- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont jókor vettem az 520-at, augusztusban lejár a hűségidő, ha nem lesz rá W10, lecserélem.
-
törölt tag
Felteszem itt is a kérdést:
Hozzáadtam egy Google fiókot. A YouTube, a Drive, és a naptár miatt tartottam meg még Android koromból. Azóta folyamatosan szinkronizál..le se lehet lőni..se törölni, semmi. A weben visszavontam a WP hozzáférési engedélyét, de úgy sem hagyja abba. El akarom kerülni a HR-t. Valami tipp?? Köszönöm előre is. -
törölt tag
válasz
Namelesske #29914 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem...felteszem mint WP8 Amber, aztán OTA a WP8 Black jön rá? Nem egyből a 8.1?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29910 üzenetére
Ezek Amber-ek, nem? Mert ha igen, azt hiába teszem fel, Black-et nem tudok csinálni belőle. A futó programok kiikszelhetősége miatt ragaszkodnék a Black-hez.
-
törölt tag
Nincs senkinek meg a WP8 Black? Telekomos vagy független..mindegy..egyre borzalmasabb nekem a 8.1.
-
törölt tag
A WP8.0.BLACK magyar, Telekomos firmware megtalálható valahol?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29433 üzenetére
Megoldottam..már jó..nna.
Majd ha időm lesz, ki is próbálom
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29431 üzenetére
Igen..csa épp nem látja az anno itt linkelt, majd leszedett ROM-ot..pedig már a Packages mappába is ott van..ááá..
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29301 üzenetére
Köszönöm, lelkierőt gyűjtök, és kipróbálom majd.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29294 üzenetére
Vagy egy cikk a DW-ra..
-
törölt tag
válasz
Namelesske #29294 üzenetére
Leírnád részletesen?
-
törölt tag
Hogy tudom visszatenni a WP8-at az 520-ra? NSU, NSRT megvan, a WP8 megvan, de nem tudom hogyan kell..vagy más progi kell hozzá?
-
törölt tag
válasz
#36819456 #29015 üzenetére
Javitanám magam...a legutolsó alkalmazás amit két napja, és laggolás miatti HR előtt telepítettem, a Telekom volt. Most leszedve szinte kicserélték a telót, lagg nincs, az app lista ikontalansága egy csapásra megszűnt..nem beszélve fekete képernyős csontra fagyásokról.
-
törölt tag
válasz
esztertorek #29013 üzenetére
Két napos HR után, nem töltve vissza a biztonsági mentést...olyan lassú..laggoló az egész telefon, valami szörnyű. Erősen gondolkozom a 8/Black downgrade-n. Jön talán valami frissítés a Developers -hez, ha azzal sem lesz jobb, akkor WP8. Azzal nem volt semmi gond(om). 😞 😃
-
törölt tag
Ha kap új Windowst ha nem, ez a kis Lumia marad míg meg nem hal. Az első telefonom amit még egy év után is szeretek.
-
törölt tag
Jön a Telekomos..
-
törölt tag
Visszatettem én is a WP8/Black-et...lehet ez is marad, nem sok dolog hiányzik a 8.1-ből..
-
törölt tag
válasz
westcoastog #20774 üzenetére
Nem április 10.-én? Vagyis ma..
-
törölt tag
A 8.1-ben lesz FB integráció végül?? Mert ez a Messenger egy borzalom.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #20407 üzenetére
Igen..éppen azért is szoktam úgy.
-
törölt tag
válasz
kalozhun100 #20404 üzenetére
Én egy papirlap sarkát szoktam bedugni még a hangszóró nyílás előtt..végighúzom, és jó sok retek kijön belőle.
-
törölt tag
válasz
catroot #19414 üzenetére
A laptopomon is Explorert használom..az is szórakozik a jelszavak megjegyzésével..igy a LastPass kiegészítővel jegyeztetem meg a dolgaimat..de nem telepítem, hanem mint bookmarkletet használom mindkét helyen, elmentve mint könyvjelző...itt úgy működik hogy pl Facebook bejelentkezési oldal..üres boxok..kedvencek..a bookmarklet..fél másodpercig szöszmötöl..és szépen kitölti..vagy be is lép..ahogy a weben beállítottam...mióta megvan igy csinálom és soha nem kell pötyögni.
-
törölt tag
A gyerek játszott a telóval, aztán hozza, hogy nem jó..a képernyő világít, egy fogaskerék és egy villám van rajta. Akku ki-be, aztán töltőre..csak lemerült volna? Ilyet még nem láttam fél év alatt...
-
törölt tag
A Microsoftos FB alkalmazás közepes, illetve nagy méretű csempén csak egy képet jelenít meg, vagy előbb utóbb változik? Köszi.
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #15713 üzenetére
Megvan a teló vagy fél éve, többször is...soha nem jelzett, de csak még most jutott eszembe a kérdést feltenni, nem nagy probléma, csak érdekel, hogy Windows rendszerű telefont és az Outlook szolgáltatást használva, mi a retek kell még hogy valami rendesen menjen?? Mert teszem azt nem menne a Google naptár rendesen..bánná a hó, menjen droidon, az az arra való...érted, csak kissé bosszantó.
-
törölt tag
Ha a beépített naptárat használom, szinkronban tartva az Outlook naptárral, miért nem óhajt értesíteni soha? Pl. születésnap...neten beállítva, hogy egész napos esemény, értesítés kezdéskor, eszközökön.. Elvileg akkor éjfélkor kellene nem?
-
törölt tag
válasz
gabe8719 #15376 üzenetére
Videolejátszó kodekjei: VC-1, Windows video, H.264/AVC, H.263, MPEG-4.
Lejátszható videofájl-formátumok: MP4, WMV, AVI, 3GP, 3G2, M4V, MOV.Audio kodekek: MP3, AMR-NB, WMA 10 Pro, GSM FR, WMA 9, AAC LC, eAAC+/HEAACv2, HE-AAC.
Hangformátumok: ASF, MP4, AAC, AMR, MP3, M4A, WMA, 3GP, 3G2. -
-
törölt tag
Most mivan a divx lejátszással? Akármelyik avi filmet teszem a kártyára gond nélkül viszi a gyári lejátszó.
-
törölt tag
válasz
Kryczek #11956 üzenetére
Sokat kipróbáltam, szerintem ez a legpontosabb.
[Weaher View] -
törölt tag
Vajon miért nem óhajtja frissíteni az egyik SkyDrive képeket tartalmazó mappát a Fényképek alkalmazás? Pillanatnyilag nem frissíthető...már egy hete..van benne vagy 1600 kép. SkyDrive alkalmazás gond nélkül megjeleníti.
-
törölt tag
Arra tudtok valamit, hogy hiába cserélném le a telón a profilképem, mégsem változik? A webes felületen már az új van,de a telón nem...pedig bőszen szinkronizálom az Outlook fiókot..2 napja.
-
törölt tag
válasz
KicsiBGery #7345 üzenetére
Írtam már vagy egy hete, hogy nekem is a melóhelyen csinálja, mikor váltogat szerencsétlen 2G/3G között...de akkor netezés közben állandóan.
Mikor beteszem a lábam, akkor át is állítom 2G módra, akkor SOHA nem csinálja.
Na jó..tegnap frissítette a Mo. térképet...akkor kifeküdt, de lehet azért mert közbe 100 másik dolgot is csináltam..
A háttérben nekem nem megy semmi, egyedül egy időjárás alkalmazás. -
törölt tag
-
törölt tag
Ha SD kártyáról akarok videót (saját készítés,fényképek alk), miért nem látja se a Windows (7) Intéző, se Total Commander?
Az Asztali Windows Phone alkalmazás is hibát észlel, és nem menti le...de mondjuk az látja hogy ott van.
BT-on viszont átmegy...de több száz mega darabja...
Tud valaki megoldást, vagy eresszek le egy kávét, és üljek itt hajnalig? -
törölt tag
Hmmm.. Az Én csempének a nevét lehet módosítani?? Értem úgy, hogy ne azt írja ki, hogy "Én", hanem tetszőleges nevet..
-
törölt tag
válasz
old rocker #5031 üzenetére
Nekem egy Samsung füles maradt még régebbről... az mikor beleüti az agyamba a "Hej tulipán"-t... egy kisebb orgazmus.
-
törölt tag
Nekem is megvan már vagy 2 hete. Mióta volt ez a teszt, azóta van könyvjelzőzve a fórum, olvasom mindennap.
Akinek volt okostelefonja valaha, az sztem egy pillanat alatt átlátja, nagyon egyszerű ezt is kezelni.
Ugyanaz a titka mint egy droidosnak...egy szépen megcsinált, karbantartott MS fiók. (ott Google)
Nem sok minden van ami nem tetszik benne..talán az eq hiánya...de akkor se kellett szappan alakú 620-as.
Na meg a hagyományos Nokia profilok..azok tényleg hiányoznak...sebaj, aki fontos annak van saját csengőhangja, estére meg beállítva egy "nagy semmi.mp3"
Wifi jó, BT szintén..csak kicsit körülményes, kábel + Windows Phone alkalmazással szintén semmi probléma.
Ha meg nagyon hiányzik Total Commander-el fájl kezelek.
Nekem a kamera is pont jó, megnyomom, exponál..nem késik...egy orra és két füle van a gyereknek...ez az előző S5610 Primo-nál közel se volt így, pedig magasztalták rendesen.
Újraindulás is volt már nemegyszer...de rájöttem..akkor mikor netezek, és olyan elb@szott helyen vagyok (cég) ahol van 3G, de már 2 centivel arrébb csak 2G...szerencsétlen teló feladja.
Mióta erre vigyázok nem volt reboot.
Akksija lehet erősebb is, de ez van.
Nnna..ennyi, ha 2 hét után még törölgetem a kijelzőjét, mert piszkos, akkor beváltnak, és szeretettnek mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Burnout Paradise
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest