- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én írtam, hogy 100 alatt nincs normális Samsung telefon, ezt korrigálták 150-re. Eredetileg én is ennyit akartam írni, de aztán mégis inkább csak 100-at írtam. De Samu esetén a 150 reálisabb, ha tényleg akarsz rá frissítést 1 év után is. Kínai telefont fele annyiért is kapsz. Vagy negyedéért. Vagy kínai brandet itthon, forintért, kétszer annyiért, mint kínában. De azon meg vírust kaphatsz. Gyári állapotban, Media Martkból. És ez nem vicc, velem történt meg! 70-ért vettem egy Lenovot, amiről le se lehetett írtani a vírust, gariba küldtem vissza a szervízbe...
Tavaly tavasszal vettem egy telefont kínai webshopból bruttó 60-ért. Nem kapta el a NAV, nem kellett semmi pluszt fizetnem érte. Később ugyanezzel a speckóval megtaláltam egy hasonló Lenovo telefont itthon forintért 120-ért. És ez még csak olcsó kínai, nem is egy Samsung kategória, mert az másfélszer ennyi lenne!
Most akkor miről is beszélünk?
Szerk: ha meg már 150, akkor inkább veszek egy iPhone 5S-t, az még mindig gyors és uptodate...
Csak Apple nem gyárt dual SIM-est, ezért maradok az olcsó kínai Lenovonál, amit max két év múlva lecserélek, de még akkor is olcsóbban jövök ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő