Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
A grid tényleg jó játék, én is nagyon szeretem és azt mindenki tudja hogy arcade.
De ezt meg szimulátorként jelentették be(elvileg). Szóval ha lesz benn drift akkor az is szimulátor lesz?
Ez meg elvileg a Shiftről szól, szóval akkor itt most szimulátorról beszélünk!
mod: Szerintem a grid azért semmiben sem hasonlít az nfs féle "sínen megy az autó" szinthez. Inkább az arcade és szim. között áll, de inkább az arcadehoz közel. Ami nekem bejön!
Amugy nekem egy Logi. Vibration Feedback-em van és teljesen jól lehet menni vele bármelyik autós játékban. -
_Scythe_
aktív tag
Nehogy valaki rosszat merjen írni már az nfs-ről, mikor az annyira jó. Tényleg nagy "balfékség" leírni a rosszat egy játékról... Szerintem mostantól csak az szólalhat meg, aki együtt bólogat veled.
Az NFS nem azért szar, mert arcade, hanem mert azok közül is a legszarabb.
Tudod ez olyan, hogy UFO Zsolti nem azért szar, mert nekem nem tetszik, hanem mert tényleg az! Ízlésről nincs értelme vitatkozni, csak hogy itt nem erről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest