Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
válasz
TommyX_ #2572 üzenetére
Köszönöm, a slick működik is szépen. Én a talkonaut nevezetű appot találtam rá, ami megy a googke talkkal. Viszont ez legalább tudja a Fb messengert is.
A viber minden fellelhető verzióját kipróbéltam, de semmi nem települt. Arra jutottam, hogy a viberhez kellene a nokia account, ami viszont megszűnt.
Mindenesetre most megy.
Most épp azzal kínlódok, hogy a galáriában jelenítse már meg azokat a képeket is, amiket nem brútuszon keresztül tettem rá, csak a memóriakártyán vannak. -
Melanor
tag
Sziasztok!
Megáldott az ég egy E6-al. A párom szeretett volna az okostelefonok világából visszatérni a jó öreg querty billentyűzetre, és némi netezés után ezt a telefont találtuk megfelelőnek. Csak az a baj vele, hogy bár az opera store jelzi a vibert, mint támogatott eszközt, de a telepítésnél mindig kidob, hogy "sikertelen telepítés" majd mutatja az ikont, hogy hol tudom majd folytatni. De ugyanaz a folyamat játszódik le. Találkozott valaki iylemivel, esetleg segíteni tudna az adott problámában? Gyakorlatilag egy olyan alkalmazás kellene, amin lehet csetelni, lehetőleg folyamatos szinkronnal.
Köszönöm -
Melanor
tag
Sz e72 annó egy "gyári beállítások visszaállításával" törölt minden adatot a telefon belső memóriájából, a külső memóriáról pedig számítógéppel manuálisan kellett törölni mindent. Bár ez nem jelent sokat, mert most hoztam vissza képeket "véletlenül" formázott kártyáról.
-
Melanor
tag
válasz
darthsmoke #2435 üzenetére
Köszönöm, én is azt szűtem le. Marad S2+tab. Köszönöm az infót.
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy s2-ről szeretnék "fölfelé" váltani és eddig az e72 volt a legjobb telefonom, szóval arra, esetleg az utódra, vagyis az E6-ra. Amit nem próbáltam ki, mikor még megvolt az e72 az, hogy vajon a mobilnetet meg tudja-e osztani androidos eszközzel wifi hot.spotként (tudom alkalmazás van, csak az olvastam az android nem támogatja), valamint, hogy létezik nokiára olyan zenelejátszó, amivel mappaszinten lehet szűrni a zenéket, vagy meg kell megint szerkesztenem az id3tagokat?
Köszönöm a választ, találtam már a netes sok "megoldást" de a legtöbbje elméleti, én pedig olyantól szeretnék tanácsot aki legalább ismeri ezt a telefont, nem pedig látott már nokia reklámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest