- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
komistvan
tag
A t-nél még legalább felbukkant de a Telenor ill. Voda? Ott se híre se hamva. Kíváncsiságból megnéztem az angol t-nél és ott sincs. Nem értem...
-
-
zzola
titán
válasz
szabogab #892 üzenetére
Pedig volt, aki T-nél vette meg, tehát kapható volt. Visszább írták, talán a MS felvásárlás miatt nem lehet kapni.
Egyébként én is belevágnák egy nagyobb Lumiába, de a 920-ast kicsinek tartom, valami min. 5" kellene.
Lumia 1820 5.2" vagy Lumia 929 „Icon” 5"-os kijelzővel. Kérdés, melyik lesz kapható T-nél.
Szerintem a 1520 is kapható lesz, kicsit később, az ár az kérdéses... -
szabogab
csendes tag
Nevessetek ki, én amikor elolvastam a készülék tesztjét, idegesített a mérete! Mint azóta olvasom a fórumot naponta, másokat is. Én nekiláttam fából elkészíteni a készülék M1:1-es méretarányos mását. A vastagság nem stimmel. Két lapból ragasztottam össze, így kicsit vastagabb a valódinál. Egy lap kevés lett volna. Pontos vastagságú rétegelt lemezem nem volt. Ezzel a fadarabbal le tudtam tesztelni milyen érzés lehet nadrágzsebben a" péklapáttal "? (nem túl jó)
De annyira tetszik a készülék, és pont letelt a két évem a T-nél, szerettem volna újabb két évet "letölteni" náluk de valóban megjelenés előtt megszűnt. Szerintem az ok egyszerű: pont akkor szált el az Euro, amikor levitték a meg sem jelent készülék árát! Én legalábbis két alkalommal jártam a Soroksári Auchan-ban és bár a kinyomtatott január 20-i árlistájuk még hozta, és január 29.-én ez ki is volt rakva, az eladók még sosem látták! -
Kephamos
addikt
válasz
david->off #888 üzenetére
"Acel dinamikus igenybevetellel szembeni allosag novelese => edzes"
Tuti? A martenzit elég kemény/rideg valami. Nem inkább valami szívósságfokozó hőkezelésre gondoltál? -
válasz
david->off #888 üzenetére
> Ketlem, hogy a crt monitorokon kopasallo bevonat lett volna,
A CRT-ken antireflex bevonat volt, amiket a bevonat serulesekor az emberek lelkesen elkezdtek csiszolgatni mindenfele pasztakkal.
btudos: nem forditva, a GG elsosorban a flexibilitasarol hires, a karcallosag egy extra. A zafirkristaly pl. karcallobb, mint a GG.
It is manufactured through immersion in a molten alkaline salt bath using ion exchange to produce compressive residual stress at the surface. This prevents cracks from propagating - for a crack to start, it will first have to overcome this compressive stress. (wiki)
-
david->off
tag
Acel dinamikus igenybevetellel szembeni allosag novelese => edzes
Femek kopasallosaga => temperalas, kergesites, bevonatolas
Uveg kopasallosaganak javitasa => edzes
Uveg optikai tulajdonsagainak javitasa => bevonatolasKetlem, hogy a crt monitorokon kopasallo bevonat lett volna, sokkal konnyebben tudok elkepzelni valami femgozt, vagy szublimenst, amitol mondjuk antisztatikus lett, vagy javitott az uveg optikai tulajdonsagain, vagy mondjuk nem szedte az ujjlenyomatokat...
De probalj megnyugodni valahogy; en nem displex pasta ugynok vagyok, nem kell megvenned tolem, most akciosan, csupan beszamoltam a gondomrol + a megoldasrol, azt gondolna az ember erre valo egy forum. Nekem mukodott, de lehet en szerencses voltam.
-
Kephamos
addikt
Szerintem nincs semmiféle réteg rajta. Az üveg alapvetően egy igencsak kemény anyag (szúrószerszámmal szemben ellenálló). Gondolom ezek a paszták valamilyen mátrixanyagból és finom, kemény szemcsékből állnak, melyek dörzsölés hatására abrazívan megmunkálják az üveget. Mindjárt el is olvasom a tesztet, hogy tisztábban lássak.
-
válasz
david->off #881 üzenetére
A problema az, hogy az ilyen pasztakkal konnyen le lehet szedni az uvegre felvitt karcolodasgatlo reteget, es akkor vege az egesznek.
-
david->off
tag
Kar hogy nem csinaltam rola elotte-utana kepet, hogy latni lehessen mennyire "megszivtam vele"...
En gepeszmernok vagyok, belemegyek ennel neha orultebb dolgokba is.
Itt legalabb tudtam mire szamithatok es mi all az eredmenyesseg hattereben, hogy mitol mukodhet ez a dolog, hogy miert hivjak az uveget amorf, rovid tavu rendezettseget mutato atomszerkezettel biro anyagnak...
Displex pasta a neve es ugy nez ki, mint ha egy tubus fogkrem lenne torpoknek, piros szinu es valamiert az remlik, hogy tobb ezer forint ez a kb 2 gramm anyag.
-
nikilauda
senior tag
válasz
david->off #876 üzenetére
Erről a pasztáról van valami bővebb infód?
-
david->off
tag
válasz
nikilauda #874 üzenetére
Ragasztottam ra foliat, de nem hozta a vart hatast, viszont... Evekkel ezelott fel akartam ujitani egy nokia 8850-et es vettem hozza valami csoda karc eltavolito polir cuccot aranyaron (displex pasta) Bekentem vele ketszer, korkoros mozduulatokkal eldolgoztam es el is tunt a kis szepsegfolt. Ujra szeretem a peklapatom!
-
IPS kijelzonel a vilagito pixel eselye minimalis, jo esellyel az uveggel van gond.
-
nikilauda
senior tag
válasz
david->off #873 üzenetére
Szerintem is a fólia a legjobb számodra. A bolt tutira nem cserélné.
-
david->off
tag
válasz
Kephamos #870 üzenetére
Nem pixel hiba, egyertelmuen a kijelzo uvegjebol van kipattamva egy darabka. Felhivtam a boltot ahonnan rendeltem, azt mondtak hogy ellenorzott korulmenyek kozott gyartjak ezeket es kizart hogy igy kerult hozzam, szerintuk en basztam ossze. Kuldjem vissza a keszuleket, megnezik es kicserelik a keszuleket ha ugy latjak... Egy rohadt karc, semmi sincs a keszuleken csak az az egy pici piszok szeru pontocska a kijelzon (amit ugy csinalhattam, hogy egy jo eros zsakvarroture ravagtam husklopfoloval...) Mindegy, majd ragasztok ra kijelzovedo foliat, hat ha az eltakarja...
-
-
ossa
tag
Üdv!
Én is csatlakozom egy 1520 black társaságában Közétek.Két kérdésem lenne: memória kártya vásárlás miatt sima microSD vagy microSDXC a jobb választás?
Utóbbival bír? Azt tudom max. 64GB-ot tud lekezeleni.
A topicot végig böngésztem, de nem tudom milyen tokot kellene venni rá? Szilikonos vagy bőr a jobb? -
Kephamos
addikt
válasz
david->off #867 üzenetére
Pixelhiba. Szerintem garanciális ügy.
-
kishozi
csendes tag
válasz
Szintén nincs.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Nálam nincs.
-
david->off
tag
Van meg valakinek rajtam kivul megmagyarazhatatlan, porszem nagysagu, fenyesen csillogo pontocska kijelzojen barhol? Nem karc, mert a korom nem akad meg benne, pedig asszonykam fel van szerelve ilyesmivel...
Letezhet mondjuk uveghiba, edzesi hiba, stb?
-
BobTail
őstag
válasz
koboldozat #864 üzenetére
Nem.
-
koboldozat
senior tag
Tud felvenni 60 fps-el az 1520??
-
bayarena
aktív tag
Valami biztos van, mert ez nem szokványos szerintem.
Soha nem lesz így telefonom -
bayarena
aktív tag
Azért ez vicc, egy lényegében neves cég termékei nem kaphatóak?? mi van itt balkán??
A másik, nekem a 1020as kellene igazából, és vicc, abból meg csak a feketét adják..
Olyan, mintha szándékosan szabotálnák, hogy a Nokia/wp8 fogyjon...
Nem akarok összeesküvés elméleteket szőni, de ez vicc...
Mintha holnaptól az Opel azt mondaná, hogy csak a Corsa kapható, és az is csak feketében.... -
zzola
titán
válasz
runnerman #846 üzenetére
Bosszantó! Az érdekes az, hogy 01.20-tól kapható - a webshop szerint - az ára pedig csökkent pár napja, lehet ki akarták végleg söpörni a készleteket, azért vitték le az árát. Ha így van, miért nem törlik a listáról? De azért nagyon durva, hogy a csúcskategóriát nem tudom megvenni előfizetéssel...
-
runnerman
csendes tag
válasz
koboldozat #847 üzenetére
Facebookon keresztül olvastam az említett oldalon!Lehet hogy kamu hír,mert már le is vették az oldalon nem látom a bejegyzést!
-
runnerman
csendes tag
Nokia World Hungary
Egy rossz hír!
Váratlan oknál fogva a Nokia Lumia 1520 szolgáltató nélkül maradt. Mostantól csak a hivatalos viszonteladóknál és a "szürke piacon" vásárolható meg!
Szerintetek mi bújhat meg a kulisszák mögött?A Telekom HU közleménye:
"Információink szerint a Nokia Lumia 1520 típus beérkezése sajnos már nem várható" -
Kephamos
addikt
Azért elég gáz, hogy nem forgalmazzák. Nem is értem, hogy miért nem. Függetlenül viszont nem fogom megvenni, mert úgy már annyiba kerül, mint előfizetéssel iPhone 5S.
mod.: egyébként is furcsa valami a tmobile webshoppal. Ha nokiára kattintok samsungot ad, ha samsungra, akkor sonyt. Furcsa. -
kishozi
csendes tag
Nekem még sikerült elcsípni egy darabot a webshop készletből, amikor levitték az árát. De csak pár órán keresztül lehetett rendelni, mert elfogyott. Azóta sem lehet kapni. Tegnap előtt hozta meg a futár. Ami gyanús kicsit, hogy felhívtak a webshopból, hogy technikai malőr miatt nem tudja a futár a siófoki Telekomhoz szálítani a készüléket, így ajánlottak egy pick pack pontot. Pont a T-hez nem
Másik, hogy webes rendelésnél én úgy tudom, hogy nincs a szerződés és jótállás kinyomtatva... Na nekem ezt is elküldték, volt vagy 30 oldal. Na meg T-s logó sincs indításkor... Lehet, hogy független is?
A készülékről pedig annyit, hogy a kibontást 3 perces néma csend és tátott száj követte. Samsung S4-ről váltottam, ahhoz képest is brutálisan nagy. Böngészéskor tényleg nincs szükség mobil nézetre -
pitimany
tag
Köszönöm, hogy megosztottátok velünk öltözködési, telefon hordási szokásaitokat, egybehangzó vélemény tehát, hogy nadrágzsebben elfér, feltéve ha nagy a nadrág zsebe! (Legjobb egy kertész nadrág lenne
)
Jacis! A navigáció sávinformációkat is tartalmaz, illetve irányváltási manőver előtt mennyire informatív a képi és hang utasítás?
Aki tud valami konkrét információt, hogy miért tették "már nem rendelhető" kategóriába a készlethiány kategóriából a T-Mobile-nál, illetve, hogy lehet e még valamikor vásárolni, ossza már meg velünk is.
-
Kephamos
addikt
Farmert hordok, rendszerint 501-est. Nekem is elég nagy lapát kezem van, szóval még él a remény, hogy jó lesz nekem ez a telefon, bár egyelőre a T-nél nem lehet kapni.
-
-
nikilauda
senior tag
válasz
david->off #817 üzenetére
Meg is rendelem. Köszi.
Jacis: Én is úgy érzem,hogy ez kellett nekem. A wp-t szeretem, de a 920 kicsit mindig elvette a kedvem a hirtelen lemerülésekkel. Itt ilyen gondom nem akadt még. Úgyhogy minden szinkronizál, wifi mobilnet,GPS folyamatosan megy.
-
jacis
nagyúr
Srácok nagyon szeretem ezt a nagy tehenet
Kedden reggel elmentem Pécsre navigáltam vele egész úton nagyon fullos a navi része. Rengeteget neteztem vele az akksi egy vadálatt, nagyon kényelmes vele gépelni stb.. egyszóval jó
-
zzola
titán
Ma azt mondta telefonon az ügyfélszolgálat, hogy ez egy új készülék, legyek türelemmel, érkezik belőle...
Amikor mondtam neki, hogy Nokia Lumia 1520, első reakciója az volt, hogy a T nem is forgalmazza ezt a típust, a kezelő nem hallott róla. Kis idő múlva utána nézett és mondta, hogy ez gyönyörű 6"-os készülék... -
david->off
tag
válasz
nikilauda #811 üzenetére
Lefényképezhetem én is, de nem fogsz mást látni, mint a linkelt oldalon...
Nagyon vékony, azt mondom, talán összességében kb. 1 mm -rel lett szélesebb tőle a telefon, szóval olyan 0,5 - 0,6 mm körül lehet az anyagvastagság. De marha rugalmas és nagyon kellemes tapintású műanyagból van + kapsz hozzá kijelzővédő fóliát + kendőt + egy kék matricát ami nem tudom mire jó... Tudom gorilla glass, de akkor is raktam eddig is minden készülékemre, ez sem lehetett kivétel. Az is a neve kijelző védő fólia -> itt aztán van mit védeni!
-
zzola
titán
Érdekes! Ma 13:25-kor jött egy e-mail, hogy van készleten a készülékből. 13:29-kor beléptem a webshopba, akkor már nem volt. De még lehetett kérni értesítőt. Most már értesítő sincsen, a készülék már nem rendelhető! WTF? Átmeneti készlethiány, vagy túl olcsón adták? Ki a franc tudja...
Holnap felhívom a T-t újból... -
mazsi70
senior tag
válasz
SpongyaBob #814 üzenetére
Akkor azt szokták kiírni...
-
mazsi70
senior tag
Ez a termék már???? nem rendelhető!!!
Most mi van ?! -
nikilauda
senior tag
válasz
david->off #810 üzenetére
Tetszik. Mennyire vékony? Képekről jónak tűnik. A lényeg, hogy ne legyen még nagyobb a telefon.
-
nikilauda
senior tag
Ilyet lehet Mo-n kapni?
-
zzola
titán
T-nél sehol sem lehet kapni. Vezeték nélküli töltőt melyiket tudnatok ajánlani? Csak a Nokias jó hozzá?
-
-
jacis
nagyúr
válasz
pitimany #800 üzenetére
Én farzsebben hordom. Olyan tokot amit a G2-nél használtam (és Te is említesz) soha többet nem használok egy telefonomnál sem. Ki-be csukogatásnál mikrokarcok keletkeznek a kijelzőn...
Amúgy ha jól tudom ehhez is van hasonló flippes tok csak annyi hogy azon nincs ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged