Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranko
csendes tag
válasz
Darellus92 #2584 üzenetére
Alapján 128 mb ramosak az Esek, de ez 256mbrammal toltam vele whatsappot.
Aksi 3 órán bellül lenullázódott. Közben ment mobilnet ugyan, de néha be is laggolt szépen, akár a kisebbik testvére a nokia e52.
De nem fagyott ki! Ami a Régi Nokiánál nagy szó, mert e52, nokia n95, nokia n97nél fél órán bellül se kép se hang.Egy használt telókat adónál teszteltem e héten, ezen telókon!
Az xperia x8hoz képest lassabban talál gprs jelet, hamarabb el is veszti, de hajlamos menet közben a jel minden ok nélkül nullázódni.
Foggalmam sincs, minek raktak rá tűzfalat, spyfogót, hiszen csak 1 magos. de ez nem zavart be ezen az újon. De azt ajánlom, legyen tartalék aksi, nem tudnak 1 hetet meg kilenc napot az aksik, hiába 1500 mah !
BP 4L nagy szám volt, hogy drágán adták a mobilbankot! De most már olcsón is van jó.
Sőt cserés cellásakat kapni.Ha vissza mehetnék a jövőben, meggondolnám, megvenném e 12.000Ftrt.
Tudom ellen beszélek a sajátom ellen, de ezt érzem! megosztottam veletek mind azt, amit észleltem enyémen! Lehet eladom, mert rajtam marad ez is.
Meg egyre többen értenek hozzá, ami megint nem tesz velem jót, a adom tovább.
Am nekem a nokia xpressesek aksiai tudtak becsülendőt.
Hopp, tegnap tokban leejtettem fapadlóra, két középső gombsor kiesett, mint gyöngyfüzérről a gyöngyök!
Hopp, két hét, s vehetnék rá gombsort, 1.600Ft ba megúszom ugyan, de meddig tart ki?
Mind 1, baj, a műanyag napon is érik igen gyorsan. Lassan a kocsit is zsebbe kell hordani, fény ne érje!Mert hót műanyag az egész!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest