Hirdetés
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Slash20 #2556 üzenetére
Feleségem telóját árulom, de most megnéztem direkt, és nálam minden rendben, akár SIM akár telefonmemóból hívok mindig kiirja a számot.. Nem tudom mitől lehet ez a hiba nálad.. Én ilyenkor szoktam csinálni egy Factory resetet és megnézem, hogy utána mi a helyzet, az általában mindent helyretesz!
-
Kroni1
veterán
válasz
Lasliegrand #2554 üzenetére
igen, sot elvileg ha atvaltasz masik szolgtatora akkor ingyen adnak simet...
-
Kroni1
veterán
válasz
Lasliegrand #2551 üzenetére
igen, nekem is t-s lett függetlenitve.. valami aluljárós boltban Bp-en, sztem az ilyen kereskedők megoldják még most is..
-
Kroni1
veterán
válasz
beloadjoker #2549 üzenetére
inkább vegyél olyat aminek nem kopott.. lehet találni olx-en stb, én is nemrég vettem asszonynak és volt választék.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Asszonynak én is szeretnék egy jobb telót mint a jelenlegi Asha 201-es butafonja, mert VOIP-ot is szeretne használni, és ragaszkodik a teljes billentyűzethez. Olvastam Androidos qwerty teló teszteket itt és mivel ahogy sejtettem nagyon lehúzták őket, egyik sem fogott meg, ez viszont igen! A VOIP-os topicban próbáltak androidra rábeszélni, de úgy gondolom, hogy ez a feltehető app-okat leszámítva stabilabb cucc lehet akár mint bármelyik androidos teló. Mivel asszonynak a MobilVOIP app hiányzik csak az ASHA 201-ből sztem ez tetszeni fog neki!
Pár kérdés:
1 Jól olvastam, hogy ez tud mobil hotspotot csinálni?
2 Érdemes amugy gyárilag függetlent venni, hogy frissebb OS legyen rajta?!
3 A linkelt Mobilvoip feltehető rá igaz?!
4 Van aki esetleg használja is a MobileVOIP-ot vagy más Voip klienst ezen a telón? Mennyire használható?OFF: Esetleg aki nem használt még VOIP-ot annak ajánlom is, hogy próbálja ki, nagyon olcsón lehet vele beszélni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest