- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Debrecenbe van olyan szolgáltató ahol ki van téve a telefon kipróbálási célból ?
-
btudos
nagyúr
válasz
martinkeet #1191 üzenetére
Valószínűleg hivatalosan egyik se.
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudnátok mondani,hogy melyik smartwatch kompatibilis a 1520-sal?
Köszi! -
Ati1979
veterán
Érezhetően gyorsabb lett!
Notification center is nagyon tetszik!
Már alig várom, hogy feltehessem rá! Mikor lesz elérhető? -
Yoretto
tag
http://m.youtube.com/watch?v=dMorq14RQd0&feature=youtu.be
-
Brutális
csendes tag
https://onedrive.live.com/redir?resid=C4F2DF32C2043E37!272&authkey=!AMec-MZ0WlyxNdM&v=3&ithint=photo,.jpg
-
Brutális
csendes tag
Nekem is wp van, de azt le kell szögeznem hogy a droid még sokkal jobb pc kiváltásra mint a wp.A file kezelése gyalázatosan szar a droidhoz képest. Én pl. nem tudtam csatolni egy PDF filet mailbe, mert sd-n volt. Pc kellett ahoz hogy átrakjam a belső memóriába, hogy csatolni tudjam. Egyenlőre baromi körülményes...
-
puddle
csendes tag
Tudom, persze, PC-t nem használom semmi különösre, egyszerűen csak oda vagyok berendezkedve (zene, filmek, adatok, stbstb), a felváltását a tárhelycserére értem. Nem kell hdd, ha ott a cloud meg az SD-kártya.
Azért WP, mert Androidot egyáltalán nem kedvelem, nincs köze a fentiekhez.
-
puddle
csendes tag
Én alapból az asztali gépet "váltanám fel vele", így nem lenne elég a 64.
Nem ismerem egyáltalán a mobilpiacot, így fogalmam sincs milyen más készülék jöhetne szóba (phablet, windows, nagy akksi).Ha nincs alternatíva, akkor 2x64-gyel fogok szórakozni.
Köszönöm a válaszokat!
-
ossa
tag
Szia!
#1180 hsz.-re ment.
Készülék korlát. Ez maximum csak 64 GB-ot kezel le és "lát", hiába tennél bele nagyobbat, nem is érdemes.
Ekkora méretben már csak microSDXC kártyák vannak. Gyári leírásokban benne van.
Nekem is 64 GB microSDXC van benne, de szerintem sosem lesz tele.
Remélem tudtam segíteni. -
puddle
csendes tag
Üdv!
Szemezgetek a telefonnal, nagyon tetszik.
A leírásában az szerepel, hogy max 64GB-s microSD megy bele. Ez a korlát a készüléké, vagy a leírás megalkotásakor még nem volt nagyobb kártya, így nem számoltak vele?
Olvastam, hogy valaki tett bele microSDXC-s kártyát, és az is ment vele, de minden mást is olvasni, nem tudni, hogy most melyik igaz melyik nem.
Szóval lehet nagyobb kártyát, nem csak sima mSD-t rakni bele?
-
runnerman
csendes tag
Sziasztok! Lumia 1520-ba mindegy hogy milyen memória kártyát vesz az ember,gondolok erre pl. Class 4,6,10 előre is köszönöm szépen az információt!
-
Iván_78
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de nem tudom megoldani.
Régebben is használtam Windows Phone-t és valamiért úgy rémlik azon be tudtam állítani, hogy levelezésnél (G-mail) automatikusan letöltődjenek a képek.
Számomra fontos lenne, hogy ne keljen minden egyes alkalommal a képek letöltése pontra kattintani...
Segítségeteket előre is köszönöm! -
hito
nagyúr
Tulajok! 720p közben hányszoros zoom érhető el?Megvan, 4x-es
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ez botrány! Létezik, hogy egyik szolgáltató kínálatában sem jelent meg a készülék?
-
Brutális
csendes tag
válasz
T.Peter #1166 üzenetére
Ebből a problémából kifolyólag az 1520 mellé lett egy xperia sp másodtelefonnak. T-s origi, vadi új, egy napos.
Az rendben van hogy nem azonos kategória, de erős a droid hatás. Kb 15 app van fent, többször újraindítva sim nélkül wifivel használom. Laggol..... Ok hogy közben megy a torrent, de az röhely hogy a zene lejátszás közben ha a hangerőt álítom szépen szaggat. Még a menü is.
Így egymás mellett jól látszik mindkettő oldalon a pro és kontra. Ha összekapja magát software oldalon a wp, akkor eszi a droidot. -
T.Peter
őstag
válasz
Brutális #1165 üzenetére
Az oprendszer külön kezeli az intézőben látható mappákat (pl a documents mappát) azoktól a fájloktól, amiket direkt a telefonra szedsz le. Így az a file, amit pl onedrive-ról megjelenítesz a telefonon, eltárolódik a készülék tárhelyében, de nem látható kívülről. Így nem is tudod kinyerni pc-n keresztül közvetlenül.
-
Brutális
csendes tag
válasz
Oppenheimer #1164 üzenetére
??? Bővebben fejtsd ki nekem légyszíves.
-
Brutális
csendes tag
Van valakinek megoldása arra, hogy mailben kapok pdf mellékletet, lementem telefonra, de gépre nem tudom másolni, mert nem látja az intéző. A saját programját nem installálhatom, mert mh.gép.
-
franc0
őstag
válasz
WinstonWolf #1137 üzenetére
Bizony, a múlt héten én is kipróbáltam.
Ritka jó fejek, mert van használható wifi.Fektetve zoomolás nélkül is kényelmesen lehet netezni a 6 colon. Ha lesz WP-re duolingo akkor veszek egyet.
-
benczeb
aktív tag
Valaki írja már meg, h azzal, h egy 6 inches kijelző van a telefonban, több információt is jelenít meg mondjuk egy 4.5-eshez képest, vagy csak nagyobbak rajta, de a tartalom ugyanaz egy kisebbhez képest? mintha ezt olvastam volna valahol....
-
daniel909
addikt
Hát kösz!
Sose gondoltam volna erre. Azt hittem simán lemaradt. -
GeneralCube
tag
miért nincs erről mobilarénás tesztvideó?
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1143 üzenetére
Mit érdekelnek téged a céges dolgai?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
david->off #1142 üzenetére
Azert 1-2 kepet csepegtethetnel.
-
david->off
tag
Nagyon szrp kepeket lehet loni vele es ahhoz kepest, hogy nem tul fenyeros az objektive, kis fenynel is lehet vele eles, zajmentes fotokat kesziteni. (nekem szinte csak ceges dolgok vannak, illetve az asszonykam kulonbozo alkatreszei kendozetlenul, szoval nem fogok kepet feltolteni)
-
Oppenheimer
nagyúr
Irány a fotós topik és keress rá, hogy 1520!
-
Rob700
senior tag
Jó lenne látni több 1520-al készült képet...
-
runnerman
csendes tag
válasz
WinstonWolf #1137 üzenetére
Szia! Köszi az infót,de nekem kecskeméti az ideális majd ha megyek rokon látogatóba maximum...
-
kpal
nagyúr
válasz
WinstonWolf #1134 üzenetére
Debreceni MMM-be csak 520,925,1020.. van de 1520 semmi
#1135) runnerman Nekem is az van még . 1520 kb. a duplája .
-
runnerman
csendes tag
válasz
WinstonWolf #1134 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik az 1520 de,élőben még nem láttam ezért ha rendelnék is netről én is előbb elmennék oda ahol Te voltál kézbe venni ha egyáltalán belefér!
Bár nekem elég nagy lenne azt hiszem,hogy évek óta Nokia N8-am van!
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok!
Tegnap betévedtem egy Medimarkt-ba, és ki volt rakva a 1520-as. Hát mit ne mondjak... Hatalmas!!! Mellétettem a Note 3-at, és kb olyan érzés volt, mint amikor a Note3 mellé odateszem az S4-et...
Nincs kis kezem, de már a Note 3 is a határán van a használhatóságnak nálam legalább is... De ez.... Szerintem kicsit túl lőtt a célon a Nokia. Ebbe a házba szerintem egy 4500 mAh-ás akksi is elfért volna... Vagy egy mini magfúziós reaktor...
Minden egyéb hibátlan. Szép a kijelző, igényes az összerakás, mondjuk szerintem a kamera lencséje kicsit védtelen, lehet karcolódni fog.
Összességében olyan érzésem volt a telefonnal, mit a zsiráffal. Szép, szép, de otthonra nem kéne.
-
GeneralCube
tag
nem tudja valaki hogy miért vették ki ezt a telefont a T készülékei közül?
-
tfery
tag
Szevasz Bog!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Lumia 1520 vagy 1320 tudja e azokat a szolgáltatásokat amit annak idején az 5800 alapból tudott? Nevezetesen hangtárcsázás, hívó fél név bemondása ( nem tanított, hanem a név jegyzékl neveiből generálva, magyarul ), valamint a több csoportos hívás szűrést.
Üdv. Tfery
-
kpal
nagyúr
válasz
david->off #1121 üzenetére
Wifi-nél mit tapasztalsz ,mennyivel jobb ?
-
Tiberius.C
csendes tag
válasz
Tiberius.C #1115 üzenetére
Ma történt egy frissítés, de ugyan úgy nem látom az áruházban az SD kártya menüt...
De most ott kellene lennie nem ??
Mi lehet itt a gond ?? Felismeri hogy van benne meg minden, de ott miért nem látható ?? -
david->off
tag
válasz
Yoretto #1120 üzenetére
Nekem is volt rendszer frissites tegnap, de en semmi valtozast most utana nem tapasztaltam. Kb. 3 hete minden 2-3. nap frissult valami menupont az alkalmazas aruhazon keresztul. Ezek biztos voltak a teljesseg igenye nelkul; wifi, erzekenyseg, extrak+info, gyorsnezet, nyelvi valami...es persze szamos alkalmazas is frissult ezekkel parhuzamosan.
-
borztej
csendes tag
tegnap jött egy firmware update, de sok újdonságot, változást nem vélek felfedezni
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Tiberius.C #1113 üzenetére
Akkor lehet, meg kell várnod a 8.1-et.
-
válasz
Tiberius.C #1111 üzenetére
restart volt?
-
Tiberius.C
csendes tag
válasz
koboldozat #1093 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ.
Alapjában 4 gbos kártyát tettem volna bele, amin a képeim voltak, de class4es volt és egy fórumon valakinek class10es sd-vel ment minden. Pár fonttért megvettem ezt a 32gb-ot és csak ezért van ez. De a telepítés nem működik. Teszteltem, hogy netről leszedem és manuálisan telepítem de nem engedi és ne jövök rá hogy miért vagy rossz a technika ezért kérdezem, hogyan akkor ??
Mert az áruházban nem jelenik meg az SD kártya rész ahol elvileg ott kellene lenni. -
válasz
GeneralCube #1108 üzenetére
attól függ, mennyi kakaót tud adni a töltő
-
válasz
GeneralCube #1106 üzenetére
[link] - tehát bármelyik jó, legfeljebb használat közben is merül, mert nem tud elég naftát adni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged