Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
mégmindigjólír DEREKASuram!
Na, visszajöttem másodszorra, megint van RABIDFOX (@WorldUnited). Megint, mert egyszer már volt comeback: 2018 nyarán-őszén voltam a lengyel szerveren. Összekapartam megint mindent, kedvenc kocsik, achipontok 4550-ig (ment a minden márkából 10-10 db-ért farmolás stb.) Újravinyleztem az összes EA-s korszakbeli kocsimat, aztán vinyl-managerrel most szépen el van mentve minden.
De itt, most, egy ideig csak a Charger lesz - amivel folyton lekoccolom a falat olyan idegenül mozog a retune után. Raknám be kanyarba kilinccsel előre ahogy megszoktam, erre koccan a belső falon-korláton
Szóval egy ideig csak ez lesz, mert a szívem most a -eredetileg magyar fejlesztésű- Project Torque felé húz, amit karácsonykor szintén feltámasztott egy jóember és rakta fel Steamre -a fejlesztő cég beleegyezésével. Az jobb játék az alapokat tekintve (kéttengelyes fizika), itt viszont igaziak és EA-pontosak a kocsi modellek
De leszek még, muszáj lesz megsétáltatni a régi kis kedvenceket! A játékbeli viszontlátásig jó játékot, -farmolást, -vinylezést, jó strichelést
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest