- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
Hello.
Az új részek hány óra körül szoktak felkerülni? Elvileg ma kellene kezdődnie az Ifjú Sheldon 6-ik évadának de még nincs kinn új rész. Vagy hozzánk nem ma jön? -
Rent
senior tag
Macbook Pro-n mind Safariban, mind hivatalos applikációban sem tűnik el a kurzor filmnézés közben.
Disney, Netflix hibátlan, megpróbáltam Firefoxon is ott sem jó. Windowson gépen jó. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, dolgoznak a problémán, viszont 2020-as fórumbejegyzéseket is találtam ezzel kapcsolatban. Évesre fizettem elő és nagyon bosszantó, hogy 2022-ben ilyen alap hibára fut az ember. Gondolkozom az elálláson, mert laptopon elég idegesítő. Valakinek volt hasonló problémája? -
Kaba
veterán
válasz
Hrabovszki #247 üzenetére
Áramtalanítás újraindítás, ha továbbra sem jó, akkor app törlés és újratelepítés.
-
Hrabovszki
csendes tag
Sziasztok, Philips 58PUS8506-on HBO Max-nál a film akad kb. fel percenként. Valakinek még ugyanez? Mitől lehet? A a tv frissítés szúrt el valamit?
-
Gabson730
tag
Hali!
Azt írta az HBO MAX súgója , hogy Chrome Os- en is fut.
Az lenne a kérdésem , hogy simán böngészőn keresztül, vagy telepíteni kell valamelyik appot hozzá?Előre is köszi!
-
Gabson730
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy HBO MAX-ot elő lehet fizetni a DIGI szolgáltatónál is közvetlenül?
Előre is köszi!
-
Chris0321
veterán
Hello.
Már kikerült az új Batman film, magyar szinkronnal. -
Kaba
veterán
válasz
Hrabovszki #235 üzenetére
Igen.
-
Hrabovszki
csendes tag
Sziasztok, a HBO Max oldalon fizettem elő bankkártyával a szolgáltatásra. Ez ugye automatikusan mindig innen vonja majd a havi díjat, amíg le nem mondom a szolgáltatást? Jól gondolom,
-
Kaba
veterán
válasz
janinitez45 #232 üzenetére
Chromecast, Xiaomi mi stick.
-
janinitez45
tag
2017-es lg 42la860w tv-hez milyen olcsóbb okosítót vegyek , mert ugye nem jön be a HBOMAX . Nem értek az okosítókhoz sajna .
-
aerosmith
őstag
válasz
Major Lion #230 üzenetére
Totál hibás elgondolás. Sokkal egyszerűbb lenne ha minden profilhoz saját pin kellene mert így a szülőnek minden alkalommal be kell azt írnia ha a gyerekek váltani akarnak.
Ráadásul a távirányítómon nincs számsor, így a képernyőről simán lelesik mi a pin...
És a legjobb, ha szülő profillal vagy bejelentkezve amikor kikapcsolod a tévét, akkor bekapcsoláskor azzal indul, vagyis a gyerekek simán nézhetik a korhatáros filmeket. Lényegében használhatatlan. -
aerosmith
őstag
Na találtam 2db atmosos filmet és fel is ismeri a soundbar.
Amit nem értek még mindig:
Miért 1 perc 10mpes a tekerés? Miért nem lehet sehol állítani?
Hogyan gondolták a profilok pinkódozását?
Mert most úgy működik, hogy ha a gyerekek profilt akarnak váltani akkor pint kér még ha gyerek profilok között is kell váltani, vagyis egy felnőttnek oda kell mennie és beírni.
A szülői profilra viszont NEM lehet pint tenni.
Milyen idióta elgondolás ez? Pont az kellene hogy a szülői profil lenne pines és a többi meg nem. -
matteo90
csendes tag
válasz
aerosmith #226 üzenetére
Max-on is Atmos az eredeti hangsáv az elérhető 4k Dolby Vision filmeknél, a szinkron már csak sima 5.1 (mint Netflixnél). Ahogy pár hsz-el feljebb írtam, LG CX ilyen formában is játssza le.
Samsungon valószínűleg azért nincs neked se Vision se Atmos, mert a Samsung nem licenszeli a Dolbytól ezeket a technológiákat (bár 4k HDR-nek attól még mennie kellene).
-
asdf_
veterán
válasz
Hopkins95 #224 üzenetére
Én már akkor is kezet csókolok, hogy ha asztali gépen az egérmegmozgatós beúszó menü maradéka nem lesz fixen ott a képernyő tetején, beszarás, hogy mekkora lúzerség volt az, hogy fixen volt egy változó átlátszóságú átmenetes layer a tartalom felett (és hogy ez senkit nem zavart).
-
válasz
Major Lion #222 üzenetére
Ez egyébként elég gáz szerintem, mert azt megkapom bármelyik sarki virágboltban is. Épp a minőség volt az egyik legnagyobb kritika a HBO Go-val szemben, az ember azért jogosan elvárná, hogy a megújult appal jobb minőséget kapjon.
-
danzig61
csendes tag
Érdekes Netflixnél optikán kiadja a tv ( Philips oled805) az 5.1 hangot , HBO Maxnál csak sztereót ad ki .
-
Kipróbáltam én is az új szolgáltatást, hát egyelőre nem vagyok oda meg vissza tőle.
Kerestem a Kisasszonyok(Little Women) sorozatot, amit még tavaly elkezdtem nézni, de már nem találom.
Aztán hadd ne mondjam még, hogy a regisztráció külföldről mennyire körülményes. Érdekes módon HBO Gonál tudtam magyar VPN-nel regisztrálni és magyar Paypal fiókkal fizetni, na ennél valamiért nem működik, mert hibakódot kapok, pedig mindent ugyanúgy csináltam. Mivel a határ mellett lakom, meg tudnám oldani, de egyelőre kipróbáltam a szlovák/cseh HBO Max-ot és azon tesztelem a szolgáltatást.
A felület mondjuk jobb lett a régebbinél, de minőséget még mindig nem tudsz fixen állítani, ami csalódás. Tartalom sincs fent annyi, mint amennyit elvártam volna.
Le is mondtam az előfizetésem mindjárt, ez nekem így egyelőre kevés.
-
aerosmith
őstag
Jó sok baromságot írt.
Igenis fent van az új kalózos sorozat, viszont el van szúrva a felirat mert a szinkronosban a csaj amikor spanyolul beszél akkor nincs felirat, de ha bekapcsolod a magyar feliratot akkor ott van a fordítás viszont akkor a magyar beszédnél is ott a magyar szöveg.
Egy szót se írt arról hogy SD-HD a legtöbb film, 4K a fasorban sincs.
A kezelőfelület nem rossz, bár szinte alig van a filmeknél trailer nézési lehetőség.
A streamek elején 20-30 mpig kockák háborúja pedig 1gigás Digim van.
Tekerés nem megy 5-10 mpként hanem kb. 30 mp ami gáz hogy nem állítható.
Csináltam a nagylányomnak egy profilt, de 13+ korosztálynak szinte nincs tartalom, max herri kóklert nézhetne meg pár tinifilmet ebben a Badflix erősebb.
De ami a legnagyobb gáz hogy az app a legutolsó belépett felhasználóval indul vagyis hiába kapcsoltam be a pint és csináltam külön felhasználókat a gyerekeknek, ha saját profilomban nézek valamit és kikapcsolom a tévét akkor a gyerek ha bekapcsolja az én profilomat fogja használni.
Vagyis most akkor kér pint ha a gyerekek profiljába akarok belépni, akkor meg nem ha a felnőttbe. Vagyis pont fordítva mint ahogy kellene. -
dokee78
félisten
Van ez a hónap végéig tartó 33% örök kedvezmény.
Ezt le mondhatom bármikor vagy hűség van rá! -
Chris0321
veterán
Én lényegében csak számítógépen fogom használni, legtöbbször éjszakás műszak előtt mikor sokáig fenn kell lennem. Ilyenkor nézelődöm a Netflix, az Amazon és most már majd a Max. között és amit érdekesnek találok azt megnézem. A másik két szolgáltatónál van app és telepítettem is őket így csak rákattintok és már megy is. Elől van a tálcán így keresgélnem sem kell. Most viszont a Max miatt még a böngészőt is nyitva kell tartanom.
-
asdf_
veterán
válasz
Chris0321 #212 üzenetére
Nem tudom, de az a Windows-os alkalmazásbolt akkora egy halott dolog, hogy el sem lehet mondani, júzerek nagyja azt sem tudja hogy van, vagy ha igen, akkor mire. Lenovo Vantage-en kívül még az életben nem töltöttem le onnan semmit. Meg feltételezem -de ezek szerint hibásan- hogy fizetős tv-t mozit csak nem használ már az ember háttértv-zésre (ahol pl. olyanra lehet szükség, hogy külön ablakban menjen és az összes ablak felett), de ezek szerint mégis.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Windows app-ja nincs a Max-nak? Előfizettem ma én is, a telefonra találtam appot, de a számítógépre nem. -
beteg
őstag
Itt [Telex - Elindult Magyarországon is az HBO Max..]
szerintem profin leírták, amit most tudni kell róla. -
Kaba
veterán
válasz
Major Lion #206 üzenetére
Természetesen kedved szerint kritizálhatod a szolgáltatást.
A bevezetést követő hetekben a tartalmak bővülni fognak, az igéretek szerint. A skandináv országokban is így volt. -
Kaba
veterán
válasz
Major Lion #204 üzenetére
A tartalmakat többek között még szinkronizálni is kell mielőtt feltöltik, de írjál rájuk és sérelmezd, ha nem tudsz várni.
-
Kaba
veterán
válasz
Major Lion #197 üzenetére
A feltöltés még folyamatban van. Kell 1-2 hét mire minden felkerül.
A neten fennt van a lista mik fognak felkerülni a következő hetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jelenlegi HBO Go előfizetők az eddiginél alacsonyabb havidíjért élvezhetik a Max nagyobb kínálatát.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest