Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Nagyon köszi!!
Ezek szerint akkor ami minket kevésbé érdekel, azzal lesz csak kevesebb. Király!
Persze majd 3 nap múlva megnézhetem élesben is, de csak kíváncsi lennék, hogy mondjuk amcsiban most mik közül választhatnakBár lehet, hogy az új megjelenések fontosabbak, hisz a régebbi filmeket már láttuk…
-
asdf_
veterán
Nyugodj meg, néha neki szoktam állni, amikor olyat látok, vagy éppen olyanom van, hogy épp most lett tele a pohár, de sokszor visszatart, hogy gyakran nulla eredménye van, mint pl. most sem sikerült szóközt raknod a vesszők után (meg az is, hogy néha bele lehet szaladni nem magyar anyanyelvű magyarul íróba is). De van egy pár kiugró, amibe fixen belekötök, az olcsó ár ilyen, de ha valamikor azt írod, én meg véletlen belefutok, hogy x átmérője van egy tv-nek, akkor is bizton számíthatsz majd rám.
-
Igen, bár a jó mozifilmekre újra el akarok járni moziba, van annak egy hangulata. Diákként magam is dolgoztam moziban a pandémia kitőrése előtt és nem szeretném, ha a streaming miatt teljesen megszűnne a mozi.
Szerintem az Uncharted filmmel fogom kezdeni, mert Ow_Zoly jókat mondott róla meg tetszett a legutóbbi előzetes is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jelenlegi HBO Go előfizetők az eddiginél alacsonyabb havidíjért élvezhetik a Max nagyobb kínálatát.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Shanling m1 plus
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest