- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maoraon
csendes tag
Tudtok e mondani erre vmit:
Raktam rá garmint 5.0ást! Azóta belső gps olyan mintha kiégett volna!
A szoft nem érzékeli a hardvert, pedig beállítottam belsőt, hogy csak azt érzékelje. Meghalt volna? Vgy alap szoftja Belle beteg? Mit tegyek, mit ne? Segítsetek!
máskölünben csak gps miat vettem, más gps szoft esetleg ami nem garmin, nem gyári?
-
Ranko
csendes tag
Én a legutóbbit nokiaprogramok.hunál találtam meg, de ne vezetés közben! Előtte nézd meg s ne közben!!!
Csiga ez bármivel, de viszi az e52, csak a Gkarmin k nélk is komplikált felrakni, de van rá mód, kell kb 300mb hely, meg türelem! de az sok, a térképen soká talál meg jelez, de megteszi.
Am mumus, mert a keletiromán nokiákon máig is megy maps meg microsoft. Szoftveresen kéne vmi új, a symbiük a régi.
-
Ranko
csendes tag
Nálam a nokia e52 most kelt el 10ezFtrt vaterán. De nálam sem ment semmi maps térkép, sőt microsoft sem.
Plusz belső tárhely 40mb mire lett elég. Ráadás, hogy nokia e52 gprs wifinél felforrt, aksi új meg két őra alatt lenullázódott. Szép lett, jó lett, csak nem évekre szólt ez sem.
Báár a Conkord böszmeségeket máig veri! Kaptam p40est, na arra semmit nem lehet rakni, wapnál meg újra indult folyton folyvást.El is ment kilencért egyhamar raptorp40, ennyit érnek mással összevetve, többet sem.
.
Alig van jó nyomógombos.
Kinéztem egy Alcatelt, de várós lesz, mert még friss.
Erre a c6ra meg vigyázok, dupla fólia, dupla tok.
Keresek appot, amivel tudni lehet fm adást felvenni, de nem lelek... pedig kéne!Kb ennyi kell ahhoz, hogy az androkidemet megérintse tudásilag.
Én a Témobinak a szimbólumát indhtó képről akarom lelőni! Tud vki vmit???Meg szereztem új askit c6ra, hát a régi 3 órát tudott, ez teljes leterhelésen vitt 5 órát, android őj aksi tán 2,5 órát ment, beszélek itt a Ace1ról 5830.
-
SAIKON
tag
Ha a kezdőképernyőről, vagy a menüből elindítom a "Térképek"-et, megnyílik az alkalmazás, majd 2mp múlva bezáródik. Ezért gondoltam valami külső megoldásra. Most volt egyébként frissen telepítve a teló a legújabb szofttal. Nem tudom hogy előtte működött, vagy sem. 2GB memókari van benne.
-
SAIKON
tag
Bocsi az Off-ért...
E5-re szeretnék térképet telepíteni, de nem tudok.
A nokia acc elvileg megszűnt, van MS acc-om is, de azzal nem engedett be a nokia suite-ba
Most frissítettem a nokia suit-ot, ott pedig fel sem kínálja a belépés lehetőségét.
Hogyan tudnék térképet tenni a telóra? -
Ranko
csendes tag
válasz
Darellus92 #2584 üzenetére
Alapján 128 mb ramosak az Esek, de ez 256mbrammal toltam vele whatsappot.
Aksi 3 órán bellül lenullázódott. Közben ment mobilnet ugyan, de néha be is laggolt szépen, akár a kisebbik testvére a nokia e52.
De nem fagyott ki! Ami a Régi Nokiánál nagy szó, mert e52, nokia n95, nokia n97nél fél órán bellül se kép se hang.Egy használt telókat adónál teszteltem e héten, ezen telókon!
Az xperia x8hoz képest lassabban talál gprs jelet, hamarabb el is veszti, de hajlamos menet közben a jel minden ok nélkül nullázódni.
Foggalmam sincs, minek raktak rá tűzfalat, spyfogót, hiszen csak 1 magos. de ez nem zavart be ezen az újon. De azt ajánlom, legyen tartalék aksi, nem tudnak 1 hetet meg kilenc napot az aksik, hiába 1500 mah !
BP 4L nagy szám volt, hogy drágán adták a mobilbankot! De most már olcsón is van jó.
Sőt cserés cellásakat kapni.Ha vissza mehetnék a jövőben, meggondolnám, megvenném e 12.000Ftrt.
Tudom ellen beszélek a sajátom ellen, de ezt érzem! megosztottam veletek mind azt, amit észleltem enyémen! Lehet eladom, mert rajtam marad ez is.
Meg egyre többen értenek hozzá, ami megint nem tesz velem jót, a adom tovább.
Am nekem a nokia xpressesek aksiai tudtak becsülendőt.
Hopp, tegnap tokban leejtettem fapadlóra, két középső gombsor kiesett, mint gyöngyfüzérről a gyöngyök!
Hopp, két hét, s vehetnék rá gombsort, 1.600Ft ba megúszom ugyan, de meddig tart ki?
Mind 1, baj, a műanyag napon is érik igen gyorsan. Lassan a kocsit is zsebbe kell hordani, fény ne érje!Mert hót műanyag az egész!
-
Darellus92
aktív tag
Sziasztok!
Másodtelefonnak gondoltam egy E6 beszerzését. Egy kritérium lenne számomra, hogy a whatsapp menjen rajta (háttérben is). Tudja ezt a telefon? (elvileg csak SD-kártyáról telepíthető)
-
TommyX_
őstag
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2581 üzenetére
Csak nem telefonnal a gond! Kivettem simet, a nelkul nem jelzi a feher boritekot...offlineban nem!
de emezbe meg még feher boritekot se, ha atrakom, n95be áttettem, és semmi.
itt nincs uzenet meg sms, arra gyanakszom a postafiokomba uzent vki hanganyagot, de azt hogy erem el e6 alatt nem tudom.
kisebb kaland volt mire meglett az sms ikon is.
Postafiokot e 6on hogyan birom meghallgatni?
meg mit jelenthet az a feher sima villogo boritek:? email kizarva.. mms kizarva, sms kizarva, csak hanguzenet lehet...de nem erem el, a kereso meg kidobott 1 pdf fajlt, hiaba bogaraszom, az is smst ir meg.
meglett a rendszer vissza allitas is, de a fehér keprol nem váltott át. Vártam vele 5 percig, kivettem az aksit, varok fel percet bekapcsolom es udvozol a telo angolul..
Siker, csak az nem siker, hogy miert nem eleg ennek 5 perc, hogy vissza alljon gyari allapotra.
Korai volt, hogy ot perc utan idegbol kivettem az aksit? De vissza allt, csak ez a feher kep kozben ijesztoen nezett ki.
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2579 üzenetére
Nulla.
De pl azt sem értem, a szoli miért küldi a beállításokat smsben, amikor minden ok. Azt írja hibás csatlakozást észleltünk, erre jön az ms csomag, hogy mentsek, mentek, de hiába törlöm üzeneteket,az sms szimbi u úgy ott villog.
hard reset? master reset? hogyan? mert gyári vissza állítást csináltam, u ez. # * számsort keresek hozzá.
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2577 üzenetére
Rendbe lett, hála! Kérdés, fent bal középen az sms szimbi nem akar elmúlni. Tehát hiába olvasom el pl szolgáltató beállításait meg mentem el, az úgyan úgy villog...
meg a szoli újra küldi a beállításokat folyton!
nem akar eltűnni az sms jel, t villog, zavaró. kiiktatni hogyan?
-
TommyX_
őstag
Véleményem szerint, nem kell Symbianos telefonra vírusirtó, csak megbízható forrásból kell telepíteni alkalmazásokat.
Kezdésnek újra kéne rakni a telefon szoftverét, utána telefonszámok és üzenetek visszaállítása, ha szükséges.
Az opera mini jól működik S60^3-on, nekem legalább is igen.
Rakd fel az applist programot, amit ebből telepítesz azzal nem lesz gond. -
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2574 üzenetére
Csáó mindenki! Tudom 1 vkitől kérdezek, de mindenkitől kérdem:
Az alábbi készüléken van F prot védelem, nálam amikor ez futott a nokia kigyaott, újra indult.
Na már most, én ezt letöröltem. Mivel ellenőrizzem, védekezhetek netképes kártevők ellen? Az F port nálam nulla.
Aztán, nem találok karbantartó, regedit takarítást végző, vagy hiba elemző progikat. Tudom sajna nem androkid, de kérdem az alábbi telóra mit ne és mit feltétlen?
azt akarom, hogy ne omoljon össze nekem a rendszer, mit rakjak rá?
semmi játék, csupán net és navi.
a net most opera mini, de lehet lecserélem, mert cimbim e55sét téglásította.
Tehát 1hez hozzá jutottam,feltétlen úgy akarom használni, hogy rendbe legyen, de nincs netvédelmem.
symibre mit érdemes? csak Fprokot ne.
Melyik oldalnak van hitelessége???
Nekem itt kereső kiad kb száz oldalt, de mind reklám meg exe végfájl. Tudtok rendes oldalt? legalább 1et kérnék,mert kedvem veszi a nagy kínálat, semmi találat. Lom oldalak rengetek van.
-
Melanor
tag
válasz
TommyX_ #2572 üzenetére
Köszönöm, a slick működik is szépen. Én a talkonaut nevezetű appot találtam rá, ami megy a googke talkkal. Viszont ez legalább tudja a Fb messengert is.
A viber minden fellelhető verzióját kipróbéltam, de semmi nem települt. Arra jutottam, hogy a viberhez kellene a nokia account, ami viszont megszűnt.
Mindenesetre most megy.
Most épp azzal kínlódok, hogy a galáriában jelenítse már meg azokat a képeket is, amiket nem brútuszon keresztül tettem rá, csak a memóriakártyán vannak. -
Melanor
tag
Sziasztok!
Megáldott az ég egy E6-al. A párom szeretett volna az okostelefonok világából visszatérni a jó öreg querty billentyűzetre, és némi netezés után ezt a telefont találtuk megfelelőnek. Csak az a baj vele, hogy bár az opera store jelzi a vibert, mint támogatott eszközt, de a telepítésnél mindig kidob, hogy "sikertelen telepítés" majd mutatja az ikont, hogy hol tudom majd folytatni. De ugyanaz a folyamat játszódik le. Találkozott valaki iylemivel, esetleg segíteni tudna az adott problámában? Gyakorlatilag egy olyan alkalmazás kellene, amin lehet csetelni, lehetőleg folyamatos szinkronnal.
Köszönöm -
Gyb001
senior tag
Sziasztok androidos telefonról váltanék vissza erre. Át lehet rakni az androidos névjegyzéket erre?
-
sniper112
aktív tag
helo lehet szeretnék ilyen telefont venni használtan van hozzá működő viber alkalmazás vagy hackelni kell és úgy telepiteni valaki tudni írni erről valamit? előre is köszönöm.
-
Mardor
tag
Hali
Szerettem volna product code-ot cserélni phoenix szoftverrel, de hibával elszállt, és azóta be se kapcsol a kütyü. (Mivel eddig holland volt és magyarítani szerettem volna.)
Próbáltam az [itteni] 3, és 4,-es pontot, de azzal csak rezeg a telefon, de a képernyő ott se kapcsol be.Jah, a nokiás recovery tool fel se ismeri, hogy bedugtam volna bármilyen telefont.
A Phoenix-hez pedig [innen] telepítettem az EURO-s rar-ból.Tudtok valami ennél is drasztikusabb megoldást?
-
funky
tag
Sziasztok !
Hiba jelenségek:
1. telefonon belépek az letöltő áruházba de ott nem tudok bejelentkezni mert azt írja ki " ... hiba ellenőrizze a dátum és idő beállításait"
2.gondoltam letöltöm a számítógépre a pc-suite alkalmazást és usb kábelen telepítem az alkalmazásokat ott viszont azt irja ki fiókba belépéskor hogy nincs internet kapcsolat nem érhető el a szerver.
mát többször csináltam gyári beállítás vissza állítást de nem segített. Volt már ilyen valakinek?
-
zorzy4
addikt
válasz
Lasliegrand #2559 üzenetére
Ez anno nálam is előfordult. Nem lehet vele mit csinálni.
-
Lasliegrand
tag
Nálam néha gondol egyet a telefon és nem enged backspacelni amíg újra nem indítom. Van valami ötlet, hogy ezt mi idézi elő?
-
Kroni1
veterán
válasz
Slash20 #2556 üzenetére
Feleségem telóját árulom, de most megnéztem direkt, és nálam minden rendben, akár SIM akár telefonmemóból hívok mindig kiirja a számot.. Nem tudom mitől lehet ez a hiba nálad.. Én ilyenkor szoktam csinálni egy Factory resetet és megnézem, hogy utána mi a helyzet, az általában mindent helyretesz!
-
Slash20
tag
Sziasztok! Egy hete vettünk egy ilyen telót, de már mindenhogy próbálkoztunk, bejövő hívásnál a hívó számát írja csak ki, a nevét nem. +36-al is próbáltuk, úgy se akarja. Csak hívás indításnál írja ki. Volt már valakinek ilyen gond, mit lehetne vele kedzeni, melyik memóriáról mire másoljak? A simkártya előtte C3-00-ban volt.
-
Kroni1
veterán
válasz
Lasliegrand #2554 üzenetére
igen, sot elvileg ha atvaltasz masik szolgtatora akkor ingyen adnak simet...
-
Lasliegrand
tag
válasz
Lasliegrand #2553 üzenetére
Hinnye, aszonygák' 5ezer és 3 nap... lehet egyszerűbb lenne egy új simet vennem telszám átvitellel? (Már ha lejárt a hűségem.)
-
Kroni1
veterán
válasz
Lasliegrand #2551 üzenetére
igen, nekem is t-s lett függetlenitve.. valami aluljárós boltban Bp-en, sztem az ilyen kereskedők megoldják még most is..
-
Lasliegrand
tag
Lehet ezt a telefont függetleníteni? 70-es simmel használnám 30-as helyett.
-
Kroni1
veterán
válasz
beloadjoker #2549 üzenetére
inkább vegyél olyat aminek nem kopott.. lehet találni olx-en stb, én is nemrég vettem asszonynak és volt választék.
-
zorzy4
addikt
válasz
beloadjoker #2547 üzenetére
Magyar gwertyt sehol nem fogsz találni, de angolt se sajnos. Vaterán szokott komplett utángyártott ház lenni max úgy. Általában nem rossz minőségűek.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Vennék egy ilyen készüléket használtan a probléma az hogy kezd kopni a billentyűzete :/ Ki akarom cserélni ha megveszem de csak feketét találtam mint alkatrész a készülék pedig fehér esetleg valaki tud magyar boltot ahonnan lehet venni ?
/ebayről nyilván lehetne de az sokáig tart/ -
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne függetleníteni Nokia E6-00 készülékem? Jelenleg T-Mobilos és 20-as kártyával szeretném használni... -
NaDani
csendes tag
Kedves Kroni1!
1. Igen, tud.
2. Attól, hogy nem független, nem hiszem, hogy kevésbé friss OS lenne rajta. A "Belle Refresh" nevű verzió a legújabb, ami telepíthető rá.
3. Igen, működik rajta.
4. Skype-ot használok ezen a telefonon. Videóhívás funkció sajnos nincs benne, ettől eltekintve viszonylag jól működik. Viszont már hivatalosan nem tölthető le az Ovi áruházból, ami egyben azt is jelenti, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor használhatatlanná válhat (pl. egy szerveroldali változtatás következtében, amihez nem igazítják hozzá a kliensprogramot).Összességében jó a telefon, hardveresen nagyon igényes és a Symbian (véleményem szerint) még most is fényévekre van pl. az Androidtól. Mégsem tudom jó szívvel ajánlani, mert a Symbian támogatása már megszűnt, szóval nem nagyon lesznek már rá új alkalmazások, sem frissítések. Ezzel a készülékkel ráadásul eleve nagyon kevés alkalmazás kompatibilis az eltérő képernyőfelbontása miatt.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Asszonynak én is szeretnék egy jobb telót mint a jelenlegi Asha 201-es butafonja, mert VOIP-ot is szeretne használni, és ragaszkodik a teljes billentyűzethez. Olvastam Androidos qwerty teló teszteket itt és mivel ahogy sejtettem nagyon lehúzták őket, egyik sem fogott meg, ez viszont igen! A VOIP-os topicban próbáltak androidra rábeszélni, de úgy gondolom, hogy ez a feltehető app-okat leszámítva stabilabb cucc lehet akár mint bármelyik androidos teló. Mivel asszonynak a MobilVOIP app hiányzik csak az ASHA 201-ből sztem ez tetszeni fog neki!
Pár kérdés:
1 Jól olvastam, hogy ez tud mobil hotspotot csinálni?
2 Érdemes amugy gyárilag függetlent venni, hogy frissebb OS legyen rajta?!
3 A linkelt Mobilvoip feltehető rá igaz?!
4 Van aki esetleg használja is a MobileVOIP-ot vagy más Voip klienst ezen a telón? Mennyire használható?OFF: Esetleg aki nem használt még VOIP-ot annak ajánlom is, hogy próbálja ki, nagyon olcsón lehet vele beszélni..
-
zorzy4
addikt
válasz
Csirkejozsi #2542 üzenetére
Sok mindenben jobb mint az android, de ezek főleg beépített hagyományos funkciók. Üzemidő, üzemmódok, kikapcsolva ébresztés stb. Viszont az apok nem annyira jók, pl a viberrel nem lehet beszélgetni, stb. Én symbian párti vagyok így szerintem érdemes. De sok lehetőség van, n8, e7, vagy most már a 808as is elérhető árban van használtan.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen teló beszerzését. Meguntam az Android világát. Szerintetek őrültség egy ilyen symbianos telefonra visszalépni, vagy szerethető darab? Illetve van rá lehetőség, hogy push notification szerű azonnali értesítést állítsak be a facebook üzeneteknek és emaileknek? Valamint a Vibernek?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Bubsy
aktív tag
Egy új készülék miatt lett egy feleslegessé vált a magenta függő E6-om. Ha valakit érdekel, írjon!
-
feddel
senior tag
Nem tudtok olyan appot, amivel videózhatok pl. autóvezetés / bicajozás közben, de mindig csak meghatározott időt vesz fel, aztán rávesz az előzőre. Tehát az utolsó pl. 5 perc mindig meglesz. Asszem ez a loop funkció.
(Meg ugye jól tudom, hogy a tor project nem megy csak androidon)
-
zorzy4
addikt
válasz
chabeeno84 #2537 üzenetére
Ez még a 808on is előfordul.
-
Nordico77
csendes tag
Nokia E6 fekete, makulátlan (mikrokarc mentes), elejétől fogva Brando fólia a kijelzőn, Nokia E Series tokban hordott, az összes tartozékával, dobozban, hivatalos magyar Nokia garancia papírral, magyarországon vásárolt. A billentyűzet eredeti magyar... Hátha valakit érdekel
Érdeklődés pü-ben... -
NaDani
csendes tag
válasz
kovadika #2533 üzenetére
Lehet még kapni újonnan, pl. az Onlinemobilstore-nál, de ott nem a feltüntetett áron, hanem 60 000 Ft-ért árulják (még így is náluk a legolcsóbb, ha minden tartozékával, eredeti dobozában szeretnéd). Viszont akárhol veszed, magyar billentyűzetre ne számíts, német vagy angol billentyűzeteset fogsz kapni, nagy valószínűséggel akkor is, ha telefonon azt mondják neked, hogy magyar lesz a billentyűzete (tapasztalatból mondom).
-
kovadika
őstag
Igen, ez néztem. De nem értem mit keres ott az E5. Amúgy itt egy másik oldal, ahol egy 10-essel olcsóbb. Sajnos használt sincs már gyári garival, nekem meg kell az újdonság varázsa, hogy először én vegyem ki a dobozból (igen, ez az én perverzióm sajnos). Írtam a boltnak, hogy van-e nekik E6(nem E5!!!) raktáron. Várom, hogy visszajelezzenek. Beleszerettem ebbe a telefonba, pedig Nexus 4-et használok, de sajnos nem használom ki.
-
kovadika
őstag
Lehet ebből a telefonból még gyári bontatlan verziót kapni valahol? Gyári garanciáról már lemondtam, de mindenféleképp újat szeretnék.
-
baradi
senior tag
ezzel vitatkoznek, mert en barmilyen GPS eszkozt teszteltem, aminek nem volt semmi egyeb rasegitese a muhold megtalalasara (A-GPS, mobilnet, wifi, szolgaltatoi adotornyok, stb.), mindig 10 perc volt, amig jelet talalt elsore, foleg ha menet kozben voltam.
Nem a procitol fugg, hanem a GPS vevotol, ami az N8-ban nem rossz am -
NaDani
csendes tag
Köszi a válaszokat! Igen, én is azt tapasztaltam, hogy ha egyszer megtalálta, akkor utána már pár másodpercen belül újra megtalálja, ha elveszne a jel. Viszont pár óra múlva vagy egy másik helyen megint sok idő kell neki. Azért ez minden esetre furcsa, mert tapasztalataim szerint bármilyen más (nem Nokia) telefon vagy GPS "normális" idő alatt megtalálja a jelet, szóval itt mindenképp valami hardveres vagy szoftveres igénytelenséget követett el a Nokia...
-
baradi
senior tag
az elso, un. hideginditasnal lehet 10-15 perc a jel megtalalasa, ha csak a GPS van bellaitva, mint helymeghatarozasi lehetoseg.
Viszont ha 1 ora mulva megint elinditod, akkor mar gyorsabbnak kell lennie, mivel aznap mar leszedte a muholdak pozicioit.
Azt nem tudom viszont, hogy ez a hideginditas milyen idointervallumra vonatkozik... -
NaDani
csendes tag
válasz
chabeeno84 #2504 üzenetére
A navigáció képe nálam is csúszik néha, ami viszont sokkal jobban meglepett, hogy kikapcsolt adatforgalom mellett a jel megtalálása beletelik 5-6 percbe, de autóval menet közben, ha esetleg még pár felhő is van az égen, akkor sokszor egyáltalán nem képes a műholdak megtalálására, vagy csak olyan 10-15 perc (!) alatt. Ez másnál is így van? És mi a fene indokolja ezt a borzasztó lassúságot? A legegyszerűbb, mezei GPS is megtalálja a jelet max 1-2 perc alatt...
-
Bubsy
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #2515 üzenetére
Az "igazi" instagram: http://store.ovi.com/content/388393
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #2519 üzenetére
Nem lehet külön rátenni. És akárhol csinálják, szét kell szedni . Akkor már nem jobb ha a nokia csinálja. Nekem is már szedték szét és legalább kitakarították. Ja és nem ülnek két hétig rajta. Sőt jó esetben adnak egy másik készüléket. Bár én mindegyik megoldással szkeptikus vagyok, mert magyar billentyűzettel nincs.
-
silentkiller
senior tag
Ez az, hogy nem szeretném, hogy "csak úgy" szétszedjék a telefont és két hétig üljenek rajta. Itt találtam olyan alkatrészt amelyre szükségem lenne de maga a tasztatúra viszont német. Azt hiszem, rákérdezek náluk, hogy rá tudják-e helyezni a d-pad jelzőt a mostani, gyári billentyűzetre.
-
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #2517 üzenetére
Nem cseréli senki, ugyanis még a nokiának sincs külön. Magyar billre ki se jött a javított verzió. Ezért csodálkozom, hogy a nokia felajánlotta a cserét. Nekem csereutalványt adtak, amit más készülékre letehet beváltani (így lettt a808). De ha gariba kicserélik a fél készüléket az csak jó.
-
silentkiller
senior tag
Tud valaki ajánlani egy budapesti szervizest aki betenné (kicserélné) nekem a d pad közepén a gombot, hogy benne legyen a jelző (a lekerekített szélű kocka)? Nekem még az a széria van amelynél szimplán fekete az egész. A gyári Nokia bolt pedig a fél készüléket cserélné emiatt... (hülyék)
-
Bubsy
aktív tag
válasz
mAtThEw0319 #2515 üzenetére
Nem, ez egy teljesen külön program ugyanazokkal a funkciókkal Symbian-ra.
"MOLOME™ is a easy & fun way to share your journey of life. Grab your phone, snap photos or choose from Gallery, experience cool effects beyond creativity and share it with your friends or show it to the world via Social Network."
-
zorzy4
addikt
válasz
chabeeno84 #2513 üzenetére
Ja ez így van.
-
chabeeno84
csendes tag
Tök más a két telefon és más a célközönsége is. Ilyen, hogy jobb azért, mert jobb a hangszórója szerintem nem összehasonlítási alap. Nokia és Nokia közt is van különbség. Az e6 inkább az üzleti szegmensnek lett kitalálva a 808 pedig azoknak, akik állandóan fotóznak. A többi csak ráadás, vagy pozitívum, vagy negatívum
Én pl. nem cserélném le az e6-ot egy 808-ra, mert ragaszkodom a qwertz billentyűhöz és az érintős telókból jó időre elegem lett. Ez a szubjektív hozzá állásom
-
zorzy4
addikt
válasz
chabeeno84 #2511 üzenetére
Több is van. És manapság ha kapni, már csak 100000 körül van. Az e6 ot anno 85000ért vette, de sok helyen 100 fölött volt.
-
zorzy4
addikt
válasz
chabeeno84 #2508 üzenetére
Azért ezt nem mondanám. Pont a kamera amit alig használok. Na de ez egy másik topik témája lenne.
-
zorzy4
addikt
"e6 az utolsó olyan nokia, amit nagyszerűen lehet használni arra, amire való" Egész pontosan a 808 az.
-
chabeeno84
csendes tag
válasz
rohamkocka #2505 üzenetére
Na igen, bár attól, hogy kifutott, kisebb javítások és térkép frissítések vannak rá sztem folyamatosan. Nekem is pár napja írta a frissítést. A kijelző meg persze, hát kicsi...bár az e52-nek sem nagy
Én úgy gondolom - bár ez szubjektív -, hogy az e6 az utolsó olyan nokia, amit nagyszerűen lehet használni arra, amire való. Ennél több nem is kell legalábbis nekem
-
rohamkocka
csendes tag
válasz
chabeeno84 #2504 üzenetére
Köszönöm. Igen, ilyesmik érdekelnének, mert bár elégedett vagyok az E52-mel, de mégis vannak gondjaim vele, amik okoznak bosszúságot. Továbbá én kihasználom a navigációt benne (tettem már meg Mo.-Olaszo- távot is Nokia navigációval és teljesen jó volt), viszont ehhez kissé kicsi a 320x240 kijelző. Amúgy én elégedett vagyok a Symbiannal és maradnék is nála (viszont ugye az S60 3rd FP2 már kifutott), továbbá nekem fontos a fizikai billentyűzet megléte.
-
chabeeno84
csendes tag
válasz
rohamkocka #2500 üzenetére
Ja és a konklúzió, ami ugye a lényeg lenne:
e52-höz képest sokkal jobban össze van rakva az e6, jobb a kamerája, masszívabb a bill és a hátlap - tehát nem recseg, ha megnyomsz egy bill-t -, szebb a kijelzője és gyorsabb a net, gps. Gps-t pont ma próbáltam ki, nagyon jól működik, pár picikét csúszik a kép, így érdemes a hölgy hangjára hagyatkozni, amit mond. Tulajdonképpen azt mondanám, hogy mindenben jobb, mint az e52 és az e52 gyengeségei is ki lettek küszöbölve, bőven. Remélem tudtam segíteni.
-
chabeeno84
csendes tag
Köszike szépen. Azt kicsit furcsállom, hogy konkrét dátumot nem írt oda a honlap, hogy mégis meddig garis....De majd, ha lesz kedvem, beugrok az Árkádba és megkérdezem a Nokia Care-t. Igen, a garipapírt csak a kukacoskodó Samsung, meg az LG szokott kérni, a Sony nem minden esetben ragaszkodik hozzá, ott is az imei számot nézik - ezeket konkrét tapasztalataim alapján mondom -.
-
zorzy4
addikt
válasz
rohamkocka #2500 üzenetére
Nekem nem volt e52öm, de ismerem a telefont. Nem hiszem, hogy bármiben is gyengébb lenne az e6, főleg ha figyelembe vesszük, hogy sajnos az e52 hajlamos a meghibásodásra. Ja de egy. Az eseményjelző fény nem látszik a fekete készülékeken, és bár van javított típus de az magyar billre nem jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest