber nekem abszolute nem jelez meg egy nap utan sem. Itt valami nagy gaz van.
-
nbukta77
addikt
Ezt a vibert nem ertem. Miert nem jon meg az ertesites a csempen? Asszonynak fel eve lumia 620 volt mukodott tokeletesen.
-
nbukta77
addikt
Melyik battery csempet ajanljatok ami pontosan is mutat.
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma csatlakoztam a csapathoz. Androidrol valtottam sgs3, Samsung advance. Egy kerdesem lenne. Viber,hogy mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest