Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tatararpad
üzenetére
Hát a legtöbbje azért vesz meg valamit, mert á, ha havi x ezer csak, akkor belefér. Aztán a sok havi x ezer meg nem fér.
-
válasz
tatararpad
üzenetére
A hitel arra jó, hogy rövid távon azt higgye a user, hogy több pénze van. Hosszú távon meg ugye kb. semmiből termel pénzt a banknak.
Olyan dologra, ami nem hajt hasznot a törlesztőnél nagyobb mértékben, nem nagyon szabad hitelt felvenni. -
válasz
szupermacs
üzenetére
Autót a szomszédnak szokás venni

-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem az a jellemző...
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Van, aki megveszi erőn felül is. Úgy szívatják magukat, ahogy akarják...?
-
Nem. Az Android alapja egy Linux kernel, amin fut egy virtuális gép, azon fut a Java-ban írt felület.
A kernelt ke kell fordítani minden procira, amihez az adott telefonnak kellenek a driverei is, hogy pl. tudja kezelni a kijelzőt, érintőt, kamerát. Főzött ROM-ok esetén ezért van sokszor, hogy pl. nem megy valami a telefonon, mert nincs benne a driver.
Az felület (tehát a kernel fölötti része) már más kérdés, azt nem tudom, hogy mennyire lehet átpakolni más hardverre. De különben olyat fordítasz, konfigurálsz otthon magadnak, amilyet akarsz, miután nyílt forrású az egész
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Nem árt. Az sincs? :S
Kingosoft rootot próbáld rá, az nekem eddig majdnem mindent megcsinált.
Viszont valami "játszós" windózon érdemes, mert nekem elég gyanús volt, hogy mit is telepít az az izé. -
válasz
szupermacs
üzenetére
Az Android HW infohoz nem kell szétfeszíteni. A build.prop-ból is ki lehet vakarni sok mindent, pl. build alapján is el lehet indulni.
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Videót azon...? Áh...
Szedd szét, az alaplapon levő típus alapján nézd. Vagy Android Hardware Info, és amit az kibányászik. Nekem pl. volt "érdekesen hasonlító" kínai fonom, amire 2db Google találat volt az alaplap típusa + ID alapján
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Nekem ez nagyon fura.
Mondjuk egy alsókategóriás gagyifontól, mit akarunk...?Nincs rá alternatív ROM?
Galaxy Y -ra tettem Cynaogent, elég brutál volt. Persze a kis teló nem lett gyorsabb, de navigált - offline, ami azért elég király
, telefonált, sms-ezett, amit kell. Netezni fájdalmas volt vele, persze, de egy olyan telefontól, ami csak azért nem butatelefon, mert rászuszakoltak egy droidot? Frankó. -
válasz
szupermacs
üzenetére
2 év után

AMúgy nyilván frissítésekkel hízott addig a cucc, hogy már érezhetően lassabb.Reseteld, esetleg flashelj rá egy régebbi romot, és meglátod, hogy a hw-nek semmi baja
A flash még valahol lehhet, de a többi telefonban is flash van... és az nem biztos, hogy belassulna, hanem inkább tönkremenne. Ha töredezett, azt egy factory resetnek meg kéne oldania.Fél giga rammal persze hogy lassú. A nem okos telefonok meg persze, hogy nem lassulnak; egy flashből fut a szoftver, és csók. Minden indításnál ugyanúgy bootol be.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
1. nemigaz, 2. gyengébb WP vas az kb. a középkategória droidéknál, pedig a droid sokkal pazarlóbb rendszer.
LOL. Meg a WP nem való semmire. Az appok ugyanolyan szerencsétlenül működnek, mint droidon. -
válasz
csabyka666
üzenetére
Desktopon ez teljesen elfogadott ...
Ja, mi céges WP-nek alapmodellt kaptunk. Az nem olyan király, de nekem WP-ből sajátnak semmi nem kéne, a 9 vagy 10-esek se.
-
-
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nagnyomású mosóval kell. Hypós vízzel.
-
-
+1. Ami sokat tud,, az mindig bonyolult, és macerás. Egy versenyautóval is oké, hogy lehet gyorsan menni, de többet is kell szerelni, mint a napi rohangálósod. Valamit valamiért.
Ez annyiban módosul, hogy az Androidban benne van az is, hogy egyszerűen használható felületet is lehet rá tenni, de a másik kettőt sehogyan nem tudod széthackelni. -
-
-
A legnagyobb veszélyt a hülye userek jelentik. Az olcsó cuccokra nincs support, és a vásárló sem igazán érti, mi van a kezében, csak nyomogatja.
@Meteorhead : Feltörhetetlen rendszerek nincsnek, nem is lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest