Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben én ennek a végére értem, megcsináltam a platinát is. Belement kb 72óra és baromi jót játszottam.
-
Ó több is van. Death gambit, dead cell stb.
Ott van pl a bloodstained ritual of the moon. Az kb efy szint ahogy minden ilyen 2D-s cucc minimum kinézhetne.Oriic
Lényegében igen. De azért van saját ötlete.
Én azóta meg is vettem és már belement 8 óra.
Itt is fogdosni kell a monokat stb de pl tök jó a shard craftolás amiből aztán a monokra rakhatsz buffot mint pl több attack vagy épp több gold vagy több exp-t kapjon harcban. Nem nagy dolog de kicsit még hozzáad a játékmenethez hogy kint a világban ne csak monokat keress hanem a köveket is.
Aztán van egy halom side quest amikért passive stackelhető buffokat lehet kapni a karakterünkre.Aki a régi poké játékokat szeretre és el tud szakadni azoktól a jószágoktól, annak jó szórakozás lesz ez a játék is.
Ja és a tesztben is említett coco nevü npc tényleg poén. Hangosan nevetek a beszólásain.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó látom ez lényegében egy átskinezett Pokémon?
-
-
Valszeg meg fogom venni.
Ez a fajta játék ezzel a megvalósiítással nekem sokkal jobban tetszik mint amit az új switches poké nyújt. Kipróbáltam azt és nálam jó nagy kapufa lett az a játék. -
Memora
senior tag
Szép! Sokkal szívesebben játszanék ilyen rajzolt sítlusú indie játékokkal, mint a nosztalgikus 640 x 320 felbontásra hajazó pixelart stuffokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Meglepően jól sikerült a Vewo Interactive szörnygyűjtős szerepjátéka, amely bár újat nem mutat a műfajban, tartalmas és minőségi szórakozást kínál minden platformon.
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest