Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz tatararpad #186 üzenetére

"minden fluid és gondolatra csinál mindent max 0,1 ms késéssel"
    Igen, ez nekem érintőképernyőnél elsődleges szempont. Nagyon zavaró, hogy görgetek, a képernyő meg érezhetően le van maradva. Vagy rákattintok a gombra, látszólag semmi nem történik, azt hiszem mellényomtam, pedig csak lagzott. Ez hardveres beviteli eszközökkel nem zavaró, de érintőképernyőn borzasztóan. Persze nekem. És emiatt hiába drasztikusan erősebb hardver van egy Lumia 735 / 640-be, lasabbnak érződik, mint a 4S-em. Mert hiába gyorsabb, ha nem érzem azt hogy azonnal reagál az inputomra. a 4S máig tudja ezt.

"legalább 8 évig támogatott"
    Jó lenne :) De azzal is megelégszek, hogy 4 éve ugyanaz a telefonom van, és most se azt érzem hogy elavult, csak azt hogy kezd lassú lenni, meg jó lenne a nagyobb képernyő.

"és elpusztíthatatlan anyagból készült"
    Alapvetően vigyázok a dolgaimra, szóval a telefont se dobálom homokládába. De simán a zsebemben hordom (igaz mást nem rakok mellé), és sose volt tokban, és sose volt rajta fólia. Ennek ellenére egyetlen karc van rajta, ami kb. 4 napos korában keletkezett, akkor is azért mert leesett a földre (ez még nem lett volna gond), és pont a lábam alá, ezért ráléptem, és lett rajta egy 1 cm-es karc. Ami amúgy csak kikapcsolt képernyő mellett vagy direkt úgy a fény felé tartva látszik, használat közben nem.

"és remélhetőleg 4" legyen már mert a tepsi az olyan gáz"
    Valószínűleg 5" fölötti telefont fogok venni legközelebb, szóval ez annyira nem szempont :)

"Természetesen a kamera benne az hagyja helyben bármely digitális fényképezőgépét"
    Leszámítva egy nyaralós "fél percenként lövök egy képet" felhasználást (amit mondjuk amúgy se szoktam űzni) nem érzek késztetést, hogy egy kompaktot hurcoljak magammal pluszba. Ha valamit le akarok kapni, és azt kirakni FB-re / mutogatni embereknek telefonon, tableten, arra tökéletes ez is. 4K-s monitor hátterének, meg posztertnyomtatni egy átlag kompakt is kevés. Tükörreflexes és hasonló kategóriás gépeket meg hagyjuk, teljesen más felhasználás, árcéduláról nem is beszélve.

A fenti igényeimet a jelenlegi 4S-em teljesíti. Igazából egyetlen oka van, hogy cserélni akarom, hogy csak 512mB ram van benne, és ez a mai appoknál már azt jelenti, hogy amint megnyitok egy appot, minden más kikerül a memóriából, ezért lassú appok között váltani. Barátnőmnek Lumia 735-e van, az nem elégíti ki a fenti igényeket. Szívesen megtapiznék egy 150k körüli androidos telefont, de sajnos ismerettségi körömben nincs olyan (vagy alsó kategória, vagy high-end van)

Új hozzászólás Aktív témák