Néhány héten belül szinte gombokért itthon is elérhető lesz az HBO Max

A jelenlegi HBO Go előfizetők az eddiginél alacsonyabb havidíjért élvezhetik a Max nagyobb kínálatát.

Régóta lehetett már tudni, hogy az HBO Európában is elérhetővé akarja tenni saját streaming szolgáltatását, az HBO Maxot, ma viszont az HBO Magyarország bejelentésének köszönhetően ennek pontos dátuma, illetve a havidíj összege is ismertté vált.

A régiónkban jelenleg is elérhető, a Maxénál szűkebb kínálattal és fapadosabb alkalmazással működő HBO Go március 8-án kerül leváltásra, vagyis a most ismert szolgáltatás onnantól már nem lesz elérhető, a felhasználók automatikusan HBO Max előfizetővé válnak, a tartalmak fogyasztásához viszont új alkalmazást kell majd letölteniük készülékeikre. A szolgáltatás havidíja 2390 forint lesz, a jelenlegi előfizetők, illetve a március 8. és 31. között regisztrálók viszont egy örökös (pontosabban az első lemondásig élő), 33%-os kedvezményt kapnak, így mindössze 1590 forintot kell majd fizetniük havonta, ami 300 forinttal olcsóbb, mint az HBO Go jelenlegi havidíja. Fontos kiemelni, hogy csak a kedvezmény örökös, a havidíj később emelkedhet, ám a kedvezményes felhasználók továbbra is 33%-kal kevesebbet fognak majd fizetni, mint később regisztráló társaik.


(forrás: HBO Magyarország Facebook oldal) [+]

Az HBO Max sok más anyag mellett exkluzív lelőhelye lesz az HBO, a Max Originals, a Warner Bros, a DC és a Cartoon Network által készített filmeknek és sorozatoknak, melyeket egyszerre három eszközre streamelhetünk egy időben. A tartalmakat le is tölthetjük mobil eszközeinkre, hogy aktív internetkapcsolat nélkül is élvezhessük őket, és végre elérhetőek lesznek a felhasználói profilok is, így a Netflixhez hasonlóan családtagjaink ugyanonnan folytathatják kedvenc alkotásaikat, ahol ők abbahagyták, függetlenül attól, hogy más éppen hol tart az adott filmben vagy sorozatban.

Bélyegképek forrása: HBO Magyarország Facebook oldal

Előzmények

Hirdetés