Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ranko

csendes tag

válasz Darellus92 #2584 üzenetére

Alapján 128 mb ramosak az Esek, de ez 256mbrammal toltam vele whatsappot.

Aksi 3 órán bellül lenullázódott. Közben ment mobilnet ugyan, de néha be is laggolt szépen, akár a kisebbik testvére a nokia e52.
    De nem fagyott ki! Ami a Régi Nokiánál nagy szó, mert e52, nokia n95, nokia n97nél fél órán bellül se kép se hang.

Egy használt telókat adónál teszteltem e héten, ezen telókon!

Az xperia x8hoz képest lassabban talál gprs jelet, hamarabb el is veszti, de hajlamos menet közben a jel minden ok nélkül nullázódni.

Foggalmam sincs, minek raktak rá tűzfalat, spyfogót, hiszen csak 1 magos. de ez nem zavart be ezen az újon. De azt ajánlom, legyen tartalék aksi, nem tudnak 1 hetet meg kilenc napot az aksik, hiába 1500 mah !

BP 4L nagy szám volt, hogy drágán adták a mobilbankot! De most már olcsón is van jó.
    Sőt cserés cellásakat kapni.

Ha vissza mehetnék a jövőben, meggondolnám, megvenném e 12.000Ftrt.

Tudom ellen beszélek a sajátom ellen, de ezt érzem! megosztottam veletek mind azt, amit észleltem enyémen! Lehet eladom, mert rajtam marad ez is. :K Meg egyre többen értenek hozzá, ami megint nem tesz velem jót, a adom tovább.

Am nekem a nokia xpressesek aksiai tudtak becsülendőt.

Hopp, tegnap tokban leejtettem fapadlóra, két középső gombsor kiesett, mint gyöngyfüzérről a gyöngyök! :Y

Hopp, két hét, s vehetnék rá gombsort, 1.600Ft ba megúszom ugyan, de meddig tart ki?
    Mind 1, baj, a műanyag napon is érik igen gyorsan. Lassan a kocsit is zsebbe kell hordani, fény ne érje!

Mert hót műanyag az egész! :O

Új hozzászólás Aktív témák