- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Én ezt értem, de ha a 7950-eseket többen 1,1 V-on vígan tuningolják, a gyári fesz az alapórajelekhez meg 1,25 V, azért az elég nagy "hibahatárt" enged. Ugyanez igaz 7870 XT-nél. Nálam 10 fokkal lett hidegebb a kártya a fesz-levétel után. Persze értem, hogy így a "gyengébb" minőségűek a gyártáskor kiesnének, amikre így plusz feszt kell tolni (ki emlékszik még az 5850-hez képest emelt fesz-es 5830-asokra?), de nem lehetne inkább effelé (a magasabb minőségi arány felé) elmenni, ha már ennyire "zöldben" gondolkozunk? Az lenne az igazi áram-megtakarítás (kártyánként 10%), emellé alacsonyabb venti-fordulatszám, nem a pár miliamperes venti áramfelvétele, amit spórolunk a leállások után ideig-óráig (elinduláskor meg beszippantunk).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A teljesen új termékcsoport játékosoknak szánt perifériákra és komponensekre specializálódott.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest