- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Igen de amit kihozol a boltból és beteszed a gépbe ott gyorsabb szinte mindenhol a kis i3.
audi100td: Ebben igazad van mobilfronton jó lenne ha nem lenne olyan árban mint egy intel+ valami dedikált vga.Egyébként tesómnak most vettem egy a6-os lianot laptopba jó kis gép jól teljesít nagyon.
-
havasa
aktív tag
válasz
Sennalacy #46 üzenetére
Átlagfelhasználó nem fog semmit kicsalogatni(Sic!) a CPU-ból, sőt nem is látott még CPU-t életében, vagy ha látott, akkor nem is tudja, hogy az CPU volt.
Átlagfelhasználónak az ár/teljesítménynek kellene számítania, ha nem vezetnék félre folyamatosan a "szakértők". Egyébként az A8 3870K a nevesebb külföldi oldalaktól Great value, Recommended értékeléseket kapott.
-
Sennalacy
aktív tag
Nem nagyon vagyok képben az amd tuningot illetően, de az egy dolog, hogy folyékony nitrogénfürdőben mit bír a cucc, és mi az amit átlag felhasználó is ki tud csalogatni belőle. Az i5-i7 családot elég tisztességesen meg lehet rángatni akár léghűtéssel is, különösebben extrém fogyasztás nélkül és ez nem mindegy. Ha ez igaz lenne az amd procikra és tényleg tuning bajnokok lennének, akkor sokkal több gamer gépben látnánk őket viszont, de így.. szép "szintetikus" rekord a nitrogénezett 6GHz, de értelme kb semmi.
-
nemszabad
tag
Bitang 4 maggal, de még eggyel is az volna
Off: ma jött az Aldi-s újság, nem hittem a szememnek: A8-3820-as asztali konfig van benne! Ilyet még nem láttam. Jó volna, ha megtörne végre a jég. -
datatomm
tag
Hol lehet ilyen hűtést venni? Nekem is kell!
-
bbrain
tag
Ez tök buli!
-
havasa
aktív tag
Az összes memóriavezérlőhöz képest. RAM órajel világrekord: 3600 MHz, Fx 8150
-
Puma K
nagyúr
Mihez képest?
AMD házán belül vagy az összes memóriavezérlőhöz képest?"...megvert egy AMD FX-8150-es processzort, mely az eddig fejlesztett legstabilabb memóriavezérlőt használja"
-
minden értelmes hsz-hez, egy értelmes nickhez társítható
-
banhammer
veterán
Durván néz ki az a kis kád amiben a memória nitrogén fürdőt vesz.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
hibavissza #29 üzenetére
Nem hozta be hanem állva hagyta a mobil Llanoval, ha megnézzük a fogyasztás/teljesítmény aranyát.
-
MZperX75
addikt
válasz
hibavissza #29 üzenetére
-
hibavissza
veterán
most már behozta a mobil i3-at az AMD?
-
enginev3.0
félisten
AMD-nek lehet alapból folyékony nitrogénnel kéne árulni a procikat, és akkor mindenkinek hajrá
(#25) visz963
Aki megteheti annak jó móka, én nem tehetem meg, de ettől nem leszek szegényebb hogy mások ezt csinálják, én pedig olvasok róla -
Raucher
tag
Troll on:
Ezeken a tuningversenyeken az AMD processzorok tarolnak,mindíg a legjobbak.
A versenyen csak Socket FM1-es APU-t, illetve Gigabyte alaplapot lehetett használni,..
Érdekes lett volna, ha nem AMD nyer.Troll off:
Szép teljesítmények ezek. Sokat kibírnak ezek a processzorok és alaplapok.
-
visz963
csendes tag
Nem tudom mi ebben a verseny, van akinek egy-egy jobb példány jut egy processzorból, de ettől még nem ő a zseni.
-
Misi 007
őstag
Azt a beteg mindenit!
-
atti_2010
nagyúr
válasz
freestailo #9 üzenetére
Mint az állat.
-
Lambos
tag
Nem semmi teljesítmény. Igaz gyakorlati haszna nem sok van ^^
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezek nem sz.rral gurigáznak
-
Móci
addikt
Szépen megrángatta a srác...
-
Silentfrog
veterán
válasz
freestailo #9 üzenetére
vga nélkül kétséges!
-
zetecR
addikt
Sorry.
-
válasz
fatallerror #11 üzenetére
szerintem ez most gazos hozzaszolas volt reszedrol
-
MZperX75
addikt
válasz
fatallerror #11 üzenetére
"poén h erre veri (a mellét) mindig az amd h milyen tuningkirályok,"
Itt nem veri senki se!
Ez egy OC-s verseny volt ,ami inkább Gigának kedvez.
Egy tízszer nagyobb cég mint AMD,a piacon csak a desktop CPU forgalom 70%-át uralja,ez az Intel!
Szerintem még így is elég sikeres AMD,főleg a piacon vásárlók 80%-át nem érdekli,hogy INTEL vagy AMD,sőt nagy százaléka az sem tudja ,hogy eszik vagy isszák,csak a excel ne akadjon!Ugye az egészséges piac,és reklám ami az Intelre igaz.
Addig örüljünk,hogy AMD csak másodhegedűs....
Persze AMD sem egy non profit szervezet!
OFFA nevedben benne van a saját magadra adott válaszod!
-
fatallerror
addikt
poén h erre veri (a mellét) mindig az amd h milyen tuningkirályok, csak az emberek 80%-át ezzel nem veszik meg...
-
freestailo
őstag
VISZI A KRÁJZISZT?? :d:d:d
-
osztraksajt
őstag
Na asszm Bacsinak megint lesz mivel játszani.
-
Klassz
Most már csak processzort kell megtanulniuk tervezni -
Apika
addikt
Nem semmi teljesítmény...
-
Ezeken a tuningversenyeken az AMD processzorok tarolnak,mindíg a legjobbak.Jó lenne most már,hogy a való életben is a legjobbak legyenek.
-
Angel1981
veterán
Ez igen!
Tudom, az átlag felhasználóra vonatkoztatva ennek szinte semmi értelme nincs, de akkor is tisztelet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Christian Ney a HWBOT és a Gigabyte karácsonyi tuningversenyén majdnem minden Llano APU-ra vonatkozó rekordot felülírt.
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest