- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kali8n
aktív tag
válasz
nbukta77 #11066 üzenetére
Igen? Én ahol eddig olvastam, ott mindenhol kiemelték hátrányként, hogy nem tudja tördelni a szöveget a böngésző.
Azt mondod, hogy rendesen működik úgy mint ebben a videóban? -
-
StarKiller89
senior tag
-
muratomi1
senior tag
válasz
nbukta77 #10158 üzenetére
És ez mennyi volt?
Lehet beújítok egy 820-t.
Nekem egy s2-m volt 4.2-es kijelzővel, nekem már kicsi de a telenorban láttam egy 820-t és eléggé jó néz ki.
Viszont a 625 nagyobb és jobban is néz ki. Egyetlen hátránya hogy 512 mb ram van benne viszont nagyon tetszik és olcsóbb is csak a kamera a kérdéses. Kamerában előrébb van amúgy mint az 520/625? -
old rocker
veterán
válasz
nbukta77 #9262 üzenetére
Más utánad már írta, csak megerősíteni tudom: a youtube HD alkalmazást ajánlom. Ha van regisztrált youtube fiókod, akkor a kedvenc videók listáját is látod az alkalmazással, pillanatok alatt meg tudod őket nyitni. (Természetesen wifit érdemes használni az akcióhoz ...) Ha viszont úgy döntesz, a kedvenc filmedet, koncertedet, zenei klipedet offline is szívesen megnéznéd, akkor nagyon gyorsan le is töltheted. Ez esetben viszont - hiába van úgy beállítva a telefon, hogy képeket, videókat az SD kártyára tegye - a telefon belső memóriáját apasztod. Ugyanakkor a letöltött videók természetesen bármikor, sepillanat alatt törölhetők.
Képminőség: Én tegnap néztem végig a Judas Priest egyik teljes koncertjét. (6 MB helyet csípett le.) A koncert odahaza dévédén is megvan nekem, tehát van összehasonlítási alapom. Meglepően jó és élvezhető a kép. A hang.. már inkább szükségmegoldás kategória, ott nagyon előjött, még Sennheiser fülessel is, hogy a telefon zenedéje kicsit vérszegény a mélyhangok vonatkozásában.
Ha pedig keresel valamit a jutyúbon, van egy előválasztási lehetőség, csak a HD minőségűeket jelenítse meg, vagy a trungyákat is. -
Outlander
addikt
válasz
nbukta77 #3905 üzenetére
Nekem 3 napja nem jelez, elötte meg 1 hónapig, azonnal....
Azzal van valahogy összefüggésben, h kiraktam csempének... töröltem, de azóta nem változott semmi... ellenben újratelepítés óta újra van...
Szaal, valami berögződés miatt van a bibi.... gondolom úgy veszi h majd a csempe figyelmeztet, és így letiltja a pushup-ot...
-
Spancho
senior tag
válasz
nbukta77 #3839 üzenetére
Letöltöd és megnézed
A vélemények megoszlanak. De 4 csillagot azért kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen routert?
- Revolut
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest