- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
úgy látszik hogy tudom mi a probléma.
nálam mail for exchange van beállítva, gmail és a névjegyzék van syncronizálva.
Úgy volt beállitva hogy folyamatosan szinkronizáljon egy bizonyos idő között, !de! ha beléptem a mailbe és frissitettem csak akkor lépett fel a wifire. Tehát egészen tegnapig úgy volt, hogy folyataos syncron volt, de még sem volt állandóan wifin.
Szerintetek? -
lcee79
addikt
Na most megnéztem még egyszer (azóta mióta ez a firmware van fenn nem is mentem wi-fi beállításba, mert gondoltam úgyse jó...
)
Átállítottam kézire (mert persze nem azon volt) eddig nem kapcsolt vissza.
Remélem így is maradDe régebbi firm a 21-esnél (nekem csak az volt a 25 előtt a 22-est kihagytam
) mindegy melyiken volt, mindig vissza akart állni, vagy csak én voltam béna
Porosodás témára: Eddig szerencsére nem tapasztaltam
E51-em kb 2 havonta vihettem volna tisztíttatni mert annyira alá ment a por
de kb évente vittem csak el amikorra már nem láttam a kijelzőn szinte semmit
érintőkijelzőnél nem lenne szabad alámenni semminek
Remélem így is marad mert az E51-emben ezt nagyon nem szerettemÉn azért kipróbálnám ezt a legújabb iphone-t is...
nincs olyan okos telefon szerintem amit ne használnék egy ideig legalább
persze nem vennék csak úgy tesztelgetni -
boush
tag
válasz
Ricardo #1190 üzenetére
pedig azt gondoltam egyedi eset vagyok. Nekem az E71em porosodott. Egyszer elvittem a már nem létező Pólus Nokiás gyerekekhez és ott úgy összerakták, hogy nem ment be por alá. Most az E6-al ugyanez, szal megyek egy szervizbe. Azt gondoltam, hogy egy érintőképernyő alá már nem engednek port. De nem így lett.
-
polip
addikt
én anno megvettem az iphone 1-et, még usábó rendeltem. pécsett nekem volt 2.nak, egy arc tudta a jalibreak-et hozzá
életem legsz@rabb telefonja volt, egyetlen dologra volt jó csupán, leállt az élet körülöttem, akor elővettem
de még egy kurva körsms-t sem lehetett vele küldeni
-
R a y
senior tag
Mert mint mondtam, már több mint 4 éve használok iPhonet, igaz szerettem meg szeretem is, de már egy kicsit unalmasnak tartom. Nem tud újat mutatni nekem. És amióta van iPadem azóta az iPhonet telefonálásra használtam csak. Meg a másik, hogy már mindenkinek iPhoneja volt. Másik szempont hogy az iPhone 4 designja látványra nem rossz persze, de kézbe fogva nekem nem az igazi, és zsebben is elég idegesítő a formája nekem.
Úgyhogy most az e6-tal nagyon meg vagyok elégedve, tetszik is, imádom, nagyon szép a kijelzője. Tényleg jó. Szeptember óta néztem, és vaciláltam hogy mit kéne venni, e6ot vagy e72-t aztán e6 mellett döntöttem. De azt nem is képzeltem, hogy ennyire be fog jönni! -
boush
tag
úgy látom ez az öncsatlakozás elég jelentős probléma. Nekem régebben ezt csinálta, de amióta kézire van állítva aminek kézire kell állítódnia (még mindig polip ötlete) azóta kurvára nem csinálja. Viszont azóta jól összekarcoltam a kamera melletti fémfelületet mert letettem a földre. Ja és a por. Most már hamarosan beviszem az Arany János utcába és véleményeztetem, hogy vajon tényleg porosodnia kell e egy ilyennek.
ray: És milyen volt az iPhone után? Egyáltalán miért nem újabb iPhone-t vettél? -
lcee79
addikt
nekem egyszer 1 hétig nem csatlakozott magától
de kiderült hogy amugy sem akar
újraindítottm a telefont és megint magától is csatlakozik
ez nem beállítási probléma
ha van otthon wifid és be van állítva a telefonodon is szerintem kérdés nélkül felmegy...
másik telefonok sosem csináltak ilyet, de ez mindig.
Szeptemberben vettem, (2 firmware-el újabb van már, de ezzel is)
És ugye ez nem csak nálam jelentkezik, úgyhogy ha valakinek nincs annak szerencséje van, a többségnél jelentkezik szerintem -
lcee79
addikt
Ha azt akarod hogy tutira ne lépjen rá, töröld az összes hozzáférési pontot
én is egy darabig azt csináltam, amikor meg fel akarok lépni akkor meg újra beírom az azonosítót.
Beállítani teljesen mindegy mit állítasz, egyszercsak fogja magát és már csatlakozott is.
E6-ot ezzel együtt kell megszokni -
R a y
senior tag
Imádom az e6ot. Másfél hete használom, de nagyon megszerettem. Több mint 4 éves iPhone használat után tértem át az e6hoz, de egyáltalán nem bántam meg. Csak egy dolog zavar, hogy tényleg néha marad wifin, és kézzel is alig lehet lelőni, hiába van kézi-re téve a csatlakozás!
-
lcee79
addikt
Ma jött frissítés a Nokia Suite-hoz, és úgy, dobta fel frissítési üzenetet, hogy azt lehetett beleérteni, hogy van BELLE frissítés
De csak Suite frissült
-
R a y
senior tag
-
boush
tag
a váltás wlan-ra átállítása csak ismert wlan-ok -ról kézire nálam megoldotta ezt a problémát. Mert így, meglátásom szerint, a "kézi" jelző azt jelenti, hogy csak akkor csatakozik a wifire amikor elindítassz egy olyan programot ami azt használja, nem pedig állandóan, amikor csak látja a saját hálózatodat. Szóval nálam ez volt az orvosság.
Segíteni pedig ne legyen probléma egymásnak, na!
-
R a y
senior tag
nálam a wlan beállításban wlan elérhetőség sohára van állítva és az energiatakarékosság be van kapcsolva
aztán a kapcsolatok beállításában a váltás wlanra az a csak ismert wlan-ok-ra van téve.és ha itthon vagyok akkor a webeszk off módba teszem..
ha nem akkor online, és gmail fiók van mail for exchangeként beállítva folyamatosan pushol -
R a y
senior tag
átrágtam már kétszer, de akkor úgy tűnik hogy ez elkerülte a figyelmemet. Ezért nem kell lebaszni, több mint négy éve használok iPhonet, nagyjából a megjelenése óta, nem értem hogyha valaki tud valamilyen információt, akkor azt miért fáj megosztani. Szeptember óta nézem ezt a topicot, szóval azt nem lehet mondani, hogy nem olvastam vissza..
De viszont a telefon ebben a módban van, és néha - hiába semmi sem fut - akkor is egyből visszacsatlakozik a wifire.
Szóval én azt kérdeztem, hogy azt hogy lehet megakadályozni h néha ok nélkül folyton visszacsatlakozzon a wifire.. -
Ærni
tag
Valaki az előbb említette, hogy a telefon hátlapján kopáshoz hasonló elváltozásokat tapasztal. Nálatok is előfordul ez? Tokban hordjátok?
-
zorzy4
addikt
Jó ezt az olvas vissza dolgot én sem szeretem. Olvassak vissza esetleg több száz hozzászólás, ha új vagyok egy topkiban,,,,,,? Én is egyből kérdezek és legfeljebb, linkelje be a korábbi hozzászólást, az aki már járatos.
-
R a y
senior tag
az miért van hha a wlan ugy van beallítva hogy csak akkor kapcsolodjon ha szükséges és csak ismerthez kapcsolódjon, wlan energiatkarékos mód bent van, és egy alkalmazás se fut, akkor mindig felkapcsol a wifire, hiába nyomok a kapcs. bontására!?
-
R a y
senior tag
Bocsi h ezt kérdezem, lehet láma kérdésnek tűnik, de ez van. Szóval egy qwerty s e6om van, magyar menüvel, viszont azt nem lehetne sehogysem megoldani hogy a kérdőjel és felkiáltójel az valóban azzal a gombbal működjön ahol van gyárilag??
köszi aki tudna esetleg segíteni! -
zorzy4
addikt
-
boush
tag
hát akkor jó szar YT appod lehet. Nekem teljesen jó a YT app az volt E71en is. Mintha onnan másoltam volna át és frissítettem volna, de már nem emlékszem.(ez lehet, hogy nem is lehetséges)
Kopás: lassan fél éve van meg, zsebben hordom, nulla tok és nem kopik. Ott vannak látható jelek ahol mondjuk homokhoz ért a földön mitán leesett.
Érdekes ez, mert az E71em alsó műanyag része lekopott, de az meg másnál nem.
-
R a y
senior tag
Köszi szépen!
Még egy kérdés, már lehet hogy kérdezte más is, és ezt a topikot átragtam már mielőtt megvettem a telefont, de most van egy olyan jelenségem hogyan wifire vagyok kapcsolódva, és ha megnyitoml pld a bongeszot akkor feldob egy ablakot, hogy válasszak kapcsolódási pontot. Tehát h lehet azt beállítani ha épp wifin vagyok akkor ez ne jöjjön fel?!
Köszi! -
polip
addikt
itt:
The notification light being too dim problem is fixed by an improved keymat version. The solution is about to come available in the Nokia Care points soon. The Care points will be informed about this solution within a couple of days from now and they will then be able to help you in getting the problem fixed.
It should be noticed that there are still delays before the improved keymat version is available in all Care points globally, so they might not be able to provide immediate fix in all countries.
-
R a y
senior tag
És milyen színű e6 kopott nektek?
-
baradi
senior tag
Masnak milyen a hangminoseg tapasztalata? Tobb ful tobbet hall...
-
lcee79
addikt
Egy ismerős vett e6-ot karácsonyra magának, csak zsebbe hordja
már nincs szinte festék a hátulján....Én tokban hordom ebből a kinyitósból amiből ki sem kell venni
még olyan mint új korában...Vigyázni kell rá, hogy jó pénzért (vagyis ne túl keveset érjen) el lehessen adni idővel
Múltkor próbáltam vele facebook és youtube...
Elég szar
Főleg hogy mikroszkópikus betükre sorokra kell rányomni
Youtube mobil pedig 176-os felbontásban nyomja a videókat, az is ami HD.
Ha pedig fullos verzióra megyek ott nem játszik le semmit nekem...Youtube programot keresgettem hozzá, igaz hogy ezt is annak nevezi ami gyakorlatilag egy hivatkozás és böngészőben nyitja meg... (elég gáz..)
De sajnos nem találtam olyat ami sokkal jobb lett volna
De ha valakinek van ötlete ehhez akkor kipróbálnék egy jót
(saját accountba be lehessen lépni, és legalább 720p-ben lehetne nézni a videókat..)Szerintem mivel a Symbian leáll, és ez a telefon is elég egyedi paraméterekkel rendelkezik nokián belül is, a programellátottsága gyakorlatilag nem változik...
Szerintem nincs 10 skin összesen amit konkrétan erre gyártottak, programok sincsenek hozzá csak elenyésző számban, de ami ténylegesen erre gyártott, olyat elvétve lehet találni. Azt gondoltam hogy május környékén megjelent akkor már december január környékére már azért jobb lesz a helyzet ilyen téren.Viszont minden más szempontból meg vagyok elégedve vele.
Nekem az ez előtti (E71, E72) nem tetszettek annyira hogy egyáltalán alternatíva legyen, ez valahogy eltalálta az ízlésemet. -
lcee79
addikt
Pár napja azt vettem észre, hogy teljesen magától egyszer csak megjavult a wi-fi probléma
ha otthon vagyok és nem kapcsolom be akkor nem is kapcsol, és nem is áll neki keresgetni.
Eddig ez rossz volt, de nem akkor javult meg mikor a 25.007-es firmware-t rátettem hanem mostanság egyik napMostanában nem voltam itt a fórumon, mert pénteken megszületett a kislányom, és az előkészületekkel voltunk elfoglalva.
-
R a y
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy milyen az e6 aksija, milyen üzemidővel bír a teló?!
Köszi -
Klemens
őstag
Köszönöm mindenki válaszát!
-
boush
tag
válasz
Klemens #1117 üzenetére
nem inkább a kanapé esett a telóra?
nekem egyszer kétszer landolt már kövezetre. Azon kívül, hogy nyilván egykét apró karc keletkezett rajta, hát kurvára nem esett szét.
Fagyás? Az E71-emen több volt, de ott sem idegesítően, inkább az elején, aztán frissítés után nemsok. Egyelőre ennél sem sokszor van ez. Néha nem hallom az smst, aztán kibekapcs és oké.
Most, hogy polip rájött az igazságra már kedvelem eléggé:-) De persze nem szabad pl egy iPhone-nal hasonlítani. -
zorzy4
addikt
válasz
Klemens #1115 üzenetére
A fagyás és stb az szoftveres amit rendszeresen fejlesztenek. Az ismerősöd frissíti? Hamarosan jön amúgy is a belle. Én amúgy nem tapasztaltam. Szerinte a leejtéstől nem esik szét de el tudom képzeni, hogy nem bírja annyira, mint az e63. pl De mondjuk akinek ilyen telefonja van nem engedi meg magának azt a luxust, hogy leessen.
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Tervbe van véve egy E6 vétele.
Viszont ismerőstől hallottam elég ronda dolgokat róla.
Lefagy, érintőkijelző lehal, hang elmegy, szakadozik a füles, enyhe leejtéstől darabokra hullik.
Ezt garanciába cserélték gyári hibára vonatkozva, most van egy másik E6-ja, de ez is szarakszik.
Nektek mi a véleményetek?
Én valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy a Nokiának egy 70K-s telefonja ilyen hibákat produkál, szerintem nem engedheti meg magának jelenleg. -
Queenie
csendes tag
Sziasztok,
Ha valakit érdekel egy szinte új (fóliás), független, gyári garanciás fehér E6-os, akkor keressen meg bátran..
BUÉK Mindenkinek!
Q.
-
polip
addikt
-
Bagira01
veterán
válasz
Dhampir #1102 üzenetére
e72 helyett kaptuk céges telefonnak,sajna nem lehetett mást választani. Én inkább maradtam volna az e72-nél. Számomra minőségileg az inkább üzleti telefon volt. Ez inkább olyan műanyag hatású "gagyi". Persze ez se rossz telefon meg lehet szokni. Engem pld ami a legjobban zavar az a középső navigációs gom és a mellette lévő két gomb.A navi gomb kerete nagyon kiáll a két szélső gomb meg túl nagy úton jár. Két fém gomb és a középső keret magasságának csökkentése és egy kis letörés csodát tett volna
-
Dhampir
félisten
Nektek az E71/72-höz képest csalódást okozott, vagy megérte a váltás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest