Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Ez a legszebb a könyvekben, mindenki azt olvassa ami tetszik
Pl. WH40k is szeretem, bár az egészen más ^^ Nem az nem tetszik,h van benne szerelmi szál, hanem a kivitelézése, pl a Spine of the Worldben a Cattie-brie és Wulfgar konfliktusa hátborzongatóan primitíven ábrázolt és mondvacsinálni, lehet,h még egy Barátok Közt-ben sem állja meg a helyét. (ezt nem mondhatom biztosra, nem néztem Barátok Köztöt) Salvatore-nál sokszor van az érzésem,h filmet akar írni és nagyon nagyon pontosan azt akarja láttatni az olvasóval,amit ő pontról-pontra elképzel, ezért zavaró nekem a részletes harcleírás (ami szintén nagyon egysíkú és ismétlődő).Wies-Hickman: nem volt rossz, de ott is az Őszi alkony/Téli éj/Tavaszi hajnal könyvek után erősen csökken az élvezhetőség.
George R.R. Martint direkt nem írtam, nehogy divatfantasy-snake kiáltsanatok ki, pedig még azt is akkor olvastam, amikor első kiadásban megjelent és nem volt trend

PS: IMÁDOM,h könyvekről lehet vitatkozni itt
/hug Gogogogo olvasás

Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. WH40k is szeretem, bár az egészen más ^^ Nem az nem tetszik,h van benne szerelmi szál, hanem a kivitelézése, pl a Spine of the Worldben a Cattie-brie és Wulfgar konfliktusa hátborzongatóan primitíven ábrázolt és mondvacsinálni, lehet,h még egy Barátok Közt-ben sem állja meg a helyét. (ezt nem mondhatom biztosra, nem néztem Barátok Köztöt) Salvatore-nál sokszor van az érzésem,h filmet akar írni és nagyon nagyon pontosan azt akarja láttatni az olvasóval,amit ő pontról-pontra elképzel, ezért zavaró nekem a részletes harcleírás (ami szintén nagyon egysíkú és ismétlődő).
/hug Gogogogo olvasás