Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben én ennek a végére értem, megcsináltam a platinát is. Belement kb 72óra és baromi jót játszottam.
-
Ó több is van. Death gambit, dead cell stb.
Ott van pl a bloodstained ritual of the moon. Az kb efy szint ahogy minden ilyen 2D-s cucc minimum kinézhetne.Oriic
Lényegében igen. De azért van saját ötlete.
Én azóta meg is vettem és már belement 8 óra.
Itt is fogdosni kell a monokat stb de pl tök jó a shard craftolás amiből aztán a monokra rakhatsz buffot mint pl több attack vagy épp több gold vagy több exp-t kapjon harcban. Nem nagy dolog de kicsit még hozzáad a játékmenethez hogy kint a világban ne csak monokat keress hanem a köveket is.
Aztán van egy halom side quest amikért passive stackelhető buffokat lehet kapni a karakterünkre.Aki a régi poké játékokat szeretre és el tud szakadni azoktól a jószágoktól, annak jó szórakozás lesz ez a játék is.
Ja és a tesztben is említett coco nevü npc tényleg poén. Hangosan nevetek a beszólásain.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó látom ez lényegében egy átskinezett Pokémon?
-
-
Valszeg meg fogom venni.
Ez a fajta játék ezzel a megvalósiítással nekem sokkal jobban tetszik mint amit az új switches poké nyújt. Kipróbáltam azt és nálam jó nagy kapufa lett az a játék. -
Memora
senior tag
Szép! Sokkal szívesebben játszanék ilyen rajzolt sítlusú indie játékokkal, mint a nosztalgikus 640 x 320 felbontásra hajazó pixelart stuffokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- HP Zbook 15 G4 TÖBB DB! (Core i7-7700HQ / 16GB / 512Gb / Quadro M620 2GB / Win 11) 27% Szla
- Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF Gaming FA506QM - GARANCIÁLIS!
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest