Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Nem találom az új Pókember filmet!
-
Croft-21
őstag
Még a HBO go idejében regisztráltam a honlapon, de nem fejeztem be, mert közben egy haverom megosztotta az ő előfizetését az én tévémmel. Mivel nincs lehetőség a fiók törlése, így félbehagytam a regisztrációt amikor kérte a bankkártya adatokat és a haverom előfizetését használtam pár hónapig, de most hogy HBO max lett, ezt már nem szeretném eljátszani, hanem szeretnék saját előfizetést a Maxra. Viszont így, hogy nem volt befejezve a hbo go-s regisztrációm, most vajon az új honlapon engedni fogja a regisztrációt vagy érzékelni fogja, hogy az email címemmel már van regisztrált fiók?
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Van egy LG 42LF652V tévénk, WebOS 4.0.x verzióval de nincs HBO Max app az LG Store-ban. Elvileg támogatott oprendszer, gyakorlatilag nem tudom használni... Használ ilyen tévét, megoldási javaslat esetleg?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
SoloVision #192 üzenetére
Nekem az 52.5.1 volt meg, azt meg se nyitotta.
Viszont amit linkeltél azzal tökéletesen működik!!
Jelentkezz be rá , hibát fog írni a régió miatt majd utána zárd be teljesen az appot és nyisd meg újra.
Thx! -
törölt tag
lg content store-ban felbukkant már az az app valakinek?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
SoloVision #187 üzenetére
Pedig mennie kéne!
(németből használom)
Amikor kiírja hogy nem támogatott régióba szeretnéd használni akkor jobbra fent (account /login) csak simán be kell lépni az HBO Go-s profiloddal.Aki külföldről használja az appot az hogyan csinálta? (hbo go ment normálisan)
Nálam is ez a probléma :
"Ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban"Már szereztem külön apk-t is fel is engedi telepíteni de az indítás az átlátszó , csak törölni vagy frissíteni tudom.... pedig a googla playben visszaállítottam mindent magyarra (régiót és fizetést is)
-
Kaba
veterán
válasz
SoloVision #187 üzenetére
Működik. A legegyszerűbb egy Magyarországi előfizetéssel regisztrációval megoldani.
-
matteo90
csendes tag
Mátrix, Dűne, Igazság ligája van 4k Dolby Vision minőségben, LG CX úgy is játssza le.
Viszont van egy régebbi LG tvm is (SJ810, webos 3.9-et futtat), ami szintén Dolby Vision kompatibilis, az mintha csak sima HD streamet kapna, nem vált át se HDR10, se DV módba. Netflixen és Apple tv+on simán viszi a Dolby Visiont.
Nektek mi a tapasztalatotok a régebbi LGkkel?
-
mitisz
tag
Rosszul látom, hogy nincs 4K és HDR tartalom a magyar HBO Maxon? Ez így nem alternatíva
-
aerosmith
őstag
Miért nem engedi letölteni androidra? "Ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban"
Ja és regisztráció után, jön az email cím megerősítő levél, ráklikkelek, kiirja nagybetűvel "KÉSZEN IS VAGYUNK" alatta meg "Nem sikerült az emailcímedet aktiválni". Persze az aktiválás érvényesítéséről meg megjött az email. -
beteg
őstag
A webes felületen már látom, de nekem iszonyat nagy csalódás!
Ugyan úgy kevés és régi film van fent, mint a go-n volt. -
Kaba
veterán
válasz
SoloVision #171 üzenetére
Már működik a MAX.
A reggeli órákban folyamatos lesz az átállás. -
aerosmith
őstag
Na még 3 nap.
-
beteg
őstag
Nagyon köszi!!
Ezek szerint akkor ami minket kevésbé érdekel, azzal lesz csak kevesebb. Király!
Persze majd 3 nap múlva megnézhetem élesben is, de csak kíváncsi lennék, hogy mondjuk amcsiban most mik közül választhatnakBár lehet, hogy az új megjelenések fontosabbak, hisz a régebbi filmeket már láttuk…
-
beteg
őstag
Nics valahol valami lista, hogy jelenleg mik érhetőek el a MAX-on?
-
Jé és tényleg
Tisztára abban voltam, hogy az már decemberben volt, mert az előzetesét már hónapokkal ezelőtt láttam. Na akkor azt is meg tudom nézni áprilisban, ígéretes mozikezdésnek nézünk elébe!
#160 Cs1csó Emlékszem gimis korszakom alatt mekkora sláger volt az a film a tinilányok körében, a buszon folyton arról beszéltek
-
A Mátrix, a Pókember, a Batman, Uncharted, Kingsman A kezdetek van nálam is most terítéken. Szóval most van egy csomó film nálam is, ami érdekel. A Mátrixot sajnálom, hogy nem mentem el rá, de én is hallottam, hogy nagyon vegyes lett a megítélése, úgyhogy talán nem baj, azt majd megnézem itthon.
A Morbiust szintén meg akartam nézni, de arról is lemaradtam, úgyhogy azt is megnézem netről majd.
-
asdf_
veterán
Nyugodj meg, néha neki szoktam állni, amikor olyat látok, vagy éppen olyanom van, hogy épp most lett tele a pohár, de sokszor visszatart, hogy gyakran nulla eredménye van, mint pl. most sem sikerült szóközt raknod a vesszők után (meg az is, hogy néha bele lehet szaladni nem magyar anyanyelvű magyarul íróba is). De van egy pár kiugró, amibe fixen belekötök, az olcsó ár ilyen, de ha valamikor azt írod, én meg véletlen belefutok, hogy x átmérője van egy tv-nek, akkor is bizton számíthatsz majd rám.
-
zseko
veterán
válasz
Hopkins95 #150 üzenetére
Amit idén mindenképp moziban nézünk meg az az Uncharted, Morbius, The Adam Project, de tuti lesz még más is amire megyünk. Haverom el akar még rángatni a Batman-ra, bár az a film engem épp egyáltalán nem hat meg
A mátrixra is mindenáron menni akart, engem az sem érdekelt, aztán utólag most már azt mondja, hogy azt kár lett volna moziban nézni, elég rossz lett, úgyhogy örülök hogy nem dobtam ki rá feleslegesen pénzt.
-
Igen, bár a jó mozifilmekre újra el akarok járni moziba, van annak egy hangulata. Diákként magam is dolgoztam moziban a pandémia kitőrése előtt és nem szeretném, ha a streaming miatt teljesen megszűnne a mozi.
Szerintem az Uncharted filmmel fogom kezdeni, mert Ow_Zoly jókat mondott róla meg tetszett a legutóbbi előzetes is.
-
válasz
szabi__memo #39 üzenetére
Na szóval én is újra előfizetek rá, úgy döntöttem, ez a frissen érkezett hír nálam pedig még egy pontot ír a HBO Max táblájára: Bukta a Netflix a Sony filmeket, más platformra érkezik hazánkban az új Pókember és az Uncharted is
Remek hír!
-
DjFlanker
aktív tag
válasz
Tigerclaw #139 üzenetére
"Tudom, en ezert nem is bannam ha a TV gyartok visszaternenek a "buta" TV-k gyartasahoz"
Nem fognak, senki se lép vissza. 7 éve vettünk szüleinknek egy alsó polcos 50" Blaupunkt tévét. Smart funkciója nincs, de már volt benne (meglepően potens) USB-ről videókat lejátszó funkció.
"Egyebkent ez negativ elmeny a TV markaval kapcsolatban is, igy ha valaki belefut abba hogy eltunnek a fontos appok a TV-jerol, legkozelebb talan mas gyarto TV-jet veszi meg."
Más gyártó tévéjével is így fog járni. -
törölt tag
válasz
Tigerclaw #142 üzenetére
nincs ennek ahhoz köze h ki mennyire van tévéhez kötve. ha van egy jó produkció ami bejön, kikapcsol és érdekel a sztori akkor minnél előbb szeretném megnézni.
prime-t is azért mondtam le mert előző este fent volt minden rarbg-n. netflixet is csak a család miatt tartottuk meg, azt se nézzük már kb semennyire. ráadásul ott is már előző este fent volt a better call saul mint hogy felkerült volna a magyar netflixre.amig nem szabályozzák meg ezeket a tartalomszolgáltatókat hogy mindenhol ugyanaz és ugyanakkor legyen a kinálat addig nincs sok értelme a streaming előfizetésekre költeni. szvsz
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#72688384 #141 üzenetére
Nincs olyan sorozat, film amiert torrenteznek, vagy vennek egy TV okosito sticket. Annyira nem vagyok TV-hez kotve. A Game of Thrones-t is akkor kezdtem el nezni, mikor az utolso elotti evadnal tartottak. A Disney-s filmeket, sorozatokat is ajanljak, de azokert se fogok ket darab fat keresztbe tenni. A Netflixen ment a hype arrol a koreai sorozatrol - most nem jut eszembe a neve - de meg akkor sem neztem mikor volt Netflixem. Moziban nem jartam 15 eve legalabb, de lehet hogy 20 is van mar.
Oszinten szolva nekem meg az ingyenes Youtube tokeletesen megfelelne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tudom, en ezert nem is bannam ha a TV gyartok visszaternenek a "buta" TV-k gyartasahoz, mert lathatoan - kivetel nelkul - szamukra a "smart" funkcio csak egy kipipalando tenyezo, amit a legolcsobb hulladek SoC + minimalis RAM es tarhely teljesit, szerintuk. Olyan nulla vasat raknak ala, amit mar az 5, sot talan 10 evvel ezelotti belepo telefonokba se mertek belerakni.
Viszont csak ezert nem fogok venni egy extra eszkozt +10-20k huf-ert, mert az HBO Go/Max mar nincs a TV-n. Ezeken a TV-ken, amit most ok kukaztak, ott van rajta a Prime, a Netflix, a Apple TV+, mas kisebb streamer platform applikaciojaval egyutt. Van egyebkent ket extra TV okositom is, egy Hulu-s es egy Roku-s es egy Amazonos, ami most egy nem smart TV-khez csatlakozik. Erdekes modon a legujabb Fire TV stick 4k max -on sincs HBO app, de valoszinuleg csak azert mert nem fizettek ki a sapot Bezosnak.
Egyebkent ez negativ elmeny a TV markaval kapcsolatban is, igy ha valaki belefut abba hogy eltunnek a fontos appok a TV-jerol, legkozelebb talan mas gyarto TV-jet veszi meg. Persze a TV gyartoknak csak a rovid tavu profit szamit, vagyis hogy 10 dollartol ne legyen dragabb az egesz smart funkcio.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tigerclaw #128 üzenetére
+1 a tévéokosítóra persze így lesz egy plusz doboz a tévé mellett de ha már nincs támogatás még mindig jobb mint a tévét kidobni, sőt ezek az okosítók jellemzően erősebbek hardverben mint a tévék beépítettje, fürgébb stb. és elvileg a rendszer ami rajta van könnyebben testre szabható talán még a reklám is kiirtható.
-
zseko
veterán
válasz
Tigerclaw #132 üzenetére
Nem mehetett volna, mert a Go megszűnik. És nagy valószínűséggel vele együtt a honlap is. És nem csak a kínálat változik, ha elolvasnád mit ír, az a 'minimális' módosítás valószínűleg kicsit több lesz, mint minimális.
Abban egyetértünk, hogy elég pofátlan módon vezették ki, lehet megoldható lett volna az új app működése is, de ahogy leírták az előbb neked, ha az induláskor lépték volna meg, az jóval nagyobb balhé lenne. -
PuMbA
titán
válasz
Tigerclaw #132 üzenetére
Az ilyen eltűnik az app a TV-ről változtatások mögött nem ez áll, hanem TV-ben lévő hardver kodek támogatási problémája. Samsungnál például 2017-es TV-kben jelent meg a VP9 kodek támogatás és pont ezektől a TV-ktől felfele marad a HBO Go/Max alkalmazás. Az LG-nél is hasonló dolog lehet. Ha a streaming szolgáltató millió dollárt spórol, mert x helyett x/2 tárhelyet és sávszélességet is elegendő neki bérelni, akkor az megéri neki. Olcsóbban jön ki, mint az a pár tízezer régi TV-vel rendelkező felhasználó havidíja.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha az HBO Go ment eddig, akkor ezutan is mehetett volna, vagy az utodja a Max, aminel valoszinleg csak a kinalat valtozik, vagyis maga a keretprogram tovabb mukodhetett volna minimalis merteku modositassal. Par ezer dollarbol meg lehetett volna oldani az egeszet, cserebe meg eldobtak tobbmillio ugyfelet csak az EU-ban. Ez ertelmetlen.
-
asdf_
veterán
válasz
Tigerclaw #128 üzenetére
Nem ertem a logikat, hogy ha mar le van fejlesztve az App, maga hardver es az OS sem valtozik mar, szoval nincs nagyon miert hozzanyulni.
Épp ezaz, nincs lefejlesztve. Ide, hozzánk most jön, tehát most fogják megtákolni. Ez persze lehet csak egy sima magyarítás, de lehet, hogy több. A lényeg, hogy ezt most csinálják. mostani sw-ekkel. Persze vélhetően le lehet forgatni régi cuccra is, de az is lehet, hogy a tv gyártója stoppolta le a dolgot (nekik ugye az az érdekük, hogy menj és vegyél új tv-t).
Szoval mi az oka hogy eltunik az App a teverol?
PR katasztrófa megelőzése. Hogy most anyázz és most legyen tele vele a net, nem pedig akkor, amikor indul az új szolgáltatás.
-
Tigerclaw
nagyúr
Na tegnap beadta az egyik LG TV-m, hogy a tovabbiakban nem tamogatott az HBO Go 3.x WebOS eseten. Ez elegge ontokonrugasnak tunik, barmi is lesz a vege. A legjobb esetben, ha az HBO Max app megjelenik ra, a Go eltunesevel instant rengeteg elofizetot vesztenek, akiknek jo resze nem ter vissza. Ha pedig nem lesz a tovabbiakban se Go, se Max, akkor plane. Nem ertem a logikat, hogy ha mar le van fejlesztve az App, maga hardver es az OS sem valtozik mar, szoval nincs nagyon miert hozzanyulni. Szoval mi az oka hogy eltunik az App a teverol? Esetleg ha meg kulso okbol megis fejleszteni kell, meg mindig jobb kifizetni egy kis penzt, mint elveszteni instant x millio ugyfelet, akik emiatt nem rohannak majd uj TV-t venni.
Mondjuk szemelyesen jelenleg nem zavar a hianya, de kesobb az biztos hogy dealbreaker ez a dolog az HBO Max eseten. Kenjek a hajukra.
-
Jimbo75
tag
Már csak egy régebbi okostévéken működő app kellene, ahogy az HBO Go-nál is volt...
-
spect80
senior tag
válasz
#86564352 #99 üzenetére
A csomagoknál van ez az egész elcseszve. Nem formátum (hány eszköz, milyen felbontás), hanem tartalom alapján kellene csomagokat csinálni. Én ha Telekom vagy egyéb tv net stb Szolgáltató lennék flotta jelleggel begyűjteném az összes streamingszolgáltatást majd kedvezményesen millió féle előre összeállított, vagy akár összekattintható csomagot adnék. Ezzel a streaming szolgáltató is jól járna sokkal több helyre jut el az előfizu, a reklámozás és az értékesítési kölségeket is megspórolnák, a tv szolgáltató is mert nem megy csődbe, meg én is mert olcsóbban kapom, mintha közvetlenül venném
-
DjFlanker
aktív tag
válasz
freeknight #120 üzenetére
" hogy 2-3 éves teljesen jól működő LG tévéken nem fog menni,"
Ezen erősen meglepődnék. Nekem egy 2018 szeptemberi gyártású alsópolcos LG tévém van, és azon 4.0-s a webOS. A fentiek alapján több mint furcsa lenne ha nem menne. -
törölt tag
Ha későbbre is kell, akkor LG-n az All Settings > General > About This TV > TV Information menüt megnyitva találod a webOS verzióját, ott, ahol a sorozatszám, MAC cím és hasonlók is vannak. Hacsak az újakban nem rakták át máshova.
Angolul írom mert én így használom és nem tudom, hogyan lokalizálták a menüt.
-
freeknight
őstag
Jaja írtad, hogy mindenképp cserélni fog, de ezt csak általánosságban mondom, mert sokan panaszkodnak, hogy 2-3 éves teljesen jól működő LG tévéken nem fog menni, és ezért kell tévét váltani. Pedig nem kell, olcsóbb egy 20-asért egy ilyen eszközt beszerezni és tökéletesen menni fog az HBO Max, illetve van még ezen kívül is számos előnyük, pl jobban működő, reklámmentes youtube klienst is lehet rakni az androidos boxokra, hogy mást ne említsünk.
-
zseko
veterán
válasz
freeknight #118 üzenetére
Nem emiatt cserél tévét, hanem mert oled tévét akar. Tehát ha semmi sem változott volna, akkor is tévét cserélne. Hogy most a jelenlegin megszűnt az nem befolyásol semmit, csupán a bosszúság, hogy ennyire pofátlanul szüntették meg.
-
freeknight
őstag
Emiatt nem fog kelleni tévét cserélni feltétlenül, elég egy androidos tv box, pl chromecast 4, amazon firestick, vagy akár xiaomi mi box s. Minden streaming szolgáltató megy rajta, típustól függően 20-30ezerért beszerezhető, és az android tv amúgy is sokkal jobb rendszer, mint bármelyik webos.
-
Magnat
veterán
Én is ezen a véleményen vagyok ... akár egy mozijegy árához nézem, akár egy blueray lemezhez vagy 2 doboz cigihez (nem dohányzom 1ébként) én egyáltalán nem találom soknak. Kivétel a torrent, de ahhoz azért ne hasonlítsuk már
Bár van olyan ismerősöm, aki azt mondja, neki még az is megéri a torrenttel szemben, h ott van az orra előtt, tallózható a teljes kínálat, az a 2-3-4 ezer forint meg elenyésző a havi rezsihez képest.
-
zseko
veterán
válasz
#86564352 #99 üzenetére
Igazad van abban amit írsz. Amúgy nem én fizetem mindet, ezért nem zavar annyira
És így nem is lehet megoldás a havi cserélgetés. De számolgattam kicsit, ha én fizetem mindet hogy alakulna majd: Prime 899, HBOMax 1590, Disney+ 3090 (2582 ha éves fizetés) összesen 5579(5071) forint. Jelenleg csak a Digiért fizetek 5100-at havonta (én egy másodpercet sem, de anyumék és tesómék nézik), igaz ebben benne van a digi mobil is (kellett net, amivel elérhetőek a másik háznál kihelyezett kamerák, és ennél jobb nincsen). Szerintem abszolút alternatívája, és ez még egy olyan összeg, amit még én is teljesen elfogadhatónak tartok. Az edzőterem többe van havonta, mint a három szolgáltató, + Spotify...
Nem beszélve azokról, akik három naponta/hétvégente 'elfüstölik', elisszák az árát.
-
kukulec
őstag
Ha előfizetek rá, de külföldön élek, akkor kinn is működni fog vagy letiltják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jelenlegi HBO Go előfizetők az eddiginél alacsonyabb havidíjért élvezhetik a Max nagyobb kínálatát.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest