Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Basszus, ilyenszinten a stratégiába se rakjanak olyan pályát ahol nincs bázisod, mert az nehezebb... Vagy az FPS-be CTF-et, mert azis nehezebb... Aki végig akarja vinni, az tanuljon meg alapszinten driftelni, egyébként sem nagy cucc, és ha alacsony szinten játszol, kb végigmész és megvan a több pont mint a gépé... Pont azért, hogy a casual is átjusson...
-
hackeeeee
Jómunkásember
GRiD-ben azért extreme nehézségi szinten azért néha már nehéz, de megoldható.
Namármost, sztem, épp ez benne a kihívás, hogy rá kell jönni, PS-ben én is sokat szenvedtem, mire rájöttem, hogy bill-el, hogy is mint kell pontosan, hogy szépen csússzon, kormánnyal kicsit más volt a helyzet.
GRiD-ben szintén, mondjuk kormánnyal az is teljesen más, de nagyon jó, nekem tetszett.Szal sztem, ez épp egy kihívás, hogy rá kell jönni, rá kell érezni, hogy hogy is kell csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
GRiD-ben szintén, mondjuk kormánnyal az is teljesen más, de nagyon jó, nekem tetszett.