Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Igen, a rendszer nem akad, programok futnak, de nem stabil! Egy idő után kevés lesz a ram a droidnak, akad, megfagy, kikapcs-bekapcs, aztán megint minden kezdődik előröl. Nem törvényszerű, de kevesebb pénzért szerényebb hardvert adnak.
Amikor a teló új, akkor még egész gyors, de aztán felemészti a droid. Persze, nem értek hozzá, ez biztos nem így van...akkor azok a készülékek, amiket kezeltem, lehet nem is telefonok voltak.
Nem lőttünk mellé a 150-nel a Samu esetében. Undorítóan túlárazott termékek, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy iPhone körülre pozicionálják, de ezt csak ők gondolják, hogy van annyira prémium.
-
tatararpad
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Vannak vásárlók akiknek a használható azt jelenti hogy minden fluid és gondolatra csinál mindent max 0,1 ms késéssel, legalább 8 évig támogatott, és elpusztíthatatlan anyagból készült, és remélhetőleg 4" legyen már mert a tepsi az olyan gáz. Természetesen a kamera benne az hagyja helyben bármely digitális fényképezőgépét. Jellemző előfordulási helyük a techlapok fórumai.
-
-
l4ci
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én írtam, hogy 100 alatt nincs normális Samsung telefon, ezt korrigálták 150-re. Eredetileg én is ennyit akartam írni, de aztán mégis inkább csak 100-at írtam. De Samu esetén a 150 reálisabb, ha tényleg akarsz rá frissítést 1 év után is. Kínai telefont fele annyiért is kapsz. Vagy negyedéért. Vagy kínai brandet itthon, forintért, kétszer annyiért, mint kínában. De azon meg vírust kaphatsz. Gyári állapotban, Media Martkból. És ez nem vicc, velem történt meg! 70-ért vettem egy Lenovot, amiről le se lehetett írtani a vírust, gariba küldtem vissza a szervízbe...
Tavaly tavasszal vettem egy telefont kínai webshopból bruttó 60-ért. Nem kapta el a NAV, nem kellett semmi pluszt fizetnem érte. Később ugyanezzel a speckóval megtaláltam egy hasonló Lenovo telefont itthon forintért 120-ért. És ez még csak olcsó kínai, nem is egy Samsung kategória, mert az másfélszer ennyi lenne!
Most akkor miről is beszélünk?
Szerk: ha meg már 150, akkor inkább veszek egy iPhone 5S-t, az még mindig gyors és uptodate...
Csak Apple nem gyárt dual SIM-est, ezért maradok az olcsó kínai Lenovonál, amit max két év múlva lecserélek, de még akkor is olcsóbban jövök ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi