- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Drughi #18744 üzenetére
10 hónapja én is ilyen céges telefont kaptam. Tetszik a telefon, de most már azon a véleményen vagyok, hogy egy 3.5"-os érintőképernyőset kellett volna kérnem.Nem sokat, de szoktam rajta internetezni, ezért talán a nagyobb képernyő jobb lenne. Böngészés közben többször kiírja, hogy elfogyott az általános memória, pedig más alkalmazás nem fut.Az Opera Mobile esetében is ez volt a helyzet.Van-e olyan böngésző, ahol ezt nem írja ki?Olyan témát kerestem volna, ami hasonlít az Anna-hoz.Sajnos eddig nem találtam olyat, ami minden alkalmazásnál normálisan működne.Pl. csak akkor tudom elolvasni az e-mail-t, ha rámegyek az adott üzenetre, mert fehér alapon fehérek a betűk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest