Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundyta
tag
A 128GB-s verzió miért lassabb a kistesójánál?
-
törölt tag
10 Mert az emberek 80%-a egy agyhalott.
20 #2: Suket duma.
A hasznalati utmutatot, meg hogy ne dugja a kulonbozo nyilasaiba az idiota meg lehetne egy cetlin melle csomagolva.
A technikai adatok meg sokszor igy sincsennek feltuntetve.
De!
30 goto 10Remelem legalabb 3-4* szorzoval fogjak arulni.
-
g@bo
nagyúr
józanul lerágom a saját jobbkezem, ha ebből egy darabot is veszek.
egyre ocsmányabb a nintendó is.
jelzem, -bár érthetően sokakat hidegen hagyhat- hogy a switch akkor fog a polcomon pihenni, ha eléri a megalázó 39.990 forintos árat.
-
tuki2200
senior tag
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Marketing, ha tul kicsi dobozban lenne tudat alatt arra asszocial az ember, hogy nem eri meg az arat stb stb. Guglin sokat olvashatsz rola
-
ldave
félisten
Ha picivel is drágább, mint ugyanaz a SanDisk kártya Switch logó nélkül, akkor ennek se jósolnék nagy jövőt.
-
cuebler
senior tag
azokat kérdezd, akik előírják mindenféle minősítések, megnevezések, vonal- és qr-kódok feltüntetését, használati útmutatók mellécsomagolását...
adnak a környezetvédelemnek a sok-sok műanyaggal meg papírral
-
kakuk.tamas
addikt
Én azt nem értem soha, hogy minek akkora csomagolás a kártyának, amibe beleférne 2000 darab kártya is?
Egyébként meg jó kis ára lesz majd, tiszta biznisz lesz venni belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A SanDisk jó ötletnek tartotta a hivatalos licencet, és a japán cégnek is hasznos lehet a partnere tapasztalata.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest