Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Ez meg mi a jó isten f@sza???? Ne csinálják már. Azt hittem az undecover-nél már nincs lejebb. De tévedtem. Ez még 10 éve is gyenge játék lett volna. Őszíntén ezzel a szemét mocsok ócskasággal melyik elmerogyant közönség képes játszani?????? Szánalom. Sőt inkább terrorizmus a játékos közönség ellen.
-
sharpapa
senior tag
Böeee...ez borzalmas. 8 évvel ezelőtti szint. Nem hiszem el hogy ez fog valakinek kelleni.
-
mephi666
nagyúr
ez nekem sem jön be... az arcade-del nincs igazán bajom, mert könnyű/szórakoztató/kellemes kikapcsolódást jelent... ez egyszerűen számomra gagyi/sz@r... tuti, hogy kihagyom... remélem a shift-ben nem fogok csalódni... (egyébként épp az ug2-t játszom újra... jó kis játék az... TiTi-vel eldöcögök...)
-
spyke79
tag
Akkor inkább bournout revenge
-
GabN73
addikt
Az a baj h ugyan ez van meg nekem telón. CSak végig kell driftelni a kanyarokat amiért kapsz nitrot és el kell nyomni egyből. Tényleg ugyan az mint a ProStreet a telómon
-
Illusion1010
senior tag
Sajnos ez nem igazán nyerte el a tetszésemet
-
Nunder
őstag
Ez sem tartalmaz semminemű fizikát, ezt már megszoktuk, de hogy néznek már ki a sugárhajtómű-kipufogók? Embertelen rossznak látszik, ha volna valamilyen kézi konzolom, akkor se ruháznék be rá.
-
sirzollee
tag
Eddig az első nfs amit biztosan kihagyok
-
sagesz93
addikt
öccázza' kanyarodás poweer
-
GreenGuy
tag
Ez most a DS verzió vagy a wii-s?Mert nem nagyon tudom megkülönböztetni
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Apple MacBook
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest